تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نتیجه بازی منچستر یونایتد - چلسی ؟

راي دهنده
29. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • برد منچستر یونایتد

14 48.28%
  • تساوی

4 13.79%
  • برد چلســی

11 37.93%
صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 52 از 52

نام تاپيک: هفته 33 لیگ برتر / منچستر یونایتد 1 - چلسی 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا نمی دونم چه اصراری دارن که بازی های چلسی رو به خیابانی بدن. واقعا روی اعصاب میره. بازی چلسی با منچستر سیتی که واقعا دیگه شورشو در اورده بود.
    فقط خوبیش اینکه میشه یکمی بخندیم. من دقت کردم این چند وقت اخیر خیابانی همه بازی ها خیلی خیلی سوتی میده. قبلا یکمی بازم بهتر بود. الان حتی علیفر هم خیلی از اون بهتر هستش.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ماکدا: باید سریعا شکست چلسی را فراموش کرد

ستاره جوان یونایتد آماده است تا با تمام توان برای تیمش روانه میدان شود.

سایت گل - فدریکو ماکدا، ستاره باشگاه یونایتد از اینکه توانسته در جریان دیدار تیمش مقابل چلسی که شنبه شب برگزار شد، به گل برسد، بسیار خوشحال است ولی ترجیح می داد که تیمش می توانست با پیروزی در آن دیدار صدرنشین رقابتهای لیگ برتر لقب بگیرد.

یونایتد شنبه شب در رقابتهای لیگ برتر، با نتیجه 1-2 مغلوب چلسی شد و تک گل ماکدا، برای یونایتد راه به جایی نبرد.

ماکدا در صحبتهایی در این رابطه گفت:« به عنوان یک مهاجم، گل زدن همیشه خوب است ولی بهتر می شد اگر می توانستیم در این دیدار به پیروزی برسیم. ما بسیار ناامید هستیم ولی هنوز 5 بازی دیگر تا پایان رقابتهای لیگ باقی است و ما آماده ایم تا در این دیدارها به میدان برویم.»

ماکدا ادامه داد:« امیدوارم که بتوانم در دیدارهای آتی نیز به میدان بروم. من در رقابتهای این فصل مصدومیتهای اندکی داشتم و برای چند ماهی از میادین دور بودم ولی اکنون بسیار خوشحالم که به میادین بازگشته ام.»

او معتقد است که تیمش می بایست به سرعت شکست مقابل چلسی را به فراموشی سپرده و نهایت تمرکز خود را برروی دیدار مقابل بایرن مونیخ متمرکز سازد. او ادامه داد:« ما می بایست دیدار مقابل چلسی را فراموش کنیم، چرا که هنوز دیدارهای دیگری پیش رو داریم که می بایست برروی آنها تمرکز کنیم. ما می بایست با شدت تمام تمرین کرده و برروی بازی مقابل بایرن تمرکز کنیم و با امیدواری بتوانیم به نتیجه مطلوب دست بیابیم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/5

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •