تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 109

نام تاپيک: بازیساز های حرفه ای بیایید تو

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

در سایت شما یعنی بازی ساز هرچی درباره موتور های بازی سازی گفته شده بود ببخشید ها چغان محض بود!

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

در سایت شما یعنی بازی ساز هرچی درباره موتور های بازی سازی گفته شده بود ببخشید ها چغان محض بود!
    بله من هم تاحدودی با نظر آقا پرویز موافقم، در ضمن شما توی اون مقاله راجع به خیلی ابزار های مهم صحبتی نکرده بودی، مثل UDK و Unity و CryEngine، حتی در مورد XNA هم حرفی نزده بودی. در ضمن اطلاعاتی که راجع به زبون های برنامه نویسی داده بودی پر از غلط بود. اشکال نداره اگه مقاله نزنی، ولی سعی کن زمانی که می خوای مقاله ای بزنی، مخصوصا برای تازه واردا، اطلاعات درست بذاری توش که اول راهشون گمراه نشن.

امیدوارم به دل نگیری. اینی که گفتم یه انتقاد بود نه بد و بیراه. امیدوارم توی کار های بعدی دقت بیشتری بکنی. فعلا بای.

3. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پست خراب. قابل حذف.
    Last edited by tovamohammad; 16-04-2010 at 03:50.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پست خراب. قابل حذف.
    Last edited by tovamohammad; 16-04-2010 at 03:49.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پست خراب. قابل حذف.

-------------------------

پستم نمیومد، الانم که اومد، 4 تایی اومد. مدیران محترم یه زحمتی بکشن اگه مسئله ای داره این پست ها، این پست و دو تای بالایی رو حذف کنن. ممنون.
    Last edited by tovamohammad; 16-04-2010 at 03:53.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببینم یه سوال اگه من بخوام یه بازی استراتژی بسازم کیفیتش به اندازه جنگ های صلیبی 2 یا 3 میشه ؟
    از نظر گرافیکی اگر روش زیاد کار کنی شاید به صد قدمی اون برسی
    ولی برنامه نویسی فکر نکنم به هزار قدمیش برسی
    ولی یه چیز سبک میتونی بسازی
    اخه من تصمیم خودمو گرفتم اگه قراره به پای اونا نرسه همش به باد میره باید مطمئن بشم
    من گیم استودیو کار نکریم ولی آقا امیر رضا توش وارده، اگه میگه اونطور بازی نمی تونی بسازی خب حتما نمی تونی بسازی دیگه.

اگه واقعا کیفیت کار برات مهمه و اهل کار کردن هم هستی، من توصیه می کنم شروع کنی UDK یاد بگیری. متریال، نور پردازی، انیمیشن، فیزیک، گرافیک، سوند و خیلی چیزای دیگش که نیاز به تعریف نداره، یه محیط به نام Kismet داره که بدون کد نویسی یه سری از gameplay و AI بازیتو می تونی توش در بیاری و یه زبان Unreal Script هم توش هست که قدرت عجیبی بهت می ده برای ساخت یه بازیه جدید. ولی یه چیز رو بگم، اگه می خوای استراتژیک بسازی، توی UDK حتما باید Unreal Script رو خوب وارد بشی، بدون برنامه نویسی توی هیچ موتوری نمی تونی بازیه استراتژیک به درد بخور درست کنی.

در ضمن با اینکه گرافیک کار برات مهمه، ولی بدون که بازی استراتژی به جز گرافیک، سه عنصر خیلی مهم داره:

1. Gameplay که اصل بازی استراتژیک محسوب می شه و توی آنریل می تونی با Kismet و Unreal Script درش بیاری.

2. AI یا هوش مصنوعی، که فاکتور مهمیه برای بازی استراتژی و توی آنریل اینم مثل مورد اوله.

3. UI یا رابط کاربری، خود UDK یه UI Scene Editor خفن داره، ولی من توصیه می کنم، هر موتوری که استفاده می کنی، سعی کن از نرم افزار GFx شرکت Scaleform استفاده کنی، که خوشبختانه نرم افزارش با موتور UDK کاملا اینتگریت شده، البته نمی دونم قضیه لایسنسش چه جوریاست. یه سری بازیه استراتژی خیلی معروف رو با این براشون UI درست کردن، مثل سری بازیDawn Of War و سری کامل Civilization.

من تضمین می کنم که اگه بیای توی این موتور و واقعا زحمت بکشی و چیز یاد بگیری، بتونی یه بازی بسازی که از لحاظ کیفی اون بازیه جنگ های صلیبی به نظرت در حد بازی موبایل بیاد. البته اینم بگم، اگه بخوای یه بازیه خفن باهاش بسازی نیاز به حداقل یکی دو نفر داری که با هم کار کنین، ولی نگرانش نباش، اگه اونقدر بازیت خوب پیش بره، آدمشو پیدا می کنی، اگه هم نخواستی با کسی کار کنی، خودت می تونی فشرده تر کار کنی و توی زمان بیشتری به نتیجه برسی.

اگه خواستی UDK رو یاد بگیری، می تونی بیای داخل تاپیک زیر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه هم با یه موتور دیگه شروع کردی هم امیدوارم یه بازیه خوب بسازی. فعلا بای.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام.

ببین اول باید هدفت رو مشخص کنی.چی کار می خوای بکنی؟چه قدر زمان داری؟چه قدر بودجه داری؟ایا می خوای کارت رو توسعه بدی؟چه قدر اطلاعات داری؟سبک مورد نظرت چیه؟ایا ایده اورجینال داری؟تویه بازیت خلاقیت داری؟

بعد باید بیای با توجه به تموم این سوالها و سوالهایه دیگه رویه انجین ها تحقیق کنی.و بعد اونی که به جواب سوالهات نزدیکتره رو انتخاب کنی و روش تمرکز کنی و اونو یاد بگیری.به همین راحتی تصمیم نگیر که چون از این خوشم میاد با این کار می کنم!!!اگر این کارو بکنی بعد یه مدت می بینی که این انجین انتظاراتت رو براورده نمیکنه و مجبوری که یه انجینه دیگه انتخاب کنی.و این جوری زمان و بودجه رو از دست میدی!!

اما از نظر من با a7 کار نکن.انجین استانداردی نیست و بیشتر Programming oriented هست تا Artist Oriented .یعنی وقت زیادی رو برایه اتمام یه پروژه میگیره و به تعداد زیادی برنامه نویس احتیاج داری و باید بیشتر کارها رو با کد انجام بدی!!!و این یعنی این که بودجه بیشتری بزاری.

و به نظر من با یونیتی کار کن.این انجین بازی سازی رو بهت یاد میده!!!

موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

a7 انجین خوبییه اما حیف داری BUG های زیادیه که آدم رو کلافه می کنه

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

بابا حال دعوا نکنید یکم منو راهنمایی کنید
    گیم میکر بهترین انجینه برای شروع

11. این کاربر از keb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

واقعا گیم میکر انجین خوبیه برای شروع
    اما ساختار کدنویسی به نظر من بسیار خوبه و برنامه نویسیه استاندارده

13. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •