اتفاقاً چون سونی اریکسونه نباید انتظار زیادی از دوربینش داشت
وقتی 8ش ضعیفترینه 12ش هم نمیتونه بهترین باشه
اگه فقط بحث دوربین باشه بدون هیچ شکلی پیکسون 12 اوله
اتفاقاً چون سونی اریکسونه نباید انتظار زیادی از دوربینش داشت
وقتی 8ش ضعیفترینه 12ش هم نمیتونه بهترین باشه
اگه فقط بحث دوربین باشه بدون هیچ شکلی پیکسون 12 اوله
خیلی سر کیفیت دوربین ساتیو و پیکسون بحث شده و البته به نتیجه هم نرسیده !
خاطرم هست که طی مقایسه اش
جی اس ام آرنا کیفیت دوربین گوشی ها رو تقریبا برابر اعلام کرده بود
حالا این بستگی به جیب و سلیقه ی مشتری ها داره که کدوم رو بپسندند![]()
البته این جا بحث فقط دوربینه ولی اگه من باشم و بخوام بین پیکسو12 و ساتیو یکی را انتخاب کنم ساتیو را انتخاب میکنم حتی اگه دوربینش ضعیفتر از پیکسون12 باشه چون دوربین همه چیز نیست و گوشی برای استفاده های دیگری هم میباشد...
اگه خود گوشی را در نظر بگیریم که پیکسون 12 کاملا از ساتیو کم میاره
Last edited by golmohammadi; 11-05-2010 at 00:05.
در عکاسی بهترین گوشی بازار m8910 هستش واز satio هم بهتر عکس میگیره این چیزی نیست که کسی با نظر شخصی خودش ردش کنه چون با توجه به برسسی انجام شده در کل گوشی m8910 بخاطر به کارگیری مجموع (لنز اپتیک و با کیفیت و پردازشگر قوی و دریچه دیافراگم متغییر که با عث میشه برای تنظیم محدوده دینامیکی رنگ گوشی روی iso مانور نده و با کمترین نویز بتونه عکسشو بگیره) اینها بهترین عکسو میگیره .
در مورد فیلم برداری هرچند اطلاعات خوبی دارم اما چون کامل نیستن اظهار نظر نمیکنم.
یادمه فون آرنا تو ریویوی ساتیو 2جا حرف مسخره ای زده بود
نوشته بود ساتیو دوربینش خوبه ولی اگه بهتر میخواید برید پیکسون بگیرید یه جا دیگه هم گفته بود مالتی مدیای ساتیو خیلی خوبه ولی اگه بهترشو میخواید برید امنیا اچ دی بگیرید. در واقع در 2جبهه داشت فغالیت میکرد آخرش هم دیدیم که ساتیو اگه دوربین بهتر نباشه بدتر هم نیست. دیگه مالتی مدیای سونی کجا و سامسونگ کجا. حالا میگن DivX پخش نمیکنه. 1 چیزین نداشته باشه و بقیه چیزهارو به نحو احسن در اختیار کاربر قرار بده بهتر از اینه که همه چیز رو داشته باشه ولی نصفه نیمه!
کلا این سایت های بررسی تخصصی یه سری خوبی دارن یه سری عیب.خوبیشون اینه که الفبای کار با گوشی و خرده مشخصات کارخونه ای گوشی رو دست کاربر میده.اون طرف عیبشون اونجاست که اگه نویسنده نگاه مغرضانه ای داشته باشه میتونه از طریق سایت پربازدیدش خیلی ها رو گمراه کنه.
Satio یکی از بهترین دوربینها رو در بین camera phone ها داره
واقعا جالبه این دوستمون خیلی سامسونگیه 8 با 12 خیلی فرق داره داداش و لازمه بدونید براي ساتيو دو ماه پيش سوني اريكسون يك آپديت داده كه كيفيتش خيلي بيشتر شده:ازVGA:640x480 به WVGA: 854x480 که اگه دقت کنید که از امنیا با hd:720x480 جلو زده به هر حال اینا حقایقی هست که اتفاق افتاده و خوبه تعصبات رو کنار بزارید رقیب امنیا در اصل ویواز هست که اونم از لحاظ دوربین همه جوره سرتره و یکی از موارد اونم فوکوس مداوم و پیوسته در حین فیلمبرداریه در کل اگه دنبال بهترین گوشی با دوربین ایده ال می گردی ساتیو مناسب ترین گزینه هست
سلام دوست عزیز .ازVGA:640x480 به WVGA: 854x480 که اگه دقت کنید که از امنیا با hd:720x480 جلو زده
HD رزولوشنش این نیست که شما نوشتی ! درستش اینه : 720×1280 پیکسل
در ضمن WVGA با VGA فرقی نداره و فقط تصویر رو کمی عریض تر میکنه .
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)