تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 29 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 282

نام تاپيک: سریال هوش سیاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فكر كنم ديگه وقتش شده كه يك كلاس ACDL واسه كل كارگردانها و فيلمسازان و فيلمنامه نويسان ايراني بذارن كه لااقل بفهمن كامپيوتر چيه.... حالا نخواستيم برنامه واسه فيلماشون بنويسن
    عموي بزرگوار بنده از وقتي اين سريال رو ميبينه كامپيوتر بچشو (19 سالشه !) جمع كرده كه مبادا بره تو اينترنت مخشو بزنن !!!

2. 4 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

حالا جالبيش اينجاس دختره و پسره توي مدت كوتاهي با هم رفيق شدن و دختره ميگه"دلم برات تنگ شده!" تازه قبل از اونم ميگه "بايد برم به درسام برسم" حالا چند قسمت ديگه هم حتما نشون ميدن دختره حامله شده .... واقعا نميدونم با اينكاراشون ميخوان چيو ياد مردم بدن
    فكر كنم ديگه وقتش شده كه يك كلاس ACDL واسه كل كارگردانها و فيلمسازان و فيلمنامه نويسان ايراني بذارن كه لااقل بفهمن كامپيوتر چيه.... حالا نخواستيم برنامه واسه فيلماشون بنويسن
    عموي بزرگوار بنده از وقتي اين سريال رو ميبينه كامپيوتر بچشو (19 سالشه !) جمع كرده كه مبادا بره تو اينترنت مخشو بزنن !!!
    دقيقا منم يه همچين چيزيو از دوستام شنيدم باباي طرف تا اين قسمت رو ديده رفته اينترنت پسرشو تا اطلاع ثانوي قطع كرده
    با اين فيل كاري ميكنن كه مردم فكر كنن هركسي چت ميكنه ديگه بد عالمه و حتما اخرش يا طرف ميميره يا حامله ميشه يا از بالا پرت ميشه پايين ...
    اما با همه ي اين خرابكاري ها بازم فكر ميكنم استارت خوبي براي ايرانيا باشه و دست از سر فيلم هاي عشقولانه بردارن ويه چيز جديد نگا كنن

4. 2 کاربر از ali-07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما کار خوبیه که اینترنتو پدر مادرا جمع کنن...
    راستش واقعا چیز خوبی نیست...
    چیه بابا؟؟!!؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

چرا توی کوچه های اینا هیچ کسی نیست ؟؟؟؟ فقط بازیگران تشریف دارن و هیچ کس مزاحم نیست (اینو به این خاطر گفتم که تو کشور و خیابان ها ما اصلا فضول نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

بعد جلوی کافی نت آقا پلیسه با نردبان میره ولی بدون نردبان میاد !!!!!!!!!!!! این برام جالب بود .... ... فکر کنید .... ماشین روا (یا 405) ...... اون نردبان را کجا جاسازی کرده بودن نمیدونم .....

7. 4 کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اما کار خوبیه که اینترنتو پدر مادرا جمع کنن...
    راستش واقعا چیز خوبی نیست...
    چیه بابا؟؟!!؟!
    آخه بدبختي اينه كه بيشتر پدرو مادرا فكر ميكنن كه اينترنت توي خود كامپيوتره !!! يعني توشه واسه همين بهش ميگن اين ترنت !!! پس هركي با كامپيوتر كار ميكنه و كامپيوتر داره ميره توي اينترنت.... عجب!
    حالا هروقت پشت كامپيوتر نشسته بودين مشغول تايپ كردن مقالاتون بودين باباهه فكر ميكنه شما توي اينترنت تشريف دارين و مشغول چت كردن هستين...

9. این کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

این سریال و امثال این برنامه ها جزو اهداف 30یاc "اینترنت هراسی" هستن که میخوان مغز خانواده ها و به خصوص پدر و مادرها که اکثراً چیزی از واقعیت موضوع نمیدونن رو شستشو بدن و جوانانی که هنوز با اینترنت آشنایی کافی ندارن و بسیار مذهبی و غیره هستن رو از شبکه جهانی بترسونن...

آخه از قدیم گفتن : اینترنت (و همچنین سرعت بالاترش) = آگاهی فکری مردم و پایان عصر رسانه های تک قطبی و به دست گرفتن مغز مردم با سانسور اطلاعاتی

11. 7 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

هدف دو چیزه:
    1- آهای پدر مادرها از اینترنت بترسید.
    2- آهای ملت. حساب دستتون بیاد که چقدر ما سیستم اطلاعاتی قوی داریم. و خلاصه چقدر ما حالیمونه.
    فکرش را بکنید. کلی هزینه . همه اون اسمهایی که در آخر این سریال -که دوریال هم نمی ارزه - اومده بابت این ساخته کلی پول میگیرن و بدبختی اینه که فکر میکنن دارن شاهکار خلق میکنن.

13. این کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من که تا حالا این فیلمرو ندیدم
    اما خوب شما نگاه کنید تو گوگل یه زمان هر حرفی که مینوشتید پایینش سریع ادامه حرفتونو مینوشت(بر اساس سرچ بقیه مردم و تعداد سرچم سمت راستش مینوشت)
    خوب اونموقع همین که حرف س یا ک یا فی(فیلم) رو که میزدیم یه لیستی از بدوبیرا رو میدیدیم.جالب اینه که به زبون فارسی هم هستند در صورتی که کلمات عربی هم اون پایین مینویسه.و کلمه های ایرانی اولشه
    به نظر شما اونارو کی سرچ کرده؟؟تازه با این همه ف ی ل ت ر اینطوریه اگه فیلظر نبود چی میشد؟
    اما من الان هر کاری میکنم دیگه اون لیست پایین نوشته هام نمیاد. فهمیدید چیو که گفتم؟
    تو روم های چت هم که میبینید : یک دختر زیبا جهت ...... از مثلا تهران پی ام بده.
    یا یه همچنین چیزایی ...
    همه که عین ما نمیان تو پی سی ورلد

اما این راهش نیست که بکوبیم تو سر اینترنت...

15. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

من که تا حالا این فیلمرو ندیدم
    اما خوب شما نگاه کنید تو گوگل یه زمان هر حرفی که مینوشتید پایینش سریع ادامه حرفتونو مینوشت(بر اساس سرچ بقیه مردم و تعداد سرچم سمت راستش مینوشت)
    خوب اونموقع همین که حرف س یا ک یا فی(فیلم) رو که میزدیم یه لیستی از بدوبیرا رو میدیدیم.جالب اینه که به زبون فارسی هم هستند در صورتی که کلمات عربی هم اون پایین مینویسه.و کلمه های ایرانی اولشه
    به نظر شما اونارو کی سرچ کرده؟؟تازه با این همه ف ی ل ت ر اینطوریه اگه فیلظر نبود چی میشد؟
    اما من الان هر کاری میکنم دیگه اون لیست پایین نوشته هام نمیاد. فهمیدید چیو که گفتم؟
    تو روم های چت هم که میبینید : یک دختر زیبا جهت ...... از مثلا تهران پی ام بده.
    یا یه همچنین چیزایی ...
    همه که عین ما نمیان تو پی سی ورلد

اما این راهش نیست که بکوبیم تو سر اینترنت...
    خوب عزیز من چیز عجیبی نیست تو مملکتی که این گونه بد و بیرا ها به قول شما ممنوعه هست همه به محیط مجازی حمله ور میشن
    ولی کلا چیزی که هدف اینا هست از نشون دادن سریال های این گونه همونطور که بچه ها گفتن میخان دید مردم رو نسبت به اینرتنت بد کنن که دیگه خودتون میدونید چرا >!؟!

17. 2 کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این کلکا دیگه قدیمی شده

راستی الان کی میره تو چت روم ها چت کنه؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •