یعنی براتون جالب نیست که شمایی که زیاد استفاده نمی کنین چه جوری 95 اومد..؟
یعنی براتون جالب نیست که شمایی که زیاد استفاده نمی کنین چه جوری 95 اومد..؟
من همین الان با 1818 قبضم رو گرفتم جالبه بدونید که به خطم اصلاً گوشی تلفن وصل نیست!!! ولی 19000 واسم قبض اومده حالا فردا برم برای پیگیری!!!!!!!!
خب چیکار کنم ؟![]()
برم مخابرات که کسی جواب نمیده !
مخلصیم
حالا اونجا یکیم سخته.. یه دفتر خدماتی برین بد نیست..!
با عرض تاسف مطلبی رو باید عرض کنم که چندان بی ربط نیست
دوماه پیش برای همسایه روبرویی ما 26 تومن پول آب میومد این ماه 86 تومن اومده
نتیجه گیری :
میخوان این طرح کوفتی هدفمند کردن رو زودتر اجرا کنند ولی یواش یواش میرن که مردم شوکه نشن
فکر کن همین قبض تلفنت اگه یهو 300 تومن بیاد چکار میکنی با این منطق !!! ( خیلی یییییی) میخوان یواش یواش مردم رو با نرخ دولتی جدید آشنا کنند.
با تشکر
من از همسایه ی شما خبر ندارم . ولی بصورت رندوم که نمیشه قبض صادر کنند .
چطور قبض ما مشکلی نداره . در ضمن این هدفمند کردن یارانه ها شامل مخابرات نمی شه . چون مخابرات که یارانه بهش تعلق نمی گیره .
شما فکر کردی پول تلفن رو کی میده 100 درصد خودت میدی و دولت هیچ نقشی نداره و حتی 1 قرون هم نمی ده.
حالا می خواد بیاید چی رو گرون کنه ؟ مگه بیاد مالیات روش بگیره البته الانم میگیره ولی بیشتر .
در ضمن مخابرات هم دیگه دولتی نیست بهتره بگی بسیجی شده .......خخخخخخخ از فردا دروغ بگی پشت تلفون برادرا میان خفتت می کنن ....خخخخخخخخخخخخ![]()
سلفون جان اینجا ایران است. هرچیزی که بگی اتفاق میفته
) هرچیزی که فکر شو بکنی
من از سال گذشته دیگه بیخیال کشور و کارها و اقداماتشون شدم چون میدونم دیگه از روال طبیعی خودش خارج شده و اصلا هیچ اهمیتی نمیدم .
حتی اگه فردا هم بگویند فلان کار غیرممکن امکانپذیر شده است اصلا هیچ تعجبی نمیکنم.![]()
درسته قبض مخابرات که یارانه نمیگیره.
کل هزینهای که مخابرات واسه خطوط، شبکه و ... کرده، میشه آبونمان و از همه به یک میزان دریافت میشه.... حالا هرچقدر از خط استفاده کنید هزینه اش سود مخابرات میشه. جالبه، نه؟![]()
تو اصلا حساب کن
برای تامین برق از انرژی آب و توربین و غیره استفاده میشه و خوب مسلتزم پرداخت هزینه است.
برای تامین آب و رفع سموم و پالایش آب و تصفیه کردن اون هم خوب موادی مصرف میشه و خوب اب هم پمپاژ میشه و هزینه نگهداری خیلی زیادی رو داره.
ولی من موندم تلفن چه مصرف و اصطهلاکی داره ؟
دوتا رشته سیم 12 ولتی اومده توی خونه همه مردم
هزینه نگهداریش خیلی بالاست مگه برق 3 فاز دادند که اینقدر پول میگریند
قبول ندارین؟
هزینه تلفن رو برید با یه کارگاه جوشکاری که برق 3 فاز داره مطابقت بدید ببنیید کی راست میگه.
والا
یه سری دستگاهست که صبح تا شب روشنه و یه نفرهم ماموره که اینها خربا نشن ( که اگه خودش انگولکش نکنه چیزیش نمیشه . ناسلامتی سیستمه ها )
ولی متاسفانه بابت خراب کردن این دستگاهها پول میگیره
اگر خرباش نمیکرد که این همه ارورهای عجق وجق اینترنت مخابرات رو دنداشتیم .
والا بازم بگو کنیگ دروغ میگه.
توی این کشور ...وز به شقیقه ربط داره وقتی بخوان پول زور بگیرن ، میگیرن و هیچ حرفی هم توش نیست
بعد از هدفمند کردن یارانه ها و پول اون وقتی قبض تلفن 1000000000 اومد تعجب نکن
اگه بری بپرسی چرا گرون شده میگن این پول 12 ولت برقی که توی خط تلفن شماست و اعانه به بیت ... و...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)