پاتریوت بجز ایتم 6 و 8 بقیه موارد رو داره
پاتریوت بجز ایتم 6 و 8 بقیه موارد رو داره
دوستان این Western هنوز مشکل زیرنویس فارسی داره ؟ اپدیتی براش نیومد ؟ این Patriot Box Office هم مشکل فونت فارسی داره ؟؟
وسترن زیرنویس sub/idx و srt فارسی رو ساپورت میکنه اما چون اینکدینگش عربی حروف گچپژ رو نشون نمیده و پاتریوت فقط زیرنویس sub/idx رو ساپورت میکنه و srt رو ساپورت نمیکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان مشكل زير نويس رو ميتوانيد اين طور حل كنيد:
1-ابتدا زيرنويس فارسي با فرمت srt را دانلود كنيد.
2-برنامه Txt2VobSub رو دانلود كنيد( من ورژن 3.4 دارم)
3-برنامه رو باز كنيد و زيرنويس رو انتخاب كنيد.
4- تنظيمات زير لازم است:
-output Language: Arabic
-Font Charset: Arabic
-color option: Pc only
5- حالا كانورت ميكنيم( بايد اسم زيرنويس با فيلم يكي باشه)
6- بعد دوتا فايل توليد شده با پسوندidx و sub را تو فولدر فيلم قرار ميديم.
7- با زدن دكمه subtitle رو كنترل دستگاه و انتخاب زيرنويس توليد شده، از ديدن فيلم لذت ميبريم.
Last edited by kasra_shirani; 03-02-2011 at 10:37.
عزیز جان ممنون میشم که روش کامل اپدیت رو توضیح بدی . من ۶ ماه پیش پاتریوت خریدم. اما تا حالا اپدیتش نکردم !
عزیز جان ممنون میشم که روش کامل اپدیت رو توضیح بدی . من ۶ ماه پیش پاتریوت خریدم. اما تا حالا اپدیتش نکردم ![/QUOTE]
به لینک زیر مراجعه کن و فایل اپدیت رو دانلود کن سپس اکستراکت کن و فایل install.img داخل فلش بریز و از داخل منو دستگاه گزینه اپدیت رو بزن و صبر کن تا اپدیت شود
موفق باشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه سوال میشه یه توضیحی در مورد این دستگاه ها بدین. کارشون چیه
به لینک زیر مراجعه کن و فایل اپدیت رو دانلود کن سپس اکستراکت کن و فایل install.img داخل فلش بریز و از داخل منو دستگاه گزینه اپدیت رو بزن و صبر کن تا اپدیت شود
موفق باشی
[/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیز جان
ممنون از کمکتون ... خدمت روی ماهت عرض کنم که تو این صفحه ای که شما لطف کردی و فرستادی ۱۰ تا لینک دانلوده ! کدوم رو باید دانلود کنم ؟
یا از کجا باید بدونم که کدوم به دستگاه من میخوره ؟
راستی این اپدیتها چی کار میکنه ؟
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
عزیز جان اینها پخش کننده فرمتهای مختلف صوتی و تصویری هستند
سلام دوستان من روز 5 شنبه یه وسترن دیجیتال بعد از کلی جستو جو تو نت خریدم واقعان دستگاه خوبی هست تو این رنج قیمت و کیفیت هرکی میخواد بخره بخره پشیمون نمیشه و همه فرمتی پخش میکنه کم نمی یاره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)