سلام دوستان
میشه لطفا قیمت مدلهای زیر از ال جی رو با یه مقایسه کیفیبت تصور ازشون بذارید؟ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین
قیمت رو برای سایزهای 42 و 47 مدله میخوام:
LCD660
LX800
LX900
LED8500
FHCL JA;V HC ILI ALH N,SJHK:11
سلام دوستان
میشه لطفا قیمت مدلهای زیر از ال جی رو با یه مقایسه کیفیبت تصور ازشون بذارید؟ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین
قیمت رو برای سایزهای 42 و 47 مدله میخوام:
LCD660
LX800
LX900
LED8500
FHCL JA;V HC ILI ALH N,SJHK:11
-در مورد قیمت ها بزرگوار:
-در مورد مقایسه باید کمی وقت بگزارین توی نتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان بزرگوار
در مورد LCD660 LG يك سوال دارم كه جوابشو هنوز درست نگرفتم:
ديروز از نمايندگي پرسيدم كه آيا تيونر ديجيتال دارد يا نه. ايشان گفتند ندارد شايد بشه بصورت نرم افزاري برايش گذاشت!
مگه گيرنده ديجيتال سخت افزار لازم ندارد؟!
اصلا اين مدل تلويزيون ديجيتال دارد (يا به قولي ديگر ميشه فعالش كرد) يا نه؟
سپاسگزارم
با سلام خدمت اساتید گرامی t_tanhayam و Alucard :
ضمن تشک از شما دوستان و سروران عزیز بخاطر وقتی که اینجا میگذارید و پاسخ مشکلات فنی دوستان را بنحو احسن میدهید. با اجازتون میخوام سوال اینجا مطرح که به احتمال قوی بفرمایید این تاپیک جایش نیست ولی تمام سایت رو گشتم و تاپیکی در مورد سوالم نبود یا من پیداش نکردم:
واما سوالم: اینکه در مورد تلویزیونهای جدید ال جی خیلی گفته شده ولی هیچ مطلب جامع و بدر بخوری در مورد پلاسماهای ال جی بخصوص مدل خیلی خیلی زیبا و تودل برو(البته بنظر من) PK760/750 پیدا نکردم میشه از حضورتون درخواست کنم در مورد این مدل پلاسماهم مطلبی، بررسی ؛ مقایسه ای چیزی بفرمایین؟
روی کاغذ که امکانات وسیع و تواناییها عالیه و با توجه به مشخصات کاتالوگ باید کیفیتشم خوب باشه قیمت 50 اینچی رو هم از نمایندگی گرفتم یکی گفت تولید نمیشه و موجود نیست و یکی دیگه هم گفت موجوده و قیمتش باگارانتی گلدایران 80-1970
بنظرم قیمتشم خوبه تا نظر اساتید چی باشه
ارادت:
ناصر![]()
تا جايي كه اطلاع دارم دوستاني كه اينجا تهيه كردند از طريق منوي مخفي تونستند فعالش كنند
-گويا سخت افزار رو داره ولي به عبارتي نرم افزاري اين گزينه فعال نيست ويا به هر دليلي در ايران غير فعال كردند
-ميتونيد در تاپيكش جوابتون رو بگيرين :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-ناصر جان استاد ميگي كمي معذب ميشم اقا مهدي استاد ما هستند
-به جرات ميتونم بگم يكي از بهترين انتخاب ها در اين رنج قيمت و اندازه هست سري هاي pk ال جي
-چون دوستان اينجا اين مدل رو ندارند خوب قاعدتا بحث هم كم پيش مياد در موردش ولي ميتونيد توي فروم هاي معتبر تردهاي كاملا حرفه اي و مفيد از يوزرها ببينيد كه توصيه ميكنم كاملا با دقت ووقت كافي مطالعه كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
یه سوال داشتم در مورد این سایت:
اینجا نمونه های فول اچ دی از تولید کننده های مختلف رو گذاشتن که خودتون مستحضرینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالم درمورد دانلود این فایلهاس من یکی از موارد سامسونگ رو بنام Unlimited که مشتمل بر 6 قطعه س رو دانلود کردم حالا با این اینترنت در پیتی ما چه زجری کشیدم بماند . پنج تا از این فایلها 100 مگابایتی (دقیقا 94 مگا) و فایل آخری هم 3 مگابایته. حالا میرسیم به سوال من : با این فایلها که بروش RAR فشرده شده هستن چیکار کنم؟
جالبش میدونین چیه؟ هر کدوم از او شش تا رو که EXTRACT میکنم میشه یه فایل 480 مگابایتی که همون فیلم رو نمایش میدن یعنی هر شش تا فایل یکی هستن !!!!![]()
یا ما سر کاریم یا بلد نیستیم چیکار کنیم خلاص موندم تو بهت و حیرت ؛ راهی که رفتم درسته یا بعد از دانلود باید یه خاک دیگه سر این فایلهای شش گانه ریخت؟ میشه لطفا راهنماییم بکنین؟؟؟![]()
-ناصر جان لازم شما روي پارت اول كليك كنيد واگر winrar روي سيستم نصب داشته باشين خودش شروع به اكستركت بقيه پارت ها ميكنه و در پايان يك فايل كامل بهتون تحويل ميده عزيز
سلام
هادی جان این PK750 مصرفش چقدره؟ داغ نمیکنه که؟ درضمن بنظر شما (بدون در نظر گرفتن پلاسما و ال سی دی و ال ئی دی بودن)در کل تصویروصدای کدومیکی بهتره :
PK750
LCD660
C690
C6900
ارادت :
ناصر![]()
دوست عزیز اینجایی که آدرس دادید در مورد چگونگی فعال سازی چیزی گفته نشده
لطفا راهنمایی کنید چطور این گزینه فعال میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)