تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 62

نام تاپيک: بررسی LCD ـهای 2010 ال جی از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه لطفا قیمت مدلهای زیر از ال جی رو با یه مقایسه کیفیبت تصور ازشون بذارید؟ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین
    قیمت رو برای سایزهای 42 و 47 مدله میخوام:
    LCD660
    LX800
    LX900
    LED8500
    FHCL JA;V HC ILI ALH N,SJHK:11

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه لطفا قیمت مدلهای زیر از ال جی رو با یه مقایسه کیفیبت تصور ازشون بذارید؟ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین
    قیمت رو برای سایزهای 42 و 47 مدله میخوام:
    LCD660
    LX800
    LX900
    LED8500
    FHCL JA;V HC ILI ALH N,SJHK:11
    -در مورد قیمت ها بزرگوار:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -در مورد مقایسه باید کمی وقت بگزارین توی نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان بزرگوار
    در مورد LCD660 LG يك سوال دارم كه جوابشو هنوز درست نگرفتم:
    ديروز از نمايندگي پرسيدم كه آيا تيونر ديجيتال دارد يا نه. ايشان گفتند ندارد شايد بشه بصورت نرم افزاري برايش گذاشت!
    مگه گيرنده ديجيتال سخت افزار لازم ندارد؟!
    اصلا اين مدل تلويزيون ديجيتال دارد (يا به قولي ديگر ميشه فعالش كرد) يا نه؟
    سپاسگزارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید گرامی t_tanhayam و Alucard :
    ضمن تشک از شما دوستان و سروران عزیز بخاطر وقتی که اینجا میگذارید و پاسخ مشکلات فنی دوستان را بنحو احسن میدهید. با اجازتون میخوام سوال اینجا مطرح که به احتمال قوی بفرمایید این تاپیک جایش نیست ولی تمام سایت رو گشتم و تاپیکی در مورد سوالم نبود یا من پیداش نکردم:
    واما سوالم: اینکه در مورد تلویزیونهای جدید ال جی خیلی گفته شده ولی هیچ مطلب جامع و بدر بخوری در مورد پلاسماهای ال جی بخصوص مدل خیلی خیلی زیبا و تودل برو(البته بنظر من) PK760/750 پیدا نکردم میشه از حضورتون درخواست کنم در مورد این مدل پلاسماهم مطلبی، بررسی ؛ مقایسه ای چیزی بفرمایین؟
    روی کاغذ که امکانات وسیع و تواناییها عالیه و با توجه به مشخصات کاتالوگ باید کیفیتشم خوب باشه قیمت 50 اینچی رو هم از نمایندگی گرفتم یکی گفت تولید نمیشه و موجود نیست و یکی دیگه هم گفت موجوده و قیمتش باگارانتی گلدایران 80-1970
    بنظرم قیمتشم خوبه تا نظر اساتید چی باشه
    ارادت:
    ناصر

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام خدمت دوستان بزرگوار
    در مورد LCD660 LG يك سوال دارم كه جوابشو هنوز درست نگرفتم:
    ديروز از نمايندگي پرسيدم كه آيا تيونر ديجيتال دارد يا نه. ايشان گفتند ندارد شايد بشه بصورت نرم افزاري برايش گذاشت!
    مگه گيرنده ديجيتال سخت افزار لازم ندارد؟!
    اصلا اين مدل تلويزيون ديجيتال دارد (يا به قولي ديگر ميشه فعالش كرد) يا نه؟
    سپاسگزارم
    تا جايي كه اطلاع دارم دوستاني كه اينجا تهيه كردند از طريق منوي مخفي تونستند فعالش كنند
    -گويا سخت افزار رو داره ولي به عبارتي نرم افزاري اين گزينه فعال نيست ويا به هر دليلي در ايران غير فعال كردند
    -ميتونيد در تاپيكش جوابتون رو بگيرين :

کد:

6. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید گرامی t_tanhayam و Alucard :
    ضمن تشک از شما دوستان و سروران عزیز بخاطر وقتی که اینجا میگذارید و پاسخ مشکلات فنی دوستان را بنحو احسن میدهید. با اجازتون میخوام سوال اینجا مطرح که به احتمال قوی بفرمایید این تاپیک جایش نیست ولی تمام سایت رو گشتم و تاپیکی در مورد سوالم نبود یا من پیداش نکردم:
    واما سوالم: اینکه در مورد تلویزیونهای جدید ال جی خیلی گفته شده ولی هیچ مطلب جامع و بدر بخوری در مورد پلاسماهای ال جی بخصوص مدل خیلی خیلی زیبا و تودل برو(البته بنظر من) PK760/750 پیدا نکردم میشه از حضورتون درخواست کنم در مورد این مدل پلاسماهم مطلبی، بررسی ؛ مقایسه ای چیزی بفرمایین؟
    روی کاغذ که امکانات وسیع و تواناییها عالیه و با توجه به مشخصات کاتالوگ باید کیفیتشم خوب باشه قیمت 50 اینچی رو هم از نمایندگی گرفتم یکی گفت تولید نمیشه و موجود نیست و یکی دیگه هم گفت موجوده و قیمتش باگارانتی گلدایران 80-1970
    بنظرم قیمتشم خوبه تا نظر اساتید چی باشه
    ارادت:
    ناصر
    -ناصر جان استاد ميگي كمي معذب ميشم اقا مهدي استاد ما هستند
    -به جرات ميتونم بگم يكي از بهترين انتخاب ها در اين رنج قيمت و اندازه هست سري هاي pk ال جي
    -چون دوستان اينجا اين مدل رو ندارند خوب قاعدتا بحث هم كم پيش مياد در موردش ولي ميتونيد توي فروم هاي معتبر تردهاي كاملا حرفه اي و مفيد از يوزرها ببينيد كه توصيه ميكنم كاملا با دقت ووقت كافي مطالعه كنيد :

کد:

8. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

1 یه سوال خارج از مطلب

-ناصر جان استاد ميگي كمي معذب ميشم اقا مهدي استاد ما هستند
    -به جرات ميتونم بگم يكي از بهترين انتخاب ها در اين رنج قيمت و اندازه هست سري هاي pk ال جي
    -چون دوستان اينجا اين مدل رو ندارند خوب قاعدتا بحث هم كم پيش مياد در موردش ولي ميتونيد توي فروم هاي معتبر تردهاي كاملا حرفه اي و مفيد از يوزرها ببينيد كه توصيه ميكنم كاملا با دقت ووقت كافي مطالعه كنيد :

کد:
    با سلام
    یه سوال داشتم در مورد این سایت:
    کد:
    اینجا نمونه های فول اچ دی از تولید کننده های مختلف رو گذاشتن که خودتون مستحضرین
    سوالم درمورد دانلود این فایلهاس من یکی از موارد سامسونگ رو بنام Unlimited که مشتمل بر 6 قطعه س رو دانلود کردم حالا با این اینترنت در پیتی ما چه زجری کشیدم بماند . پنج تا از این فایلها 100 مگابایتی (دقیقا 94 مگا) و فایل آخری هم 3 مگابایته. حالا میرسیم به سوال من : با این فایلها که بروش RAR فشرده شده هستن چیکار کنم؟
    جالبش میدونین چیه؟ هر کدوم از او شش تا رو که EXTRACT میکنم میشه یه فایل 480 مگابایتی که همون فیلم رو نمایش میدن یعنی هر شش تا فایل یکی هستن !!!!
    یا ما سر کاریم یا بلد نیستیم چیکار کنیم خلاص موندم تو بهت و حیرت ؛ راهی که رفتم درسته یا بعد از دانلود باید یه خاک دیگه سر این فایلهای شش گانه ریخت؟ میشه لطفا راهنماییم بکنین؟؟؟

10. این کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام
    یه سوال داشتم در مورد این سایت:
    کد:
    اینجا نمونه های فول اچ دی از تولید کننده های مختلف رو گذاشتن که خودتون مستحضرین
    سوالم درمورد دانلود این فایلهاس من یکی از موارد سامسونگ رو بنام Unlimited که مشتمل بر 6 قطعه س رو دانلود کردم حالا با این اینترنت در پیتی ما چه زجری کشیدم بماند . پنج تا از این فایلها 100 مگابایتی (دقیقا 94 مگا) و فایل آخری هم 3 مگابایته. حالا میرسیم به سوال من : با این فایلها که بروش RAR فشرده شده هستن چیکار کنم؟
    جالبش میدونین چیه؟ هر کدوم از او شش تا رو که EXTRACT میکنم میشه یه فایل 480 مگابایتی که همون فیلم رو نمایش میدن یعنی هر شش تا فایل یکی هستن !!!!
    یا ما سر کاریم یا بلد نیستیم چیکار کنیم خلاص موندم تو بهت و حیرت ؛ راهی که رفتم درسته یا بعد از دانلود باید یه خاک دیگه سر این فایلهای شش گانه ریخت؟ میشه لطفا راهنماییم بکنین؟؟؟
    -ناصر جان لازم شما روي پارت اول كليك كنيد واگر winrar روي سيستم نصب داشته باشين خودش شروع به اكستركت بقيه پارت ها ميكنه و در پايان يك فايل كامل بهتون تحويل ميده عزيز

12. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

كوچيكم علي جان لطف داري عزيز

يكي از امكانات جانبي كه به شما اجازه ميده مثلا به اينترنت وصل بشين واز NET FIX فيلم ببينيد و همينطور YOU TUBE ‌بدون اتصال به كامپيوتر واز طريق HDTV تون

کد:
    -750 يك صفحه anti-reflective داره كه خيلي توي محيط هاي پرنور بدرد ميخوره
    -داشتن همين NET CAST
    -فكر ميكنم ساپورت DIVX HD از طريق USB كه توي 550 نيست
    -نداشتن WI-FI
    - Dual XD Engine كه البته 950 هم داره
    -TruBlack Filter كه به داشتن تصوير خوب توي اتاق هاي روشن كمك ميكنه كه البته 950 هم داره
    -THX Display Certification

و يك سري از اين گونه تفاوت ها كه خيلي هاشون بر ميگرده به امكانات جانبي بيشتر

کد:
    سلام
    هادی جان این PK750 مصرفش چقدره؟ داغ نمیکنه که؟ درضمن بنظر شما (بدون در نظر گرفتن پلاسما و ال سی دی و ال ئی دی بودن)در کل تصویروصدای کدومیکی بهتره :
    PK750
    LCD660
    C690
    C6900
    ارادت :
    ناصر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

تا جايي كه اطلاع دارم دوستاني كه اينجا تهيه كردند از طريق منوي مخفي تونستند فعالش كنند
    -گويا سخت افزار رو داره ولي به عبارتي نرم افزاري اين گزينه فعال نيست ويا به هر دليلي در ايران غير فعال كردند
    -ميتونيد در تاپيكش جوابتون رو بگيرين :

کد:
    دوست عزیز اینجایی که آدرس دادید در مورد چگونگی فعال سازی چیزی گفته نشده
    لطفا راهنمایی کنید چطور این گزینه فعال میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •