دوست عزیز
آلان سیستم شما چه مشگلی دارد
دوست عزیز
آلان سیستم شما چه مشگلی دارد
Last edited by matinpour; 20-10-2013 at 00:20.
وقتی روشن میکنم فقط آرم سامسونگ میاد وخاموش وروشن میشه .
سلام هیچ کاری نکردم فقط خواستم آپدیت کنم ترسید البته توی دفترچه راهنماش نوشته حتما همیشه آپدیت پیشنهاد شده رو انجام بدید که من نکردم البته اپدیت یک بار کردم تا 6 درصد رفت ترسیدم کنسل کردم
راستی یک مشکلی هستش تلویزیون بعضی وقتها که میخواهیم روشن کنم دکمه قرمز روشن شدن رو روی کنترل لمسیش مزنم اما تی وی بلافاصله روشن نمیشه هی من هم تند تند میزنم اما روشن نمیشه بعد از حدود 40 ثانیه یکهو روشن میشه ترسیدم مشکلی داره که اینطوری هستش ؟؟؟
دوست عزیز
این مشگل به منزله این است که آی سی eeprom تلویزیون شما قابلیت لود کردن تلویزیون شما را ندارد و ممکن است که مین بردتان آسیب دیده باشد و با ید از یک متخصص و یا یک تعمیرکار کمک بگیرید و از این پست استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکر است که باید اطلاعات option تان مانند type- front color - model - بدانید تا بهد از ریست کردن آی سی eeprom به آن نیاز پیدا خواهید کرد وگرنه باید مین بردتان را تعویض کنید
دوست عزیز
اگر تلویزیون تان دچار مشگل شده آن را آبدیت کنید امیدوارم مشگل حل شود .
سلام اساتید گرامی
من یک عدد تلویزیون سامسونگ پلاسما 42 اینچ مدل PS42A410C1XHC ورژن BS01 سری 4
دارم.روشن نمیشه......
دیروز ظهر روشن کردیم حدودا 1 ساعتی نگاه کردیم.خاموش کردم چون داشتیم میرفتیم بیرون شب بر نمیگشتیم محافظ را از برق کشیدم بیرون و فردا صبح که آمدیم به برق زدم دیگه روشن نشد.دستگاههای دیگه که به محافظ هستند روشن شدن با این وجود کابل برقش را هم عوض کردم پیریز برق عوض کردم.ولی بازم روشن نشد.لطفا کمک کنید
دوست عزیز
دوست عزیز
آیا چراغ ال ای دی قرمز رنگ روی تلویزیون تان روشن میشود ؟ و نگاه کنید همان جایی که ال ای دی قرمز رنگ تلویزیون است پشت تلویزیون کلید گرد کوچکی است آن را فشاردهید ببینید تلویزیون تان روشن می شود؟ یا نگاه کنید که کنترولتان باطریش جابجا نشده و کنترول تان کار می کند.؟
لطفاً پاک بشه.
Last edited by Mr.Crow; 30-12-2013 at 19:09.
آقا ما زدیم LED رو آپدیت کنیم. دیدم طول کشید دوشاخه رو از برق کشیدم. دیگه نه چراغ استندبای روشن میشه نه تلویزیون. مدلشم LED Samsng UE40EH5000 هست. یکی راهنمایی کنه لطفا
دوست عزیز
اول اینکه نباید این کار را می کردید و دوم از روشهای زیر استفاده کنید ببینید مشگل حل می شود
رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور
تلویزیون را روشن کنید وقتی لوگوی بوت ظاهر شد و ناپدید شد، با کنترول
“MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.
ویا
1- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.
2- سیستم عامل به روز رسانی را در درایو فلش USB قرار دهید و آن را به پورت USB تلویزیون وصل کنید.
3- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
4- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
5- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و برای حدود یک دقیقه اجرا شود .
6 صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون را هنگامی که انجام شود
Last edited by matinpour; 25-07-2014 at 16:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)