بازی مزخرفی بود
حیف وقتم که هدر رفت واسه همچین بازیی
لیون صعود میکنه
برا من که فرقی نمیکنه
جفتشون جلوی اینتر ...!!!!
ونگال (فان خال ) چقدربد با روبن برخورد کرد ( درسته که اعتراض روبن به تعویض درست نبود) ، فکر میکردم خیلی مربی آرومی باشه . فردوسی پور هم متعجب شده بود .
تفاوت فوتبال حرفه ای و آماتور همین چیزاست دیگه ! اینجا اگه طرف تعویض بشه خیلی راحت به خودش جرئت میده داد و هوار کنه و شکلک های عجیب غریب دربیاره و فرداش هم بگه من از این تیم میرم ! ولی اونجا وقتی همه کاره تیم یعنی سرمربی یه دستوری میده باید اجرا بشه !ونگال (فان خال ) چقدربد با روبن برخورد کرد ( درسته که اعتراض روبن به تعویض درست نبود) ، فکر میکردم خیلی مربی آرومی باشه . فردوسی پور هم متعجب شده بود .
خوب نگاه نکن مگه اجبارت کردن!
راستی اینقدر به اینتر نناز آخرین بار یادمه توی همین لیگ قهرمانان بایرن توی زمین اینتر 2تا بهش زد و در برگشت هم دقیقه های آخر اینتر توی آلمان مساوی گرفت اونم یک یک !تازه اون موقع ابراهیمویچ هم بود و بازیکنای بهتر از حالا!
Last edited by Mohammad_666; 22-04-2010 at 12:26.
اگه ایران بود طرف میومد عذز خواهی می کرد واسه تعویضش .. باید یه فرقی باشه بین ایران و اروپا...
همین الان هم تی وی اعلام کرد که روبن عذر خواهی کرده...
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
خوبه... چون تو فینال دیگه مجبور نیستی دوباره بازی بایرنو ببینی.... چون بارسا میزنه اینترو...!
تبریک میگم به هوادارای بایرن...
من که اصلا از این لیون خاطره خوشی ندارم!
کسی فیلم اون صحنه ی بین ونگال و روبن رو داره؟
آخه جالبیش اینه که اینتر تازه طرفدار پیدا کرده ! شماها تا حالا کجا بودین ؟ مگه اینتر اصلا طرفدارم داره ؟!!!!
200 ساله به یک چهارم هم نرسیده بودین .
بازی بایرن مزخرفه یا اون اینتر که واقعا حال به هم زنه .
خدایا اینتر بیاد با مرده خوری فینال اونجا بایرن سوراخش کنه .
چي كار كرد ؟ من نديديم
وقتی روبن تعویض کرد روبن اتعراض کرد که همون گوشه زمین باهاش برخورد کرد..!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)