منم چار دیواری رو بیشتر پسندیدم
موفق باشید
من که نفهمیدم در کل نظرت چیه ؟دوست عزیز
من نه این دوستمون با یوزر codhaa رو میشناسم و نه شما رو... چندین بار هم گفتم که ده نمکی رو از خیلی جهات اصلا قبول ندارم و به هیچ وجه طرفدارش نیستم...
ولی متاسفانه اکثر ماها (من جمله خود من) قبل از اینکه حرف های یه فردی رو گوش کنیم و اثرش رو ببینیم یا مطالعه کنیم، میایم دنبال بک گروند و سبقه اون طرف میوفتیم... و 90 درصد قضاوتمون روی اون طرف بر اساسه سبقشه... شاید یکی از دلایل عدم پیشرفت ما و افراد جامه ما هم همین باشه...
من خودم قبل از اینکه دارا و ندار شروع بشه، صرفا با نگاه به سبقه هنری نه چندان درخشان ده نمکی، اصلا راغب به دیدن سریال نبودم... خیلی ها هم به دلیل پس زمینه اجتماعی و یا سیاسی ده نمکی علاقه ای به دیدن سریال از خودشون نشون ندادن...
ولی شخصا به این نتیجه رسیدم که این نوع نگاه غلطه... به نظر من آدم یا باید فیلمی رو نبینه و راجع بهش نظر نده و یا باید فیلمی رو ببینه و فقط راجع به فیلم عقیده اش رو بگه...
در اینکه سریال دارا و ندار سریال ضعیفی بود شکی نیست... ولی انصافا به قول این دوستمون همچین بد هم نبود... شاید نقاط ضعفش به نقاط مثبتش می چربید ولی بالاخره نقاط مثبتی هم داشت... شاید اگه بیایم از خودمون بپرسیم که "اگر دارا و ندار رو کسی غیر از ده نمکی می ساخت، اون موقع نظرمون راجع به سریال چی بود"، دیگه این بحث ها شکل نمی گرفت و هی ما نمیومدیم همه چیز رو خط کشی کنیم...
راستی شرمنده که پریدم وسط بحث شماها!
قربون همتون
یاعلی
ولی این اقا داره از پول بیت المال خرج می کنه تا فیلم مضخرف بسازه ،
حالا اگه از جیب خودش میداد میشد یه نگاهکی به پست شما کرد
تایید میشهمگه مشکل اسم سریاله؟
هر کسی هم که این فاجعه عظیمو به بار میاورد باید مورد انتقاد قرار می گرفت.
به خاطر این متوجه نشدید چون (جسارت نشه) فکر کنم همون نگاهکه رو هم به پست من نکردید!ولی این نقل قول پایین از حرفم دقیقا واسه شماست!
شما میگید که دارا و ندار را ندیدید. درسته؟
خوب پس شما چطوری میتونید ندیده و فقط به اکتفای شنیده های بیای و حداقل ارزش ها و نکات مثبت این سریال (که البته هممون هم قبول داریم سریال ضعیفی بوده) را با واژه مزخرف زیر سوال ببرید؟!!
راستی این جمله پایین که از شماست رو تازه دیدم!
چرا؟ مگه چاپلین فقط تو فقر و بیکاری و... زندگی کرده؟ یعنی فقط چاپلین باید از فقر فیلم بسازه؟
بدت نیاد، ولی این جملت خیلی غیر منطقیه!مثل این میمونه که بگی چون مسعود کیمیایی گوزن ها رو ساخته، دیگه داریوش مهرجویی حق نداره سنتوری رو بسازه...!
منم نگفتم مشکل اسم سریاله...من دارم میگم، خیلی از ماها، مشکله دارا و ندار را ده نمکی میدونیم، اونم نه به خاطر ضعفش در مسائل هنری و یا کارگردانیش، بلکه فقط به خاطر سبقه ده نمکی در مسائل سیاسی و یا اجتماعیش که همه می دونن و تو پست قبلیم هم بهش اشاره کردم...
موافقم...هر کارگردانی که سریال ضعیفی میسازه (به قول شما فاجعه عظیم!
)، باید مورد انتقاد قرار بگیره... با این حرفت کاملا موافقم...
ولی مشروط بر اینکه ما بیایم، اثر (فیلم) رو نقد کنیم و با قضاوت کردن بر روی اون فیلم، از کارگردان انتقاد کنیم... نه اینکه بیایم به واسطه قضاوت بر روی کارگردان، اثرش رو نقد کنیم...
من تمام تلاشم رو کردم که منظورم رو واضح بیان کنم...دیگه اگه دوستان متوجه منظور بنده نشوند، مقصر من نیستم!!
امیدوارم که این بحث ادامه پیدا نکنه و اگر هم ادامه پیدا کرد خدایی نکرده به مجادله تبدیل نشه...
ببخشید پرحرفی کردم...
یاعلی
آقا همین جا یه صلوات بفرستید قضیه ختم به خیر بشه. اصلا تقصیر من بود . اول با پست من شروع شد.
من فقط به زن بابا نگاه کردم و تا آخراش خوب بود ولی اصلا از آخرین قسمت خوشم نیومد ! مخصوصا اینکه وسط عروسی ارث میراث رو به بچه هاش بده و تقریبا 4-5 قسمت آخر هم از لهجه وار شدن علی صادقی اصلا خوشم نیومد بعضی وقت ها به خودم می گفتم آخه این که درست درمون حرف نمی زنه فیلمش رو چرا نگاه می کنم من ؟!
ولی به جز این موارد در کل خوب بود معضلات خانواده ها رو خیلی خوب به تصویر کشیده بود /.![]()
همش مزخرف بود.کلا صدا و سیمای ایران مزخرفه.نگاه کردن تلویزیون و برنامه های رسانه ملی وقت تلف کردن محضه.حیف وقت با ارزشتون رو اینطوری تلف کنید.
داستان 4 دیوازی قشنگتر بود از زن بابا اما با بازی علی صادقی وغفوریان مخصوصا صادقی من به زن بابا رای میدم
نتیجه نهایی نظرسنجی از کاربران خبرآنلاین
«چار دیواری» موفقترین و «دارا و ندار» ناموفقترین سریال نوروزی
سینمای ما- مجموعه تلویزیونی «چار دیواری» به کارگردانی سیروس مقدم با 5/36 درصد آرا موفقترین سریال نوروزی به انتخاب کاربران خبرآنلاین شد. این سریال در 15 قسمت 45 دقیقهای در ایام نوروز از شبکه یک روی آنتن رفت.
آتیلا پسیانی، امیر جعفری، سعید آقاخانی، بهنوش طباطبایی، مریم امیرجلالی، مهران رجبی، آزیتا لاچینی و ... در مجموعه کمدی/اجتماعی «چار دیواری» بازی کردهاند که بر مبنای فیلمنامهای از محسن تنابنده و سعید آقاخانی ساخته شده است.
21/1 درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی خبرآنلاین سریال «زن بابا» را انتخاب کردند که به کارگردانی سعید آقاخانی از شبکه سه پخش شد.
سیروس گرجستانی، محمد کاسبی، علی صادقی، شقایق دهقان، رامین ناصر نصیر و ... بازیگران مجموعه تلویزیونی «زن بابا» هستند.
مجموعه تلویزیونی «دارا و ندار» به کارگردانی مسعود دهنمکی با 8/6 درصد کمترین آرای کاربران خبرآنلاین را به خود اختصاص داده است.
این سریال با بازی فتحعلی اویسی، رضا رویگری، نگار فروزنده، مرجانه گلچین، سام درخشانی، رضا توکلی، بهنوش بختیاری و در ایام نوروز از شبکه تهران پخش شد.
35/6 درصد کاربران خبرآنلاین نیز در پاسخ به پرسش «به نظر شما موفقترین سریال نوروزی کدام بود؟» گزینه «هیچکدام» را انتخاب کردهاند.
منبع : خبر آنلاین
منم مشکلی با اسم سریال ندارم، فقط برای طنز گفتم.
در مورد مسائل سیاسی که ده نمکی با خودشم درگیره و جهت گیری که چه عرض کنم، بیشتر خود زنی می کنه و به نظرم کمترین اهمیتی در سیاست نداره ، پس الکی نگین باهاش مشکل سیاسی دارین چون عددی نیست.
ولی خداییش هیچ کس نمی تونست بازیگرای خوبی مثل رویگری، خمسه، مرجانه گلچین و... رو تا این حد نابود کنه جز ده نمکی. برای اطلاع هم بگم که ده نمکی 500 میلیون با سازمان بحران تهران به خاطر آموزش تو سریالش قرارداد داشت که یه مبلغی شو از قبل گرفته و بقیشم گفتن نمیدیم چون هیچ آموزشی تو سریالش نبوده.
از این خبر مطمئنم چون خواهرم تو سازمان بحران کار می کنه.
اولن همون 20 30 دقیقه کافیه،خوب پس شما چطوری میتونید ندیده و فقط به اکتفای شنیده های بیای و حداقل ارزش ها و نکات مثبت این سریال (که البته هممون هم قبول داریم سریال ضعیفی بوده) را با واژه مزخرف زیر سوال ببرید؟!!
راستی این جمله پایین که از شماست رو تازه دیدم!
حال و حوصله ندارم با شما بحث کنم، یه پست هم زدم توی تاپیک خود استاد ده نمکی ، می تونی نگا کنی ،
فیلم رو ندیدم ، حق ندارم در مود بیت والمال نظر بدم ؟
ولی خداییش هیچ کس نمی تونست بازیگرای خوبی مثل رویگری، خمسه، مرجانه گلچین و... رو تا این حد نابود کنه جز ده نمکی. برای اطلاع هم بگم که ده نمکی 500 میلیون با سازمان بحران تهران به خاطر آموزش تو سریالش قرارداد داشت که یه مبلغی شو از قبل گرفته و بقیشم گفتن نمیدیم چون هیچ آموزشی تو سریالش نبوده.
از این خبر مطمئنم چون خواهرم تو سازمان بحران کار می کنه.ایشون مثل چاپلین در مورد فقر فیلم نساختن ( منظورمو نگرفتی )چرا؟ مگه چاپلین فقط تو فقر و بیکاری و... زندگی کرده؟ یعنی فقط چاپلین باید از فقر فیلم بسازه؟
ایشون اومدن هم پول دار ها رو مسخره کردن و هم فقر و بییکاری و.... .
کلا همون 20 30 دقیقه ای که من دیدم جز توهین چیزی نبود ، همش توهین، (چه به فقیر ها چه به پول دار ها )
* حالا مگر اینکه شانس من همش توهین ها شو دیدم
**کلا خودم موندم چرا همش میام در مورد این عتیقه نظر میدم ، فکر کنم بخاطر اون 2 تومن پول بی زبون بلیط بود که برا فیلم مضخرف و فاجعه اخراجی ها دادم ، دارم همش جرز و ورز می خورم
Last edited by dimah2005; 12-04-2010 at 14:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)