تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 60 از 60

نام تاپيک: برنامه 90 / عملکرد فدراسیون - تبانی در فوتبال ناپاک

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ركورد بدترين مربي جام جهاني براي علي دايي ***بازهم دايي

ر علي دايي با كسب شكست خانگي برابر تيم ملي عربستان صاحب بدترين بيلان عملكرد در تاريخ مسابقات مقدماتي جام جهاني براي ايران شد. يادش به خير، نوروز 84 بود كه ايران در تعطيلات نوروز ژاپن را دو بر يك شكست داد، بعد هم كه يادتان هست در همان تعطيلات نوروز كره‌شمالي را هم با نتيجه دو بر صفر در پيونگ يانگ شكست داديم و به جام جهاني صعود كرديم. حالا علي دايي بر اساس آمار بدترين مربي ايران در تاريخ مسابقات مقدماتي جام‌هاي جهاني است. تعارف كه نداريم، آمار بر اين واقعيت صحه مي‌گذارد. در تاريخ جام‌هاي جهاني رضا وطنخواه، مهدي مناجاتي، ادمار براگا، محمود ابراهيم‌زاده و والديرا ويرا پنج سرمربي هستند كه بين يك تا سه بار سرمربي ايران در مسابقات بوده‌اند. ما اين پنج سرمربي را مورد مقايسه و بررسي قرار نمي‌دهيم چون مثلا اگر يكي از آنها مثل براگا در دو بازي، صاحب دو برد شده باشد بايد نام او را به عنوان بهترين مربي تاريخ فوتبال ايران محاسبه كنيم اما يادتان باشد كه اين دو برد برابر تيم‌هاي گوام و تاجيكستان به دست آمده است. به عبارتي اين دو برد ارزش مقايسه‌اي ندارد. به هر حال بين مربيان ديگر جز اين پنج نفر مي‌توان به نام‌هايي مثل محمود بياتي، حشمت مهاجراني، علي پروين، محمد مايلي‌كهن، ميروسلاو بلاژويچ، برانكو و دايي اشاره كرد كه در بين آنها عملكرد حشمت‌ا... مهاجراني از همه بهتر و عملكرد علي دايي از همه ضعيف‌تر است. اين هفت نفر را به ترتيب كيفيت در كسب نتايج مورد مقايسه قرار مي‌دهيم. لطفا توجه كنيد: (مقايسه را براساس 10 ديداري انجام مي‌دهيم كه طي آن دايي سرمربي بوده است)

1- حشمت‌ا... مهاجراني / ميانگين 2/6 امتياز: در 10 بازي خود در اين عرصه صاحب هشت برد و دو مساوي شد، امتياز او 26 در 10 بازي و ميانگين كسب امتياز توسط او 6/2 بوده است. در اين مدت تيم ملي برابر عربستان، هنگ كنگ، كره‌جنوبي و استراليا هر كدام دو بار و سوريه و كويت هر كدام يك بار بازي كرده است. به عبارتي نتايج تيم ملي در اين عرصه نسبت به بازي‌هاي سخت برگزار شده بسيار نتايج خوبي بوده است.

2- برانكو ايوانكوويچ / ميانگين 2/5 امتياز: در 10 بازي در اين عرصه هشت برد، يك مساوي و يك باخت بوده است. او در اين 10 بازي در مسابقات مقدماتي جام جهاني 2006 صاحب 25 امتياز شده است، در اين عرصه تيم ملي با قطر، لائوس، اردن و كره‌شمالي دو بار و بحرين و ژاپن، هر كدام يك بار بازي كرد. بازي‌هاي تيم ملي در دوران حضور برانكو، بازي‌هاي تقريبا مشكلي بوده است.

3- محمد مايلي‌كهن / ميانگين 2/4 امتياز: سومين سرمربي برتر تيم ملي در مسابقات فوتبال مقدماتي جام جهاني محمد مايلي‌كهن است كه در مسابقات فوتبال مقدماتي جام جهاني 1998 فرانسه از 10 بازي صاحب هفت برد و سه مساوي شد. البته بازي‌هاي مايلي‌كهن نسبت به مهاجراني و برانكو بازي‌هاي تقريبا آسان‌تري بوده اما به هر حال، كسب هفت برد و سه مساوي برابر تيم‌هاي ملي مالديو، قرقيزستان و سوريه (هر كدام دو بازي) و عربستان، كويت، چين و قطر هر كدام يك بازي نتايج بسيار شايسته و صد البته بسيار قابل تعمقي بوده است. مايلي‌كهن در اين 10 بازي نتايج بسيار خوبي مثل برد چهار بر دو برابر چين، سه برصفر برابر تيم ملي قطر و بالاخره 17 بر صفر برابر تيم ملي فوتبال مالديو به دست آورده بود.

4- ميروسلاو بلاژويچ / ميانگين 2/1 امتياز: در اين عرصه مرد چهارم بوده است. بلاژويچ البته در 10 ديدار اوليه خود نتايج خوبي داشت چرا كه 10 بازي ابتدايي او در فوتبال ايران بسيار سخت بوده است. شما ببينيد، دو بازي برابر عربستان، عراق، تايلند، بحرين و امارات و كسب شش برد، سه مساوي و تنها يك باخت در 10 بازي نتايج فوق‌العاده‌اي بوده كه البته بلاژويچ در جريان مسابقات مقدماتي جام جهاني 2002 به دست آورده است. نتايج بلاژويچ واقعا نتايج سختي بوده است.

5- محمود بياتي/ ميانگين دو امتياز: كل نتايج بياتي همين تعداد بازي در مسابقات فوتبال مقدماتي جام جهاني 1974 بوده است. محمود بياتي در هشت بازي به مصاف حريفان رفت و چهار حريف در اين عرصه داشت. چهار حريف ايران در اين عرصه تيم‌هاي كره‌شمالي، سوريه، كويت و استراليا بودند كه البته از اين هشت بازي، هفت بازي در تهران انجام شد و براين اساس است كه تيم فوتبال ايران، آسودگي خاطر ميزباني را داشت و ما نتايج محمود بياتي را در آن سال جزو نتايج سخت ارزيابي و بررسي نمي‌كنيم.

6- علي پروين/ ميانگين 1/8: بازي‌‌هاي تيم ملي در زمان مربيگري علي پروين بازي‌هاي چندان سختي نبود، اما چون تيم ملي در اين زمان تيم خوبي نبود، نتايجش هم نتايج چندان خوبي نبود. علي پروين در 10 بازي با تيم ملي صاحب پنج برد، سه مساوي و دو باخت شد. در اين 10 بازي تيم ملي فوتبال برابر تيم ملي عمان، سوريه و تايوان هر كدام دو بازي و تيم‌هاي ملي عراق، كره‌جنوبي، ژاپن و كره‌شمالي بازي كرد. تيم ملي فوتبال، در اين مدت محرومان و مصدوماني مثل احمدرضا عابدزاده، فرشاد پيوس و مجتبي محرمي را نداشت و به عبارتي از همراه داشتن تمام بضاعت خود محروم شده بود.

7- علي دايي/ ميانگين 1/7 امتياز: او بدترين نتيجه را بين اين هفت مربي گرفت. علي دايي در 10 بازي با تيم ملي صاحب چهار برد، پنج مساوي و يك باخت شد. د دايي در اين 10بازي تنها 17 امتياز گرفت كه بيلان عملكرد فوق‌العاده ضعيفي براي او بود.

دایی که اینقدر ادای حق به جانبا رو میگیره بدتریم مربی تاریخ ایران بوده

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

جوابت رو با قرار دادن لینکی در مورد افشاگری علی پروین در مور ددایی دادم ، که پستم رو مدیران پاک کردن

مطوئن باش هر کی بخواد در مورد دایی افشا گری کنه ، نمیزارن ملت از جریان بویی ببرن ، نمونش همین فروم هست که دیدی پست من به راحتی پاک کردن
    دلیل حذف: کلمات ناشایست و توهین

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دانلود برنامه 23 فروردین ماه 89 برنامه نود.

برنامه ورزشی پربیننده تلویزیونی نــود با اجرای عادل فردوسی پور
    | با کیفیت مناسب / پخش از شبکه سوم سیما |

| برنامه 90 - 23 فروردین 1389 |

موضوع برنامه : بررسی مسائل تیم ملی امید با حضور غلامحسین پیروانی و کفاشیان ، پرداخت رشوه در لیگ برتر و لیگ های زیرگروه و....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    MB 462

Source :
    کد:
    یکی لطف میکنه از این فقط اون قسمت جنگ و دعوای دایی و کفاشیان رو جدا کنه آپلود کنه؟
    الان این حدود 500 مگ یه چیزی حدود 300 مگش چیز خاصی نداره که بخوایم ببینیم...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یکی لطف میکنه از این فقط اون قسمت جنگ و دعوای دایی و کفاشیان رو جدا کنه آپلود کنه؟
    الان این حدود 500 مگ یه چیزی حدود 300 مگش چیز خاصی نداره که بخوایم ببینیم...
    تو سایت تبیان (لینک زیر) همیشه تیکه های مختلف نود گذاشته میشه... این برنامه اخیر رو هنوز نذاشتند واسه دانلود....احتمال داره چند روز دیگه بزارن...
    کد:
    بعد دوستان اینقدر کل کل نکنید! اینکه دایی و کفاشیان حق گفتن یا ناحق، بسته به قضاوت هر بیننده ای هستش که اون برنامه رو دیده...!
    میدونید... یه ضرب المثلی آذری زبان ها دارن که من ترجمشو میزارم! میگه که:"دعوا سر اینه که من بخورم و تو نخوری"!
    اگه تیم ملی به جام جهانی نرفت، در کنار نتایج نه چندان جالبه دایی به عنوان سرمربی، ضعف مدیریتی و بی تعصب بودن بازیکن هم بیداد می کرد... ضعف مدیریتی ای که هنوز هم وجود داره و بی غیرتی بازیکن که نوبره!

به نظر شما، چرا تیم ملی با ثبات یک مربی میره جام جهانی (2006) یا حتی با تعویض پیاپی مربی ها و با استرس فراوان باز میره جام جهانی (1998) ولی با این همه تشکیلات بهترین فوتبالیست های آسیا نمیره جام جهانی 2010؟؟؟ دلیلش واضحه... چون اون خواست رفتن به جام جهانی تو تک تک مسئولین تیم ملی از (بازیکن ذخیره بگیر تا رئیس سازمان تربیت بدنی) وجود داشته و البته الان ناپدید شده...
    اگه آقایونی که ادعای دلسوزی واسه تیم ملی رو داشتند و دارند، فقط غیرت چند تا بازیکن سال 98 رو داشتند، الان ما هم مثل خیلی ها منتظر جام جهانی می شدیم!!
    یاعلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه arvinivra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ایـــ سنندج ــران

پيش فرض

تقصیر هیچکی نیست مثه اینکه تقصیر منه .
    ملت شریف ایران این جانب آروین نیورآ باعث و بانی نرفتن تیم ملی ایران به جام جهانی می باشم .

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ضمن اعلام برائت از کفااشیان و امثالهم ، از بس علی دایی پرروهه!
    مگه کسی میتونه جوابشو بده و ایشون بهش حمله نکنه؟
    اگه مشکلی نداره ، پس چرا با 90 و فردوسی پور معمولا مشکل داره؟
    تا حالا دیدید ببازه و عین بچه آدم ، باختشو قبول کنه و گردن این و اون نندازه؟

لااقل کفاشیان لیاقت نداره ، موقع انتقاد میخنده ، ولی این دادکان به محض اینکه رییس فدراسیون شد ، دوست داشت منتقدا خفه بشن ، و قبل و بعد رییس شدنش ، معمولا منتقد اصلی فدراسیونها بوده!
    حالا نمیدونم چرا اینقدر طرفدار پیدا کرده؟
    (البته میدونم)
    به نظر من صفایی مدیر خوبی بود ، ولی شانس نداشت!
    لااقل 2002 ، اگه تیم صعود نکرد ، زیبا بازی میکرد نه مثل اون بازی های مزخرف مقدماتی 2006 که فقط تیم صعود کردو نتیجش اون بازی های مزخرف تر جام جهانی بود
    کسی انتظار برد پرتغال و مکزیک رو نداشت ، ولی اگه خوب بازی میکردن و میباختن ، مطمئنا لااقل علی دایی میتونست بیاد ایران و فرار نکنه!
    1- در مورد دایی من هم با شما هم عقیده هستم و قبول دارم که انسان پرخاشگر و عصبی و بد اخلاقیه ، البته این اواخر به نسبت گذشته با سعه صدر بیشتری برخورد میکنه اما به نظر من دیگه شایسته نیست با القابی که دوستان ایشون رو خطاب میکنند خطاب بشه .

2- در مورد دادکان هم قبول دارم که رابطه خوبی با مطبوعات نداشت و البته دلیل طرفداری من از ایشون مطمئنا اون 3 تا افتخاری که خودش گفت نیست بلکه ثباتی بود که در مجموعه تحت مدیریتش حاکم بود و هم چنین بیلان مالی فدراسیون ، و اینکه مثل فدراسیون فعلی نبود که نایب رئیس با رئیس در تضاد کامل قرار داشته باشند و جمع اضداد رو تشکیل بدن .

3- تابلوی نتایج در انتهای بازی نشون میده که کی خوشحاله و کی ناراحت ( بعبارت دیگه کی برده و کی باخته) نه بازی زیبا ، من خودم به شخصه به عنوان یک طرفدار تیم ملی دوست دارم تیم ملی 4 برد 1-0 بدست بیاره تا یک برد 4-0 ، و تیم برانکو در نتیجه گیری در سطح آسیا موفق بود اما همونطور که گفتم اگر گناهش اینه که مکزیک رو آنگولا رو نبرده و با پرتغال حداقل مساوی نکرده ....

Last edited by Ezel; 15-04-2010 at 11:40.

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینکه دایی و کفاشیان حق گفتن یا ناحق، بسته به قضاوت هر بیننده ای هستش که اون برنامه رو دیده...!
    قضاوت اینکه دایی با لابی پر قدرتترین شخصیت ورزشی مربی تیم ملی شد ، در حالی که بین 5 گزینه فدراسیون نبود ، بعد تیم ملی رو ملک شخصی خودش کرد و من من میکرد ، بعد تیم ملی رو از بین 5 تیم چهارم کرد ، آرم تولیدی خودش رو روی لباس تیم ملی انداخت وپولشو گرفت ، تیم ملی رو نابود کرد ، 800 ملیون گرفت و النم میهخواد 2 ملیارد دیگه بگیره ، تانشون بده سرباز مملکت بودن یغنی چه ( خیلی خودمو کنترل کردم وگرنه باید اون پیزی که حقش بود رو میگفتم )
    اگه تیم ملی به جام جهانی نرفت، در کنار نتایج نه چندان جالبه دایی به عنوان سرمربی، ضعف مدیریتی و بی تعصب بودن بازیکن هم بیداد می کرد... ضعف مدیریتی ای که هنوز هم وجود داره و بی غیرتی بازیکن که نوبره!
    عامل اول وآخر حذف تیم ملی علی دایی بود همون طوری که مردم تو بزرگترین نظر سنجی برنامه 90 که 3 ملیون و256 هزار پیامک اومد 60% علی دایی رو مقصر دونستن ، بیخود فرافکنی نکن . فردا هم که جام جهانی شروع شد نفرین مردم دامنش رو میگیره
    اگه آقایونی که ادعای دلسوزی واسه تیم ملی رو داشتند و دارند، فقط غیرت چند تا بازیکن سال 98 رو داشتند، الان ما هم مثل خیلی ها منتظر جام جهانی می شدیم!!
    نمیدونم چرا میگی 98 ، تیم ملی که سال 2006 صعود کرد تو یک بازی قبل از از پایان مسابقات مقدماتی صعودش حتمی شده بود این در حالی هست که تیم 98 با پلی آف صعود کرد

یه ضرب المثلی آذری زبان ها دارن که من ترجمشو میزارم! میگه که:"دعوا سر اینه که من بخورم و تو نخوری"!
    ضربالمثل آذری رو برای دایی ت بزار که فقط به فکر منافع خودش هست ، از این ور همه مردم ترک بالا میکشنش بعد از اون ور میگه مردم تبریز آدم نیستن

اینم لینک ویدیو تو هین دایی به مردم تبریز
    کد:
    اینم لینک افشاگری پروین در مورد کار های .... دایی
    کد:

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض قطبی بازی را به‌هم ریخت

بعد از آنکه خبر ملاقات افشین قطبی با یکی از مدیران باشگاهی در رستوران دایی سرمربی تیم‌ملی علنی شد، علی دایی در برنامه دوشنبه‌شب 90 به کفاشیان تاخت و بارها یک نام را به زبان آورد تا مشخص شود پروژه حمله به فدراسیون فوتبال و شخص علی کفاشیان از سوی چه شخصی نوشته و مدیریت و برنامه‌ریزی می‌شود.

اگر چه ظاهر ماجرا به این صورت است که این فرد به‌جز خیرخواهی و انساندوستی و عیادت از بیماران بدحال و دستگیری از افراد نیازمند، هیچ مسئولیت و وظیفه دیگری ندارد؛ اما حقیقت این است که برخی سایت‌ها نوشته‌اند سناریوی تخریب فدراسیون به دلیل علاقه مفرط این فرد به حضور در فدراسیون از سوی او نوشته شده و به همین دلیل است که همه جا رد پایی از او دیده می‌شود.

با این حال به نظر می‌رسید همه چیز برای فدراسیون فوتبال در کنفرانس مطبوعاتی سرمربی تیم‌ملی تمام شود و او که پیش از این، ملاقاتی را در رستوران اسفندیار داشته، حمله علی دایی به کفاشیان را کامل کند چون او هم حلقه‌ای از این زنجیره به‌شمار می‌رفت، با این حال در کنفرانس مطبوعاتی قطبی شاهد اتفاقات تازه‌ای بودیم.

وقتی سرمربی تیم‌ملی به کفاشیان عنوان «مردترین مدیر» را داد، همه بازی‌ها به‌هم ریخت. همه انتظار داشتند این مربی هم به دلیل وضعیت متزلزلی که در هفته‌های اخیر داشت، به رئیس فدراسیون حمله کند؛ اما او به شدت به دفاع از کفاشیان پرداخت و به دایی هم گوشزد کرد که حذف تیم‌ملی نتیجه عملکرد چه شخصی بوده و یکی از تلخ‌‌ترین شکست‌های ملی فوتبال ایران در ورزشگاه آزادی (که اولین باخت ما هم به عربستان بوده) چگونه در تهران رقم خورده است.

با این اتفاق تازه، به نظر می‌رسد این جریان وارد مرحله‌ای تازه شده و باید به انتظار روزهای بعد نشست تا برگ تازه‌ای از این برنامه پیاده شود. با این حال شاید ساده‌لوحانه باشد اگر فکر کنیم تلاش غیرقانونی برای تضعیف و عزل مدیران فدراسیون فوتبال و به‌خصوص رئیس این فدراسیون می‌تواند گره‌ای از گره‌های فراوان فوتبال باز کند.

khabaronline.ir
    -----------------------------------
    از حاج حبیب بعیده
    یعنی واقعیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سناریوی تخریب فدراسیون به دلیل علاقه مفرط این فرد به حضور در فدراسیون از سوی او نوشته شده و به همین دلیل است که همه جا رد پایی از او دیده می‌شود.
    با این حال شاید ساده‌لوحانه باشد اگر فکر کنیم تلاش غیرقانونی برای تضعیف و عزل مدیران فدراسیون فوتبال و به‌خصوص رئیس این فدراسیون می‌تواند گره‌ای از گره‌های فراوان فوتبال باز کند.
    این فدراسیون که احتیاجی به تخریب نداره!
    تا اونجایی که سن من قد میده و یادمه ،تا الان رئیسی بی لیاقت تر از کفاشیان نداشتیم
    ولی اینکه علی دایی بعد از یک سال ، یکدفعه زبونش دراز میشه ، جای سوال داره!
    الان از قطبی بپرسن که چرا با کاشانی دیدار کردی ، احتمالا میگه ایشون داخل من جا داره ، داخل قلب من ، ما با هم رفیقیم و .... ولی با پول بیشتر رفیقیم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نميدونم اين كفاشيان چرا من رو ياد يك مارمولك خوش خط و خال ميندازه خيلي باهاش حال ميكنم فوق العاده زرنگ و با سياسته حالا جدا از اينكه فوتبال رو به گند كشيده...

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •