تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 57 از 57

نام تاپيک: کدوم موتور برای ما مناسبه؟

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

آقا چرا بحث میکنید این موتورایی که شما میگید خیلی خوبن ولی اگه نظر منو بخوای و بخوای واسه بچه ها بازی بسازی نباید نگران سیستم pc بچه های امروزی باشی چون سیستم اونا از سیستم من و تو بهتره بعدشم برای ساخت بازی با گرافیک فانتزی تو همه ی موتورا میتونی این کارو انجام بدی چطوری؟:
    اینطوری که مثلا تو udk میتونی تکستچرارو تو فتوشاپ حالت نقاشی بهشون بدی (یه فیلتر ساده) بعد وارد نرم افزار کنی و مدلا رو به اون متریالا جلا بدی حالا یه بازی داری با سبک گرافیک فانتزی بسیار عالی با مدلای با کیفیت . تغییر زاویه ی دوربینم کاری نداره اگه میخوای تو فروم udk بهت یاد بدم تا سبک بازی ت شبیه استرتزیک بشه .
    حالا اگه همین درخواستو از بچه های unity کار بخوای راحت یه چیزی تو همین مایه ها بهت یاد میدن .
    این طوری هم بازیت با مدلای با کیفیت تر میتونه ساخته بشه و هم بعدا اگه بخوای برای بزرگترا بازی بسازی با یه موتور بزرگ تجربه کسب کردی و مشکل نداری.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوبه ولی خیلی هم به حرفاشون اعتماد نکن
    من خودم از بین 30-20 تا استادی که داشتم فقط یکی دو نفرشون اطلاعات به روزی داشتن، اون هم فقط تو زمینه ی خودشون نه همه ی زمینه ها.

استادای کامپیوتر مثل بقیه ی رشته ها بیش از 95 در صدشون بعد از استخدام شدن و حتی فارغ التحصیلی دنبال اطلاعات جدید نمی رن. رشته ی کامپوتر یه فرق گنده با عمران و برق و مکانیک داره و اونم اینکه اطلاعات 10 سال 15 سال پیش توی کامپیوتر پشیزی نمی ارزن.

نمی دونم اگه بلدی یا نه ولی هر 4-3 سال یه بار یه تکنولوژی جدید می یاد و یه قاعده تو علم کامپوتر هست که می گه تقریبا هر 7 سال کل زمینه ی کامپیوتر از این رو به اون رو میشه. پس عملا اطلاعات 7 سال پیش به درد نمی خورن چه برسه به این اساتید که بعضیشون 20-15 ساله که آپدیت نشدن. الان یه بچه ی 8-7 ساله اطلاعاتش از اونا به درد بخورتره. باور کن.

این موضوعی گفتم اصلن به این بحث ربطی نداشت، فقط گفتم که بدونی و زیاد هم رو اونا حساب نکنی. یه جورایی یه نصیحت بود تا ادامه ی بحث. فعلا.

اطلاعاتش درسته وکلا زمینه کاریش گیم هست توی مجله هم مطلب مینویسه بازی نما و...

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

میشه چند تا بازی ساخته شده توسط استادتون نام ببرید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

میشه چند تا بازی ساخته شده توسط استادتون نام ببرید
    ای بابا چرا جنجال میشه همیشه توی فروم ها

اقا هر چی همه بگن. اشتباه کردم.
    من یه موتور انتخاب کردم از کرده خود راضیم
    اگرم حرفی میزنم فقط برای راهنمایی هست. حالا چرا مثل یک متهم و بازجو برخورد میشه نمیدونم.
    قبلا هم گفتم نمیخوام بحث جنجال بشه.
    هر کس با هر برنامه ای راحته کار نه.
    قبلا توی فروم انیمیشن این حالت پیش میاومد اونجا هم دیگه بحث نمیکنم. سر اینکه مکس بهتره یا مایا. حالا اینجا متنوع تر شده.
    همه خوش باشن. استاد ما هم با پارتی اومده. اون سایتم چرت و پرت میگه. برید باز بسازید چرا بحث این همه نمیدونم. من کلا خداحافظ.

اگر کسی سوالی داشت میتونه توی پیغام خصوصی بپرسه.
    جالب بود حتی ادرس های معتبر هم که مدددم سایتای مقایسه کننده موتور ها بازم میگفتم معتبر نیست و...بگذریم.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوست عزیز از ما نارحت نشو من خواستم فقط راهنمایی ات کنم مگر دوست ندارم اعصاب ات خورد کنم اما یک چیز بگم به شما ربط داره داره که با موتور چی بسازی مثل یکی میاد یک بازی ساده با گیم میکر میزنه یکی میاد crime life 3 رو با گیم میکر می زنه
    به هر حال امیدوارم یک بازی توپ بسازی

6. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armin_555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Minas Tirith

پيش فرض

با گیم میکر ساختن یه بازی خیلی عالی و سه بعدی کار خیلی سختیه.

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

درمورد ساختن بازی سه بعدی با گیم میکر و بازی دوبعدی با آمنریل:

در هر دو از دیدن خدا سخترن.

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •