این چیزایی که شما گفتید برای من 1100 هزینه داره که به نظر من نمی ارزه ، نظرات و سلیقه ها متفاوته.
این چیزایی که شما گفتید برای من 1100 هزینه داره که به نظر من نمی ارزه ، نظرات و سلیقه ها متفاوته.
کاملا موافقم سلیقه ها متفاوت هست و نباید عقایدمون رو تحمیل کنیم
خب برای بعضی ها از جمله خودم ارزش داره .
شرمنده یه زره تند رفتم![]()
دوست عزيز شما اگر علاقه به برند خاصي داري و مي خواهي اون برند برتر باشه اين حرف جداييستولي بنده براي موارد اعلامي كه از كسي نام نمي برم مطمئن باشيد مرجع دارم و براي اين مدل خاص لينك نمره و كلا بررسي اين دستگاه را مي گذارم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ دلیل برای خرید این مدل وجود نداره .
سی پی یو که ضعیف تر از F هست .
سری F هم خرابی نداره .
من یه چند نفر میشناسم تا حالا دارن مثل بلانسبت خر ازش کار میکشن مثل ساعت هم کار میکنه .
جدا از اینا به گزارشات گرم شدن این سری جددید اپل توجه کردین .
105 درجه بعد از 5 دقیقه فول لود .
سونی تو 12 ساعت فول لود با حداکثر 85 درجه آخ نمیگه ولی این سری اپل مثل این که باید روش چایی درم کرد ..
جدا از این صفحه نمایش جدید هم مثل این که گند زده نسبت به قبلی ها .
سامسونگ رو موافقم ولی سونی رو نه .
این نوت بوک ها کار سونی نیست بلکه کار شرکت وایو هست که یه شرکت آمریکایی هست و تخصصش نوت بوک هست و فقط صفحه نمایش رو سونی میزنه .
موفق باشید .
سری f از سی پی یوی i7 720Q داره استفاده می کنه و مک بوک پرو از از سی پی یوی i7 620m . میدونستید 620 یک پله بالاتر از 720 هسی پی یو که ضعیف تر از F هست .
در ضمن در محصولات اپل ریت ویندوز مهم نیست مهم تو مک هست که پادشاهی می کنه![]()
Last edited by mohsenfhm; 01-06-2010 at 17:21.
نه سامان جان . 720Q چهار هسته ای هست ولی 620m دو هسته ای هست ولی قوی تره![]()
دقیقا دارید اشتباه می کنید .
720QM دقیقا 4 هسته و 8 پردازش انجام میده اما 620M دقیقا 2 هسته و 4 پردازش انجام میده .
در کل فکر کنم به گرد پای سونی هم نرسه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین و می گم منم عجیبه
آخه تا اونجای که من می دونم 720 8 تا theard داره اما 620 4 تا
Last edited by saman3230; 01-06-2010 at 18:02.
اینجا رو نگاه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو تا سایت کاملا با هم در تناقض هستند .
در کل هر کسی نظری داره . من فقط ترک پد اپل رو با 100 تا لپ تاپ دیگه عوض نمی کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)