دقيقا همينطوره
الان هم شما معيار رو بايد رو تكتا بذاريد كه تاييد كنه
كه دو مدل داره:
xvision و provision
دقيقا همينطوره
الان هم شما معيار رو بايد رو تكتا بذاريد كه تاييد كنه
كه دو مدل داره:
xvision و provision
آره بابا
من يكي از دوستام جمهوريه. ميگه الان همه دنبال xvision هستن.
ميگه از همه بهتره. پرسيدم يعني خرابي نداره؟
گفت دستگاه الكترونيكي كه نيشه خراب نباشه ولي خرابيش نسبت بقيه كمتره
شاید چون ارزون تره . ولی واسه السیدی میگن پروویژن بهتره . اما بعضیا هم میگن فرقی نداره تصویرشون
من که گ.. گیجه گرفتم
اگر میخواهید زیاد گیج نشوید یکی از این دو مدلی که تکتا تایید کرده را بنا به مشخصاتش و نیاز خودتون و تا اندازه ای تجربه دیگران انتخاب کنید و موقعی که انتخاب خودتون رو کردید دیگه به حرف هیچ کس گوش ندهید
ایجوری اگر هم مشکلی داشت فقط خودتون مقصر هستیدبابت شوخی
آخه هرکی هرچی میگه یه نفر دیگه میاد مخالفش رو میگه
آخر نفهمیدیم واسه یه السیدی 37 اینچ فول اچ دی چه کوفتی نصب کنیم که بهترین تصویر رو بده ما 4تا فوتبال و رازه بقا و آتاشغال ببینیم ، حالا بقیه امکاناتش بخوره تو سر من
اولا كه خدا نكنه
ثانيا دقيقا درست ميگي. متاسفانه يك سري از دوستان براي تبليغ كاراشون حرفاي بي مورد و بي اساس ميزنن.
مثلا يه مودت ميگفتن xvision داغ ميكنه. بعد همه اونا كه خريده بودن يا فروشنده ها اومدن گفتن: نه بابا چرا خالي ميبندين و اين حرفا.
به طور كلي كيفيت هاشون فرق نداره . ولي چون ماديران شركت قدري هست و يه جورايي دولتي هم هست و به اصطلاح خودمون كلفته، زورش ميرسه كه قيمت ها رو تا حد زيادي بياره پايين (احتمالا هم از تعرفه كمتري بهش ميخوره يا ماليات كمتري ميده يا ...). براي همين از نظر قيمتي كسي نميتونه باهاش رقابت كنه. و شروع ميكنن به حرف هاي چرت و پرت گفتن كه داغ ميكنه ، كنترلش بده و ....
قبلا همه ميگفتن كنترل xvision خوب نيست، الان يه سري خريدن ميزنن تو سرشون ميگن كنترل provision داغونه.
مشکل شما اینه که آیا ایکس ویژن با ال سی دی کار میکنه یا نه
ما تو خونمون الان برای یک ال سی دی 40 اینچ با کنتراست 1:30000 و FULL HD (1080p( داریم از همین گیرنده ایکس ویژن استفاده میکنیم و خیلی هم راضی هستیم
فروشنده هايي كه رقيب هستن ، انقدر واسه هم خالي ميبندن كه ديگه همه باور ميكنن.
سلام
میشه بگید چطوری میشه نرم افزار x-vision رو اپدیت کرد؟
فایل اپدیت رو از کجا میشه پیدا کرد؟
سلام.
در سایت مادیران میتونید آخرین ورژن نرم افزار دستگاه رو پیدا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)