اگه به رکورد باشه که ما خیلی جلو تریماز این نتیجه بهتر هم جلو شما داشتیم!
اگه به رکورد باشه که ما خیلی جلو تریماز این نتیجه بهتر هم جلو شما داشتیم!
فکر کنم مسی بجای هتریک ایدفعه چاتریک کنهچه حالی میده منم امشب ساکر میزنم مسی رو هم همه ی قابلیتاشو میزارم رو 99
![]()
بدون شرح!
ایول ... بعضیا یا دو روزه طرفدار یه تیم شدن یا اینکه آلزایمر گرفتن!بدون شرح!
----
راستی کاکا این چند هفته مصدوم بوده یا اینکه پیگرینی از ترکیب کنارش گذاشته؟ بعد از بازی برگشت با لیــون دیگه ندیدم بازی کنه واسه رئال !
جهت اطلاعتون من فقط 3-4 فصل اینجا واسه رئال خبر میذاشتم و نزدیک 1000 تا پست تو تاپیک طرفدارای رئال داشتم!
کاکا مصدوم و هست احتمالا نمیرسه به بازی
کاتالونیایی ها امروز جلسه تمرینی خود را برگزار کردند.
سایت گل- تنها ساعاتی پس از دیدار تماشایی بارسلونا مقابل آرسنال که با برتری و صعود تیم کاتالان به مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا همراه بود ، کاتالونیایی ها جلسه تمرینی شان را برای دیدار حساس شنبه شب مقابل رئال مادرید از سر گرفتند.
طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، چابی، یایا توره و گابریل میلیتو در جلسه تمرینی صبح امروز شرکت نکردند، چرا که با مصدومیتهایی جزئی که در جریان دیدار دیشب رخ داده بود، دست و پنجه نرم می کردند.
جرارد پیکه و زلاتان ایبراهیموویچ که هر دو در دیدار دیشب تیم کاتالان غایب بودند نیز در جلسه تمرینی امروز بارسا شرکت نکردند و مصدومیت ممکن است این ستاره را از حضور در دیدار حساس ال کلاسیکو باز دارد.
سایر بازیکنان بارسلونا امروز تمرینات خود را به صورت کامل زیر نظر پپ گواردیولا انجام دادند و مربی جوان بارسا جاناتان دوس سانتوس، فونتاس کلارس پیاناس و آلبرت دایمائو ، بازیکنان تیم پایه ای بارسا را برای تمرین با تیم اصلی دعوت کرده بود.
2010/4/7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسری بیخیال
بزار خوش باشن اینا
راست میگی مجتبی جان!
اینجا پر شده از آدمایی که فقط یه ال کلاسیکو رو دنبال میکنن، بعد ادعاشون میشه طرفدار دو آتیشه فلان تیم هم هستن!
بریم همون پاتوق خودمون
برای اینکه پستم بی محتوا نباشه: کاکا ظاهرا امروز با بقیه تمرین کرده و دیگه سالن بدنسازی نرفته
از شما انتظار نداشتم که منظورمو نفهمین! من خطابم به بعضی از طرفداران بارسا بود که اون روز تاریخی ( که عکسشو گذاشتی) رو یادشون رفته و فقط یه 6-2 رو میکوبن تو سر طرفدارای رئال!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)