با تیم دوم گروه سپاهان اینا.
با تیم دوم گروه سپاهان اینا.
مرسی.. امیدوارم هر تیمی باشه جز سپاهان.....
اگر هیچ مقامی هم به دست نیاورم همین قدر که نتیجه مقاومت من پای صمد مشخص شد کافی است
مدیر باشگاه استقلال از اینکه ایستادگیاش برای باقی ماندن صمد مرفاوی در راس کادر فنی تیم استقلال جواب داد، خیلی خوشحال است: «بعد از بازی به صمد گفتم خدای تو خیلی بزرگ است. خیلی چیزها را ثابت کرد. حالا هیچ کس نمیتواند به تو خرده بگیرد و مدام حمله کند».
امیررضا واعظی آشتیانی که به دلیل اصرار برای نگه داشتن صمد مرفاوی در کادر فنی تیم استقلال به شدت از سوی رسانهها تحت فشار قرار گرفت بعد از بازی به شکلی محسوس خوشحال بود. این خوشحالی بیشتر از این بابت بود که او نتیجه اصرار مدیریتیاش برای نگه داشتن مرفاوی را گرفته بود و میدانست که استقلالیها به دلیل نتایج فصل قبل، بازی امروز و صعود این تیم را از او میپذیرند.
واعظ در این باره گفت: «من کاری را کردم که از نظر انسانی و از نظر مدیریتی باید میکردم. اینکه برخی مدیران پشت مربی پنهان میشوند و با یک باخت او را برکنار میکنند، اصلا نه انسانی است و نه از نظر مدیریتی تایید شده است. من پای صمد ایستادم چون به او اعتقاد داشتم. خدا را شکر نتیجهاش را هم گرفتم».
او پرسشی هم از منتقدانش دارد: « اگر من به حرف منتقدان گوش میکردم و صمد را برمیداشتم، چه تضمینی وجود داشت که تیم من همین شرایطی را داشته باشد که الان دارد؟ من فقط از هوادارانمان میخواهم مثل بسیاری از روزهای این فصل بردبار باشند».
khabaronline.ir
با اینکه از واعظ خوشم نمیاد، ولی باید از این سیاستش تقدیر کرد... اگر باشگاه های بزرگی مثل پرسپولیس استقلال و سپاهان بتونن یه روزی یه مربی رو سه فصل تو تیمشون نگه دارن، واقعا میشه به این لیگمون امیدوار بشیم....واعظ: ثابت کردم میشود پای مربی ایستاد
کاشکی شانسی بود ، از لحاظ فنی هیچ توجیهی نداره که اینجوری ضربه بزنیسید صالحی هیچ کار مفیدی جز اون ضربه ی شانسیش نداشت....
کلا تو هر n بازی احتمال حرکت مفیدش "1 به روی n به توان 10" هست
به سپاهنم بخوریم با وجود اون دو تا عجوبه (امام رضا و ابراهیم خوره) مشکلی نداریم.
ولی وقتی دو تا تیم ایرانی به هم بخورن اصلاَ حال و هوای بازی آسیایی نداره.
/ليگ قهرمانان آسيا/
احتمال رويارويي قلعهنويي و استقلال!
ديدار جذاب ٢١ ارديبهشت در آزادي يا فولادشهر؟
احتمال رويارويي تيمهاي فوتبال استقلال و سپاهان ايران در مرحلهي يكهشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا وجود دارد.
به گزارش ايسنا؛ بر اساس قرعه کشي کنفدراسيون فوتبال آسيا در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان تيمهاي صعود کننده به اين مرحله در تک بازي حذفي مقابل هم قرار مي گيرند. در اين مرحله احتمال برخورد تيمهاي استقلال و سپاهان بيشتر است و در صورتي که استقلال در گروه خود اول شود و سپاهان دوم، اين بازي در آزادي انجام مي شود اما در صورتي که استقلال در گروهش دوم شود و سپاهان نيز صدرنشين گروه خود شود اين بازي در فولادشهر برگزار مي شود. در غير از دو حالت فوق احتمال برخورد دو تيم در اين مرحله ليگ قهرمانان آسيا وجود ندارد.
* استقلال صدرنشين گروه A و سپاهان دوم گروه C:
چگونه استقلال صدرنشين گروه مي شود؟
- الجزيره را در بازي آخر ببرد، بدون توجه به بازي ديگر با 14 امتياز صدرنشين ميشود.
- با الجزيره مساوي کند (12 امتيازي ) و بازي الاهلي- الغرافه نيز مساوي شده يا الغرافه ببازد.
- به الجزيره ببازد (11 امتيازي) و بازي الاهلي- الغرافه نيز مساوي شده يا الغرافه ببازد.
در صورت باخت استقلال و تساوي الغرافه، استقلال به خاطر نتيجه بهتر رو در رو با الغرافه بازهم صدرنشين خواهد بود.
چگونه سپاهان دوم مي شود؟
- سپاهان در بازي آخر العين را مي برد (11 امتيازي) و پاختاکور نيز الشباب را مي برد.
- سپاهان با العين مساوي کند که در اين صورت بدون توجه به نتيجه بازي ديگر ،قطعا در گروهش دوم خواهد شد.
- سپاهان به العين ببازد و بازي ديگر گروه با پيروزي پاختاکور يا مساوي تمام شود. در صورت نتيجه تساوي با توجه به نتيجه رو در روي سپاهان و الشباب اين تيم سپاهان است که صعود مي کند.
* سپاهان صدرنشين گروه C و استقلال دوم گروه A
چگونه سپاهان صدرنشين مي شود؟
- العين را ببرد (11 امتيازي) و بازي ديگر گروه با برد الشباب يا تساوي خاتمه يابد.
استقلال در چه صورت دوم مي شود؟
- به الجزيره ببازد يا مساوي کند و در بازي ديگر الغرافه مقابل الاهلي پيروز شود.
بازي سپاهان و العين يک روز زودتر از بازي استقلال و الجزيره برگزار مي شود. بنابراين تيم استقلال با توجه به نتيجه رده بندي گروه C مي تواند در بازي آخر خود به دنبال نتيجه دلخواهش باشد. ضمن آنکه پيروزي استقلال و سپاهان در بازيهاي روز آخر احتمال رويارويي دو تيم را به حداقل مي رساند.
بر اساس قرعه کشي کنفدراسيون فوتبال آسيا اين بازي روز سه شنبه 21 ارديبهشت برگزار خواهد شد.
آبیها بر خلاف فصل قبل، خیلی زود به دور بعدی بازیها صعود کردند
بازار موبایل ایران برای استقلالیها محلی کاملا آشناست. علاوه بر آنکه یکی از اعضای هیات مدیره آبیها صاحب این ساختمان است، مجتبی جباری هم در این مجموعه صاحب یک واحد تجاری است و شاید به همین دلیل باشد که مدیران استقلال اینجا را برای تجلیل از بازیکنانشان انتخاب کردهاند.
قرار است در مراسمی که ظهر جمعه در بازار موبایل برگزار میشود پاداش صعود استقلالیها به دور دوم لیگ قهرمانان آسیا به آنها داده شود.
khabaronline.ir
سیدصالحی در آستانه رکوردشکنی
اگر سید صالحی یک گل دیگر در لیگ قهرمانان بزند به عنوان بهترین گل زن ایران در این رقابت ها معرفی خواهد شد.
سید مهدی سید صالحی در بازی مقابل الاهلی دومین گل خود را با پیراهن استقلال در لیگ قهرمانان آسیا به ثمر رساند تا در مجموع شمار گلهای خود در تاریخ لیگ قهرمانان را به عدد 11 برساند.
این در حالی است که محمود کریمی مهاجم سابق سپاهان با 11 گل زده تا قبل از بازی استقلال و الاهلی بهترین گلزن ایرانی لیگ قهرمانان آسیا محسوب می شد.
سید صالحی برای شکستن رکورد کریمی یک گل فاصله دارد که با توجه به بازیهای باقیمانده استقلال در لیگ قهرمانان می تواند امیدوار به شکستن رکورد باشد.
khabaronline.ir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)