ساعت و تاریخ ویندوز ! ... می تونی از طریق کنترل پنل و date & time تغییرش بدی !يعني چي تاريخ ويندوز رو يك ماه ببرم عقب؟
ميشه راهنماييم كنين !؟
ساعت و تاریخ ویندوز ! ... می تونی از طریق کنترل پنل و date & time تغییرش بدی !يعني چي تاريخ ويندوز رو يك ماه ببرم عقب؟
ميشه راهنماييم كنين !؟
بهترين كرك همينه فقط حواستون باشه اگر Error داد بايد به سايتبريد و جديدترين سريال آفيس 2010 رو بگيريد و در قسمت Change Product key وارد كنيد (البته به نت هم وصل باشيد) وقتي سريال معتبر بود و كد رو قبول كرد آفيس رو ببنديد و كرك رو اجرا كنيد، انشاالله حله...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. کلی دنبال کرک گشتیم تو نت هیچ کدوم کار نکرد. دی دی دی ارجینال خریدیم اگر چه کرک داخلش یکی از نسخه های این کرکی که گذاشتید بود، اونم کار نکرد. اما این کرک کار کرد. خیلی ممنون برادر...
سلام دوستان عزیز
راستش من یک بار یکی از شماره سریال هایی که در یک تایپیک خوانده بودم را به ورد 2010 دادم، بعد از اون احتمالاً 180 روز بعد آفیسم از کار افتاد و بالا نیامد
آن را پاک کردم اما ظاهرا کامل پاک نمی شود (چطور آن را کامل پاک کنم)
دوباره نصبش کردم امامتاسفانه ارور می دهد و نصب نمی شود چکار کنم![]()
سلام من تازه نصب کردم و همه ی کرک های سایت رو زدم اما همچنان میزنه 29 روز
این Change Product key کجاست؟ ظاهرا باید تو help باشه ولی نیست
Last edited by مشتي; 15-11-2010 at 08:16.
بله، نمیدونم چرا مایکروسافت فقط به تاریخ حساسه، اگه ویندوز سون هم30 روزش تموم شه، تاریخ رو که ببری عقب دوباره کار می کنه! عجیبه اما حقیقت داره!!
من یه راه بهتون میگم 100 درصد عملیه.مایکروسافت آفیس موجود در بسته لرد 2011 رو نصب کنید.همونجا طرز کرکش هم هست.اون کرک نه از بین میره نه غیر اعتبار میشه.آموزشش رو هم نوشته.اگر لازمه بذارمش همینجا.ورژن آفیسی که با اون کرک کار میکنه 14.0.5128.5000
نسخه نهایی هست.خوبیش اینه کرک میشه
Last edited by sedaghatpour; 16-11-2010 at 20:54.
سلام دوستان عزیز
کسی از دوستان می تواند گزینه های موجود در این کرک را توضیح دهد که هر قسمت چه کاری انجام می دهد
و وقتی این برنامه را اجرا کردیم برنامه ورد باز باشد یا نه
و کدام قسمت را بزنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by nelahe; 19-11-2010 at 15:26.
سلام برای اکتیو کردن آفیست باید آفیس بسته باشه.حالا میخاد ورد باشه یا پاورپوینت یا هر چیز دیگه.بعد از اینکه مطمئن شدی بسته س به ترتیب کارایی که میگم رو انجام بده: اول از همه Install/Uninstall... رو بزن.بعد از اینکه کارش تموم شد Activate Office 2010 VL
رو بزن.توی پنجره ای که باز میشه حتما گزینه a یا b رو بزن.دیگه کار تمومه.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)