ما همچنان اندر خم ارسالیم
من در حال انجام کارهای نهایی ( ساخت اتوران ، مرتب سازی بازی ها و ...) مجموعه ام . گرچه هنوز تعدادی از مشکلات بر طرف نشده.
ولی خوب مجبورم مجموعه رو همین طوری بفرستم بره.
آقا کی فرستاده میشه
سلام
مدیر تیم :AFM RAYAN
سازنده بازی :WAR ARMAGEDDON(جنرال 3 ارتش ایران)
از تمام دو ستانی که توانایی همکاری در ارتقائ موتور بازی(SAGE)
را دارند
تقاضای همکاری می کنیم
ار تباط با ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتوران تکمیل شده . بزودی میدمش به شرکتآقا کی فرستاده میشه
]سلام
مدیر تیم :AFM RAYAN
سازنده بازی :WAR ARMAGEDDON(جنرال 3 ارتش ایران)
از تمام دو ستانی که توانایی همکاری در ارتقائ موتور بازی(SAGE)
را دارند
تقاضای همکاری می کنیم
ار تباط با ما:
[email]MANSORI54@YMAIL.COM[/email
عزیز این موضوع ربطی به این تاپیک نداشت برای همکاری باید یک تاپیک جداگانه بزنی
آقای جهانگیری : منظور شما از بزودی یعنی چند روز یا ماه دیگه ؟ نکنه مشکلی پیش اومده خدایی نکرده .
خیر عزیز منظور من همان چند روز است . متاسفانه شرکت پخش کننده درگیر نمایشگاه رسانه های دیجیتال شده و قرار شده تا امروز یا فردا مجموعه رو ببرم براشون. امروز که من دانشگاه باید برم فردا براشون می برم.آقای جهانگیری : منظور شما از بزودی یعنی چند روز یا ماه دیگه ؟ نکنه مشکلی پیش اومده خدایی نکرده .
خوب امروز بلاخره یک جلسه 2 ساعته با شرکت پخش داشتم. به ازای هر باگ داخل بازیها من می موندم و شرمندگی
از شانس من هم هر بازی می اومد به یک باگی یا سوتی می خورد. بازی پادشاه خیابان ها خیلی ایراد داشت از جمله تموم شدن خیابان ها ، گیرکردن های الکی تو مپ و ... که این بازی بیشتر تو چش می زد . یه جورایی ناقص به نظر می رسید.
بعضی چیزها هم سوتی بود مثل نوشته های که باید تو سازندگان می اومد نه اول بازی .
من خودم بارها تاکید کرده بودم که بازیتون لازم نیست پیچیده باشه ولی باگ های ابتدایی نداشته باشه.
یکسری بازیهای دیگه هم بودن منجمله بازی شیطان زنده که اصلا نتونستند تو بازی تکون بخورند و 2 دقیقه بیشتر از این بازی ببینند. که من قبلا به سازنده اش هم این رو گفته بودم.
در کل اون چیزی که انتظار داشتند نبود. بازیهای خوب هم به خاطر نقص بعضی بازیها انطور که باید دیده نشدند. 6 تا 7 بازی رو کلا دیدند.
درسته که این بازی ها موقعی که رایگان هستند خیلی خوبند ولی وقتی می خواد کسی براش پول بده خیلی از مشکلات دیده می شوند.
حتی ممکنه که چند تا از بازی ها به درخواست شرکت حذف بشه تا به کیفیت مجموعه لطمه نخوره .
به هر حال گفتند که باید مجموعه یک بررسی کلی بشه که تا هفته آینده خبر قطعی اش رو به من می دهند.
خیلی ممنون
تاجر کوچولو هم تست شد؟
چون من اسمم رو اول بازی زده بودم![]()
خوب حالا کدوم بازی ها رو قبول کردن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)