تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 82 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 818

نام تاپيک: Gears of War 3

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من مطمئنم این حاج خانم با dom طرح دوستی و *** میریزن
    منكه ميگم دام ميميره تو اين نسخه چون دليلي براي ادامه زندگي نداره و زنش مرده و حتي تو تريلر موقعيكه لوكاست مي خواست بهش تير بزننه اصلا مردن براش مهم نبود... كلا دام آماده براي فداكاري هستش!
    ماركوس هم تو آخر بازي قبل با اون نگاه هاي معني دارش به آنيا مشخص كرد كه اونم عاشق شده : دي

2. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

منكه ميگم دام ميميره تو اين نسخه چون دليلي براي ادامه زندگي نداره و زنش مرده و حتي تو تريلر موقعيكه لوكاست مي خواست بهش تير بزننه اصلا مردن براش مهم نبود... كلا دام آماده براي فداكاري هستش!
    ماركوس هم تو آخر بازي قبل با اون نگاه هاي معني دارش به آنيا مشخص كرد كه اونم عاشق شده : دي
    دام بمیره منم میمیرم نگو اینطوری گریم گرفت : دی

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

یه سری از پستها پاک شد تا سال دیگه که صفحات اول تاپیک رو میبینید احساس بدی بهتون دست نده!

قضیه منتشر نشدن ادامه این بازی روی pc مثل هیلو میمونه...شماره یک به فاصله دوسال و دو به فاصله سه سال بعد روی pc هم عرضه شدن که البته هر دو هم از عناوین محبوب و جذابی روی pc بشمار میرن(حتی با وجود گرفتن امتیازات پایین تر نسبت به نسخه اصلی) gears1 هم همینطور اما انگار مایکروسافت یکم سیاستشو تغییر داده و کنسولشو جدی تر گرفته. درسی که شاید از سونی گرفته و میدونه که عناوین با کیفیت انحصاری هستن که میتونن موفقیت یه کنسول رو رقم بزنن.
    به شخصه دوست دارم این دو قسمت هم برای pc عرضه بشه چون شماره یک روی pc خیلی موفق بود اما با تاخیر! یه خوبیه عناوین انحصاری اینه که معمولا کیفیت بالاتری دارن چون سازنده ها با حوصله و وقت کافی روی پلتفرم مورد نظر تمرکز میکنن.
    یه مسئله دیگه هم هست شاید CoD روی pc حالش بیشتر باشه(خود من روی pc بیشتر باش حال میکنم) اما روشن کردن اره بدون اینکه لرزشی در دستهاتون حس کنید خیلی از جذابیت بازی کم میکنه...

باید قبول کنیم همونطور که نهایت لذت بازی سوپر ماریو گالکسی تنها با wii ممکنه و یا برای درک قدرت کریتوس باید پلی استیشن خرید... برای رسیدن به اوج لذت در بازی geow شما باید به یک دستگاه کنسول ایکس باکس دسترسی داشته باشید پس بیایم بجای کل کل بیشتر به فکر پول درآوردن باشیم تا در این نسل رویایی آش بیشتری بخوریم: دی

5. 14 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال OM3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من که شخصاً کلی بازی دارم که بازی نکردم...مطمینم تا اون موقع این بازی ها جوابم رو میده..فقط خدا کنه طی ساخت بازی یه چند تا از مدلها رو عکسش رو بدن بیرون...چون من خودم CG کارم واسم مدلهای بازی خیلی مهمه ...و شدیداً مشتاق دیدن مدلهاشم....

اوناش حل باشه به نظرم همه چیش حله

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دام بمیره منم میمیرم نگو اینطوری گریم گرفت : دی
    .................................................. .................................................. ....................
    زیاد ناراحت نشو بابا .........گفتم که اون حدس آخر زاده تخیل معیوب منه........ولی خداییش با یه نگاه به پایان بازی های سه گانه و حتی بازیها ی جدیدا منتشر شده میشه یه همچین پایانی رو هم برای این بازی در نظر گرفت........به پایان بازی هایی مثل خدای جنگ......یا حتی پایان بازی مثل GTA IV ( مرگ نامزد نیکو ) یا حتی MW2 ( مرگ گوست و و شخصیت اصلی بازی ) نگاه کنیم قاعدتا این بازی هم باید یه پایان گریه ناک و هندی داشته باشه.............مخصوصا با اون تیر آخر بازی .........

brothers to the end

8. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما روشن کردن اره بدون اینکه لرزشی در دستهاتون حس کنید خیلی از جذابیت بازی کم میکنه...
    در PC هم میشه از gamepad استفاده کرد.

10. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

در PC هم میشه از gamepad استفاده کرد.
       ولي vibration نداره ... 
    Last edited by CATALONIA; 19-04-2010 at 15:31.

12. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ولي vibration نداره ...
    دسته ی خود 360 که ویبره داره ! میشه وصل کرد به پی سی

14. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

.................................................. .................................................. ....................
    زیاد ناراحت نشو بابا .........گفتم که اون حدس آخر زاده تخیل معیوب منه........ولی خداییش با یه نگاه به پایان بازی های سه گانه و حتی بازیها ی جدیدا منتشر شده میشه یه همچین پایانی رو هم برای این بازی در نظر گرفت........به پایان بازی هایی مثل خدای جنگ......یا حتی پایان بازی مثل GTA IV ( مرگ نامزد نیکو ) یا حتی MW2 ( مرگ گوست و و شخصیت اصلی بازی ) نگاه کنیم قاعدتا این بازی هم باید یه پایان گریه ناک و هندی داشته باشه.............مخصوصا با اون تیر آخر بازی .........

brothers to the end
    kortol جان فك كنم منظورش از اين نوشته اين باشه كه تا آخر خط با همن و تا اونجا كه من گيرز اف وار 1و2 رو بازي كردم كلا ماركوس و دام و كول و بيرد كم نميارن كه بخوان بميرن شايد هم انيا بميره و ماركوس هم مثل دام ريش دار بشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

دسته ی خود 360 که ویبره داره ! میشه وصل کرد به پی سی
    که اونم 40 مایشه : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •