تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 150

نام تاپيک: هفته 36 لیگ برتر انگلیس

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

به به عجب چیزای منطقی گفتی.
    اولا من یادم میاد از اون موقعی که جان فرانکو زولا توی چلسی بودش طرفدار چلسی بودم و 5 سال نیست که طرفدارش شدم. بعد شما که فوتبال خیلی می بینی باید اینو بدونی که انگلیس مثل ایران نیست که یارو شلغم می کاره بیاد باشگاه بزنه و باشگاه ها توی انگلیس اکثرا بیش از صد سال سابقه دارن و همه اونو طرفداران خاص خودشون رو دارن. این طرفداران هم همیشه طرفدارن تیمشون هستن و کاری به قهرمانی های تیم ندارن. منم به همین صورت هستم. من حدودا 12-13 سال هست که طرفدار میلان هستم. طرفدار چلسی هم تقریبا 10 سال یا یکمی بیشتر هستم. کاری بی این مسخره بازی ها ندارم.
    شما خواهشا نمی خواد در مورد تیم ما اظهار نظر کنی. ما خودمون می دونیم طرفدار چه تیمی هستیم.
    شما که فوتبال خیلی می بین باید بفهمی نوع بازیی که تانهام با چلسی و آرسنال کرد با بازی با منچستر خیلی فرق داشت. مطمئنا اون بازی رو می کرد الان از شما امتیاز گرفته بود.
    راستی من نمی دونستم شما از زمان جورج بست طرفدار منچستر هستید. بالاخره هر کسی از یه زمانی طرفدار یه تیمی شده. اینجوری نبوده که ناف اونو با یه تیم بریدن.
    توی انجمن بازی با هم کل کل نداشتیم ولی اینجا می تونیم این کارو بکنیم
    آقا قبول نیست ...
    پست من پاک شده ولی جوابهاش هنوز هست . این که نشد بحث ...
    من نزدیک 22 سالمه و از 5 سالگی طرفدار منچستر یونایتد بودم.
    قبول کن که آدم با یه نفر بحث میکنه که حداقل یه فوتبالیست یا فوتبال شناس باشه .
    اگه واقعا از مان زولا طرفدار چلسی هستی که هیچ ، ولی قبول کن اکثر طرفدارای چلسی و بارسلونا از همین جنسن و هر طرف باد بیاد میرن و تو این 2 - 3 سال اخیر طرفدار شدن .
    خب منم زورم میاد کسی که تازه 2 ساله فوتبال نگاه میکنه بیاد در مورد منچستر اظهار نظر کنه اونم از روی شکم ، تازه 2 سال دیگه هم یه تیم دیگه قدرت میگیره میره طرفدار اون میشه .
    شما یه نگاه تو همین قسمت اخبار ورزشی بنداز . طرف اسم 11 تا بازیکن بارسلونا رو نمیتونه بگه بعد میاد واسه من میگه تیمتون خوش شانسه یا فقط به یه رونی بنده یا ... .
    پارسال هم همه میگفتن به یه رونالدو بنده که همه دیدن که با رفتنش اتفاقی نیفتاد .
    منچستر هم که تو 3 تا بازی آخرش که یا رونی نبود یا نمیتونست درست بازی کنه همه رو برد .
    خود تو اومدی میگی جلوی تاتنهام شانس آورد .
    اون بد بختها 1 حمله ی درست و حسابی نتونستن بکنن (مخصوصا نیمه دوم) اونوقت ما شانس آوردیم ؟
    خلاصه اینکه جامو دودستی بگیرید که از دستتون نره چون 1 بازی تو آنفیلد دارید و اگه نتونید ببرید امسال هم ما قهرمانیم .
    راستشو بخوای من کلا 17 سالمه ...........و از دوران راهنمایی اصلا تیم ها رو شناختم ..........و برایاولین بار که میخواستم یه بازیه فوتبال رو ببینم ............یه بازی از چلسی بود که 4 ، 5 تا گل زد...........که اکثرش رو کرسپو زد.........من از اون موقع طرفدارش شدم.........و تا اون موقع بازی های فوتبالی رو هم بازی نمی کردم با اینکه بازی باز بودم ...........ولی بعد از اینکه اون بازی رو دیددم fifa هم بازی کردم و فقط تیم چلسی هم برداشتم تا همین امروز..........من ادمی نیستم که یه روز طرفداره این تیم باشم یه روز طرفداره اون تیم.........شاید از یه تیم دیگه هم خوشم بیاد..........ولی نه طرفدارش.........اگه جلوی چلسی باشه دشمنه چلسیه.........و الین یعنی دشمن من..........مثلا من از میلان خوشم میاد .......ولی از بارسا متنفر..........
    من عاشق چلسی هستم و میمونم............

در ضمن این حرف شما برای تمام تیم ها صدق میکنه..............هر تیمی که توی یه جام میبره و خرید های بزرگی میکنه ( مثل رئال) اتوماتیک وار طرفدارش زیاد میشن..................پس این فقط مختص چلسی و من سیتی نیستش............خیلی از طرفدارای منچستر یونایتد بخواطر کریس رونالدو طرفداره رئال شدن........
    طرفدار واقعی اونه که در ضعف تیمش هم طرفدار باشه .
    اون سالی که منچستر تو لیگ قهرمانان تو گروه حذف شد بین تمام دوست و آشنا ، متلک ها رو همه به من مینداختن و من تحمل میکردم .
    2 سال پیش هم که قرمان اروپا شدیم کر کری هاشو من میخوندم و لذتشو میبردم .

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

(قبل از اینکه اینو بخونی باید بگم این بحث فقط کل کله پس به دل نگیر)
    به دل نمیگیرم ولی واجبه جواب بدم

واقعا طرفدار چلسی میبینم خندم میگیره ...
    این مشکل خودته یه سر برو دکتر

خیلی ببخشیدا ولی وقتی یه تیم تا 5 سال پیش تو ایران حتی 1 طرفدار هم نداشته و یه دفعه با اومدن آبراموویچ یهو اینقدر پر طرفدار میشه کاملا تکلیفش معلومه .
    من به شخصه از سال 2003 طرفدار چلسی هستم تازه اون سال هم چلسی قهرمان لیگ نشد ...

قدمت هیچ کدومتون به بیشتر از 5 سال نمیرسه و تیریپتون اینجوریه که اگه فردا چلسی ضعیف شه و منچستر سیتی قدرت بگیره همتون میرید اونطرفی و کلا از فوتبال فقط بردنشو تعقیب میکنید نه تیمتونو .
    مگه پارسال که چلسی سوم شد تو لیگ و به فینال اروپا نرسید ما رفتیم طرفدار تیم دیگه ای شدیم؟مگه این سه سال که چلسی قهرمان پریمیر لیگ نشده رفتیم طرفدار تیم دیگه ای شدیم! پس درست نیست که این مسئله رو به همه طرفداران چلسی نسبت بدین!

اما قبول دارم یه سری از افراد اینجورین که کلا هر طرف باد بوزه همون طرفی میرن! ولی این مسئله مربوط به همه تیمهاست!

و بالغ بر 90 % تون اصلا نمیدونن فوتبال چی هست .
    شما که میدونی به ما هم یاد بده!

پس انقدر الکی واسه من دور برندارید که تیممون فلانه و خفن بازی میکنه و ... .
    برید 10 سال دیگه بیاید ، اون موقع اگه هنوز طرفدار چلسی بودید اونوقت با طرفدارای با تعصب و اصیل منچستر یونایتد کل کل کنید .
    راستش گفتی طرفدارای اصیل منچستر یاد یه چیزی افتادم ... حیف که نمیشه اینجا گفت ولی به رفیقای منچستریم هر وقت این مورد رو میگم دیگه یه کلمه نمیتونن حرف بزنن! بگذریم ...

طرفدار واقعی اونه که در ضعف تیمش هم طرفدار باشه .
    اون سالی که منچستر تو لیگ قهرمانان تو گروه حذف شد بین تمام دوست و آشنا ، متلک ها رو همه به من مینداختن و من تحمل میکردم .
    2 سال پیش هم که قرمان اروپا شدیم کر کری هاشو من میخوندم و لذتشو میبردم .
    همین پارسال منچستر 3-0 چلسی رو زد نمیدونی رفیقام چیکارم کردن! ولی امسال جبران شد

اگه واقعا از مان زولا طرفدار چلسی هستی که هیچ ، ولی قبول کن اکثر طرفدارای چلسی و بارسلونا از همین جنسن و هر طرف باد بیاد میرن و تو این 2 - 3 سال اخیر طرفدار شدن .
    خب تا حدودی قبول دارم ... من حرفم اینه که فکر نکن هر کی طرفدار چلسیه 2 ساله داره فوتبال میبینه!

خب منم زورم میاد کسی که تازه 2 ساله فوتبال نگاه میکنه بیاد در مورد منچستر اظهار نظر کنه اونم از روی شکم ، تازه 2 سال دیگه هم یه تیم دیگه قدرت میگیره میره طرفدار اون میشه .
    این حرفت درسته ... من خودم از جور افراد اصلا خوشم نمیاد

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض یونایتد خواهان جذب مودریچ و گرت بیل

سران باشگاه یونایتد تمایل زیادی دارند تا دو تن از بازیکنان تیم تاتنهام را به خدمت بگیرند.

سایت گل- درحالی که هری ردنپ،مربی تاتنهام در صحبتهایی اعلام کرده که گرت بیل، بازیکن ولزی تیمش فروشی نیست و نقش پررنگی در برنامه های او دارد، سران باشگاه های متفاوتی برای جذب او ابراز تمایل کرده اند.

بیل فصل خارق العاده ای را پشت سرگذاشته و در دیدارتیمش مقابل آرسنال و چلسی توانسته برای تاتنهام گلزنی نماید.عملکرد فوق العاده او در رقابتهای این فصل لیگ برتر نظر سران تیمهای مختلف اروپایی از جمله یوونتوس را به خود جلب کرده و سران بینکونری آماده اند تا با پیشنهادی 14 میلیون پوندی برای خریداری بیل وارد عمل شوند.

روزنامه دیلی میل درگزارشی به این نکته اشاره کرده که ردنپ نیز تمایل فراوانی به جذب مایکل کریک، ستاره خط میانی باشگاه یونایتد دارد و چندین بار تمایلش برای خریداری این ستاره را ابراز کرده است.

مربی تاتنهام در صحبتهایی اعلام کرده که سرالکس فرگوسن اجازه جدایی کریک از رختکن یونایتد را نخواهد داد ولی در صورتی که سران یونایتد خواهان جذب بیل و مودریچ باشند، ممکن است بحث معامله دو جانبه به میان بیاید.

داره خودمونی میشه sina2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض آرسنال به دنبال په په رینا

اين درحالي است كه اين دروازه بان اسپانيايي قراردادش را با قرمزها تا شش سال ديگر تمديد كرده است.

سايت گل- براساس گزارش نشريه ساندي اكسپرس، توپچي ها كه اين فصل با مشكلات زيادي در درون دروازه مواجه شدند، په په رينا، دروازه بان ليورپول را به عنوان بهترين گزينه براي جانشيني مانوئل آلمونيا و لوكاس فابيانسكي مي دانند.

رينا از زمان پيوستنش به ليورپول در سال 2005، خود را به عنوان يكي از بهترين دروازه بان هاي ليگ برتر معرفي كرده است و بنيتس در صورتي كه مجبور به واگذاري او شود، مطمئنا افسوس بسياري خواهد خورد.

اين دروازه بان 27 ساله با تازگي قراردادي شش ساله با قرمزها امضا كرده است اما چشم انداز عدم حضور در هيچ يك از رقابت هاي اروپايي مي تواند امتحان مناسبي براي سنجش ميزان تعهد و پايبندي باشد.

ارسن ونگر در تابستان گذشته چند دروازه بان از جمله رنه آدلر (لوركوزن) و هوگو يوريس (لوریس) (----) را نيز مد نظر داشت اما در نهايت اين فصل را نيز با همان دروازه بان قبلي آغاز كرد.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

استون ویلا مساوی کرد تا لیورپول به عنوان چهارمی بیشتر امیدوار بشه (مشروط بر اینکه برنلی رو ببره)... اگر این اتفاق بیفته بازی لیورپول - چلسی در هفته 37 فوق العاده برای طرفین حساس میشه...!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض سر الکس فرگوسن : اکنون چلسی تحت فشار قرار گرفته است.

سايت گل- سر الكس فرگوسن، سرمربي منچستر يونايتد، تاكيد كرد كه پس از پيروزي 3-1 تيمش مقابل تاتنهام، اكنون اين تيم چلسي است كه تحت فشار قرار گرفته است.

چلسي امروز براي بازگشت به صدر جدول لیگ جزیره بايد در مقابل استوك سيتي به پيروزي برسد اما فرگي اميدوار است كه پيروزي ديروز منچستر موجب افزايش استرس بازيكنان چلسي شده باشد.

او در مصاحبه با ميرر گفت:" اميدوارم چلسي تحت فشار قرار گرفته باشد. هنوز دو بازي ديگر پيش رو داريم. ما در حال حاضر در صدر قرار داريم و كاري كه بايد را انجام داده ايم. اكنون بايد ببينيم كه چلسي چه خواهد كرد."

منچستر يونايتد در دو بازي پاياني بايد در مقابل ساندرلند و استوك سيتي قرار بگيرد و در اين دو ديدار، وين روني، مهاجم گلزنش را به دليل مصدوميت در اختيار نخواهد داشت.
    Last edited by Ezel; 25-04-2010 at 17:15.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض شاید رونی به جام جهانی نرسد.

ستاره منچستر يونايتد چند بازي انتهايي فصل را به دليل مصدوميت از دست داده است.

سايت گل- به گزارش نشريه ساندي ميرر اسپورت، مصدوميتي كه روني در ديدار ليگ قهرمانان در مقابل بايرن مونيخ به آن دچار شد، در ديدار اين تيم مقابل منچستر سيتي تشديد شد.

غيبت روني در رقابت هاي جام جهاني مي تواند يك شوك بزرگ براي فابيو كاپلو، سرمربي سه شيرها باشد، زيرا او تيمش را بر محور بازي اين ستاره ساخته است.

روني ديدار ديروز تيمش مقابل تاتنهام را از دست داد و در دو بازي باقي مانده فصل نيز نمي تواند تيمش را همراهي كند.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا قبول نیست ...
    پست من پاک شده ولی جوابهاش هنوز هست . این که نشد بحث ...
    من نزدیک 22 سالمه و از 5 سالگی طرفدار منچستر یونایتد بودم.
    قبول کن که آدم با یه نفر بحث میکنه که حداقل یه فوتبالیست یا فوتبال شناس باشه .
    شما یه نگاه تو همین قسمت اخبار ورزشی بنداز . طرف اسم 11 تا بازیکن بارسلونا رو نمیتونه بگه بعد میاد واسه من میگه تیمتون خوش شانسه یا فقط به یه رونی بنده یا ... .
    پارسال هم همه میگفتن به یه رونالدو بنده که همه دیدن که با رفتنش اتفاقی نیفتاد .
    منچستر هم که تو 3 تا بازی آخرش که یا رونی نبود یا نمیتونست درست بازی کنه همه رو برد .
    خود تو اومدی میگی جلوی تاتنهام شانس آورد .
    اون بد بختها 1 حمله ی درست و حسابی نتونستن بکنن (مخصوصا نیمه دوم) اونوقت ما شانس آوردیم ؟
    خلاصه اینکه جامو دودستی بگیرید که از دستتون نره چون 1 بازی تو آنفیلد دارید و اگه نتونید ببرید امسال هم ما قهرمانیم .
    جواب هایی که جناب MORINIO کامل بود من نیازی نمی بینم بیشتر توضیح بدم. ولی این واقعا حقیقت داره که یه سری ها حزب بادن و هر تیمی قویتر باشه به اون سمت میرن ولی مطمئن باش من اینجوری نیستم
    راستی بازی چلسی و لیورپول درسته خیلی حساسه ولی لیورپول هم به خاطر اینکه توی لیگ اروپا بازی حساسی داره یکمی خسته میشه. حالا کسی برنامه بازی های لیورپول رو داره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط =1
    =
    = حالا کسی برنامه بازی های لیورپول رو داره؟

برنلی - لیورپول ( در حال برگزاری تا دقیقه 29 دو تیم 0-0)

لیور پول - اتلتیکو مادرید 29 April

لیورپول-چلسی 2 May

هال سیتی - لیورپول 9 May

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •