تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 6 از 49 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

در همین نظرسنجی به تعداد نظرهای این چنینی دقت کنید: "فقط بارسلونا نشه."
    سخت نگیر! من اینقدر پست دیدم که زدن "فقط منچستر قهرمان نشه" که حد نداره...
    ضمنا این طبیعی هستش که تیم های نایب قهرمان یا تیم هایی که توسط قهرمان حذف شده باشند، از تیم قهرمان متنفر باشند... اما این دلیل بر این ضعف تیم قهرمان نیست... (چقدر از واژه قهرمان استفاده کردم!!)
    حالا که حرف بارسا هستش یه چی بگم... من خودم از سبک بازی بارسا بدم میاد، ولی اون رو به عنوان یه تیم قوی که مربی و بازیکنان خوبی داره قبول دارم...
    یاعلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض وقتی هواداران رئال به بارسا رای می دهند!

اکثر اسپانیایی ها امیدوارند تا بارسلونا بتواند با قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، افتخار دیگری را برای فوتبال این کشور کسب کند.

سایت گل - روزنامه آ.اس که به طرفداری اش از رئال مادرید شهرت دارد، گاهی وقتها اخباری مملو از احساسات را با هدف تخریب بارسلونا و یا پر و بال دادن به موفقیتهای رئال مادرید را منتشر می کند. ولی این بار نسخه دیجیتال این روزنامه، نظرسنجی جالبی را قرار داده است. در بخشی از وب سایت روزنامه آ.اس این نظر سنجی قرار داده شده و سوال آن بدین ترتیب است که هواداران تیم مادریدی که مخاطبان اصلی این سایت هستند، اعلام کنند که به نظر آنها چه تیمی در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی خواهد رسید و نکته جالب توجه اینجاست که 63% از شرکت کنندگان در این نظر سنجی اعلام کرده اند که به نظر آنها بارسلونا در ماه می موفق خواهد شد تا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، جام قهرمانی را بالای سر ببرد. نتایج تقریبی این نظرسنجی بدین ترتیب است:

بارسلونا = 63%
    منچستر یونایتد = 20%
    اینتر = 7%
    آرسنال = 4%
    بایرن مونیخ = 2%
    بوردو = 2%
    لیون = 1%
    زسکا مسکو = 1%

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/3/22
    Last edited by nw_nk; 22-03-2010 at 01:09.

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر من امسال بارسلونا نمیشه آخه هیچ وقت دو سال پیاپی هیچ تیمی قهرمان نشده البته میدونم ربطی نداره ولی همیشه تیم هایی بودن که دو سال پیاپی خیلی خوب کار کردند اما نتونستن هر دو سال این جام رو ببرن

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

1

به نظر من امسال بارسلونا نمیشه آخه هیچ وقت دو سال پیاپی هیچ تیمی قهرمان نشده البته میدونم ربطی نداره ولی همیشه تیم هایی بودن که دو سال پیاپی خیلی خوب کار کردند اما نتونستن هر دو سال این جام رو ببرن
    درسته ... هیچ تیمی تا الان دوبار پیاپی نتونسته قهرمان بشه ... بهترین رکورد ماله منچستر بوده که بعد از قهرمانی سال بعدش تونسته نایب قهرمان بشه (همین فصل قبل)... تو سال های دیگه مدافع عنوان قهرمانی حتی به نیمه نهایی هم نمی رسیده ! البته این مال چمپیونز لیگ هست !لیگ قهرمانان
    اما تو جام باشگاهای اروپا که تیم های کمتری حضور داشتند و زیاد حرفه ای نبود بعضی از تیم ها سابقه ی 5 قهرمانی پیاپی رو هم داشتند !

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

1- یه جوری نیست, کاملا باز و اغلب تهاجمیه که تکنیک هم توش موج میزنه. عبارت شناور هم تعریف خوبیه. زیبایی همچین فوتبالی رو حرفه ای ها هم انکار نمی کنند! شاید شما بیشتر با آماتورها سر و کله زدید اما گزارش بازی های بارسلونا که توسط کارشناسان خارجی و داخلی نوشته و گفته میشه به وضوح این قضیه رو نشون میده.

2- اون "طوری" که در مورد منچستر نوشتید موضوعش فرق داره. خوب بارسلونا هم جدا از فوتبال زیبایی که ارائه میده تاکتیک داره که میشه توضیح داد تا بفهمی چقدر خوب بوده. تیم های دیگر هم همینطور. در واقع در مورد زیبایی خود بازی منچستر ننوشتید. شایدم نیست که بنویسید.

3- نقش بارسلونا در اون بازی از دید شما چی بود؟

"افتخار به نباختن تاکتیک در مقابل بارسلونا" صحبت عجیبیه. اول اینکه اغلب تیم ها مغلوب قدرت تهاجمی این تیم و مهارت های بازیکنانش میشن, نه تاکتیک. تفکر بارسلونا حمله است و بازیش مشخصه. حیله های تاکتیکی هم مخصوصا اونایی که منفی تلقی میشن در بازیش دیده نمیشه. دوم اینکه اگر بازی رو درست به یاد بیارید اتفاقا منچستر یونایتد تاکتیکی هم کم آورد و نمیشه برای دلخوشی بگید اشتباه بازیکنان بود. بازیکنان منچستر با اون برنامه حتی نمی تونستن توپو از بارسلونایی ها بگیرن یا کمی حفظش کنن و بیخودی میدویدن. اونم مقابل سبک بازی همیشگی بارسلونا که سورپرایز نبود. البته از من بپرسید تاکتیک و اشتباه فردی رو بزاریم کنار. بارسلونا واقعا قدرتمندتر بود. هم تیمی و هم انفرادی.

هوادار متعصب تیم دیگر شاید در ظاهر علیه بارسلونا صحبت کنه اما درون خودش که آگاهه. همین جمله شما که منچستر جلوی بارسلونا تاکتیکی کم نیاورد. مگه قرار بود کم بیاره؟ این اعتراف به قدرت بارسلونا نیست؟ خوبه که صادقانه می نویسید. حتی شما به عنوان یک هوادار منچستر و متنفر شدید از بارسلونا, نمیگید منچستر تاکتیکی برتر بود و به کم نیاورد قانعید. بگذریم که تاکتیک از اندیشه مربی نشات میگیره و اگر از نظر شما تاکتیکی برابر بودن حتما باید برعکس می نوشتید. به این صورت که گواردیولای جوان در مقابل فرگوسن کم نیاورد.

////////////////////////////////////////

شمارو نمی دونم اما تنفر اخیر بعضی ها از بارسلونا بخاطر موفقیت (در نتیجه قدرت) و محبوبیت (در نتیجه بازی زیبای) این تیم هست. مخصوصا هوادارن تیم های انگلیسی که این مدت بارسلونا حریفشون شده. شما مثلا رئال رو در نظر بگیر. 6 ساله در قهرمانان بالا نیومده و به انگلیسی هم حسابی حال داده. همین سال قبل لیورپول با 5 گل دبلش کرد. خیلی ساده است, شما از تیمی که حرفی برای گفتن نداشته باشه که متنفر نمیشی! باید اون تیم برات مهم باشه و ارزشش رو داشته باشه. فقط بازی ها هم نه, کلا مطرح بودن. مثلا در رنکینگ فقط بارسلوناست که بالای چلسی و منچستر یونایتد قرار گرفته.

در همین نظرسنجی به تعداد نظرهای این چنینی دقت کنید: "فقط بارسلونا نشه." به هر حال بزرگی در مخالفت هم دیده میشه. هر چقدر موفقیت و محبوبیت یک تیم بیشتر بشه مخالفانی هم پیدا میکنه. خود منچستر هم بخاطر آمادگیش, موفقیت هاش یا مسائل دیگه همچین وضعیتی رو داره.
    دوست خوبم nw_nk جواب خوب و كاملی داد.فقط یه قسمت موند اونم اینجاست :
    کلا بارسا یه جوری بازی میکنه که هر کسی ببینه میگه واای عجب حرکاتی و این حرفا..واسه همین طرفدار آماتور زیاد
    میتونی واسم طرفدار آماتور و حرفه ای رو تعریف کنی؟!
    منظورت بازی رفته دیگه؟!نه ، اصلا همچین نظری ندارم.احتمال مساوی شدن بازی خیلی کمه...
    ====================
    درسته ... هیچ تیمی تا الان دوبار پیاپی نتونسته قهرمان بشه ... بهترین رکورد ماله منچستر بوده که بعد از قهرمانی سال بعدش تونسته نایب قهرمان بشه (همین فصل قبل)...
    دوستان تا جائیکه من می دونم رئال 5 بار متوالی تونسته لیگ قهرمانان رو فتح کنه...
    البته به عنوان یه بارسائی نباید میگفتم!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

البته به عنوان یه بارسائی نباید میگفتم!
    منم نمی خواستم بگم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

البته اون مال زمانی بوده که هنوز لیگ قهرمانان اروپا با نام لگ قهرمانان اروپا شناخته نشده بود و نام اون کاپ اروپا بود... از فصل 92 - 93 به بعد که نام تورنومنت از جام اروپایی به لیگ قهرمانان اروپا تغییر نام پیدا کرد و از اون موقع هیچ تیمی دو بار متوالی قهرمان این مسابقات نشده...
    بهترین رکورد ماله منچستر بوده که بعد از قهرمانی سال بعدش تونسته نایب قهرمان بشه (همین فصل قبل)...
    نه میلاد جان... بهترین عملکرد از نظر تعداد دفعات پیاپی به فینال رسیدن و قهرمان شدن، از زمانی که نام این مسابقات به لیگ قهرمانان اروپا تغییر نام داده، برای میلان و یوونتوس هستش با 3 بار پیاپی به فینال رسیدن و هر کدام یک فینال رو قهرمان شدن. از فصل 98 - 99 به این ور هم بهترین عملکرد برای یونایتد بوده که دو بار پیاپی به فینال رسیده و یک بارش رو قهرمان شده...(البته طی این سال ها هم والنسیا هم مثل منچستر دو بار به فینال رسیده ولی قهرمان نشده...)
    حالا حساب کنید اگه منچستر به فینال برسه و قهرمان بشه به عنوان اولین تیمیه که از سال 92 به بعد تونسته سه بار پیاپی به فینال برسه و دو بارش رو قهرمان بشه و اگر بارسا به فینال برسه و قهرمان بشه، اولین تیمی هست که بعد از سال 92 تونسته دو بار پیاپی قهرمان اروپا بشه...واقعا جالبه!
    راستی منبع حرفایی که گفتم، لینک زیر هستش!:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

البته منظور من مدافع عنوان قهرمانی ای بود بتونه نایب قهرمان بشه ! که فک کنم فقط منچستر بوده ...

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

اون "طوری" که در مورد منچستر نوشتید موضوعش فرق داره. خوب بارسلونا هم جدا از فوتبال زیبایی که ارائه میده تاکتیک داره که میشه توضیح داد تا بفهمی چقدر خوب بوده. تیم های دیگر هم همینطور. در واقع در مورد زیبایی خود بازی منچستر ننوشتید. شایدم نیست که بنویسید.
    مطمئنا سبک بازی منچستر هم طرفدارای زیلادی مثل من داره...و به خاطر همینم هست که هنوز پرطرفدار ترین تیم دنیاست..اینو دیگه نمیتونین کتمان کنید..اکثر این افراد که طرفدار من یو هستند هم که کارشناس نیستند...پس از زیبایی بازی منچستر خوششون اومده که طرفدارشن...پس اینطوری منچستر و بارسا رو مقایسه نکنید ک هانگار داری ابومسلم رو با بارسا مقایسه میکنین...
    "افتخار به نباختن تاکتیک در مقابل بارسلونا" صحبت عجیبیه
    افتخارم نباختن تاکتیک به بارسلونا نیست..افتخارم اینه که هیچ تیمی حتی بارسلون هم که اینقد خوب نتیجه میگیره نمیتونه از لحاظ بازی تاکتیکی من یو رو ببره..تو اون بازی هم منظورم از کم نیاوردن تاکتیکی اینه که از نظر تاکتیک ما بارسا رو بردیم...اگه دقت کنی میبینی که تقریبا 70 - 80 درصد زمان اون بازی توپ در اختیار بارسا بود و بیشتر از نصف بازی اونا تو یک سوم ما بودن...ولی اگه آمار رو ببینی میبینی که تعداد دفعاتی که دو تیم تونستن وارد محوطه حریف بشن و موقعیت به وجود بیارن تقریبا مساوی بود..این چیو نشون میده؟؟؟این که منچستر و بارسا هر کدوم رو نقطه قوتشون تاکتیکشونو چید هبودن..بارسا رو خط حمله و من یو تو خط دفاعش..و این که بارسا نتونه با دور زدن تاکتیک دفاعی من یو گل بزنه یعنی تاکتیکو باخته...چون 2 تا گلی هم که خوردیم کاملا روی اشتباه فردی بود مخصوصا گل دوم که فن درسار....(تازه همه این شرایط در حالی بود که بازیکنای منچستر 20% بازی خودشونو همنشون ندادن..اگه خودشون بودن و مثل همیشه بازی میکردن که کار تموم بود...)
    اول اینکه اغلب تیم ها مغلوب قدرت تهاجمی این تیم و مهارت های بازیکنانش میشن, نه تاکتیک. تفکر بارسلونا حمله است و بازیش مشخصه. حیله های تاکتیکی هم مخصوصا اونایی که منفی تلقی میشن در بازیش دیده نمیشه.
    ببخشید که همین 2 فصل پیش بود تو نیوکمپ پرسینگ کردین که مهاجماتون بیشتر از مدافعاتون وظیفه دفاعی داشتن..
    پس لطفا در مورد بارسا از تاکتیک منفی حرف نزنید که زیاد داره...البته در کنارش زیبایی حمله اونو میپوشونه...ولی من یو یکی از معدود تیم هایی که به ندرت توش پرسینگ میبینین...از معدود دفعاتشم همین بازی دیروز با لیورپول بود..
    دوم اینکه اگر بازی رو درست به یاد بیارید اتفاقا منچستر یونایتد تاکتیکی هم کم آورد و نمیشه برای دلخوشی بگید اشتباه بازیکنان بود. بازیکنان منچستر با اون برنامه حتی نمی تونستن توپو از بارسلونایی ها بگیرن یا کمی حفظش کنن و بیخودی میدویدن. اونم مقابل سبک بازی همیشگی بارسلونا که سورپرایز نبود.
    شما اونچنان میگی که من یو رو برده که انگار همیشه همینطوره..مثل اینکه فصل قبلش بود که تو 180 دقیقه بازی 4 بار تو محوطه ما اومدینا...اونوقت میگی همیشگی..
    اینی هم که میگی توپو نمیتونست از بارزسا بگیرن دلیلش همون تاکتیک من یو تو اون بازی بود که توضیح دادم...
    شما میگی از نظر تاکتیکی کم آورد بعد میگی چون نمیتونستن توپو از بارسلونایی ها بگیرن؟؟؟ این میشه تاکتیک و برنامه بازی؟؟اینکه میشه قدرت مهره ها..نه تاکتیک..تاکتیک به فرد یا بازیکن کاری نداره..
    همین جمله شما که منچستر جلوی بارسلونا تاکتیکی کم نیاورد. مگه قرار بود کم بیاره؟ این اعتراف به قدرت بارسلونا نیست؟
    حتی شما به عنوان یک هوادار منچستر و متنفر شدید از بارسلونا, نمیگید منچستر تاکتیکی برتر بود و به کم نیاورد قانعید
    اگر از نظر شما تاکتیکی برابر بودن حتما باید برعکس می نوشتید. به این صورت که گواردیولای جوان در مقابل فرگوسن کم نیاورد
    منظور از کم نیاوردن ،بردن تاکتیکه...که با وجود فرگوسن اصلا بعید نبود..
    شمارو نمی دونم اما تنفر اخیر بعضی ها از بارسلونا بخاطر موفقیت (در نتیجه قدرت) و محبوبیت (در نتیجه بازی زیبای) این تیم هست
    این جمله که "فقط بارسا قهرمان نشه" در مورد من یو خیلی بیشتر بوده...به خاطر ثباتش تو ایده آل بودن..ولی بارسلونا خودتم میدونی که افت و خیز زیاد داره...تازه تو اون لیگ ضعیف اسپانیا..اگه تو فشار لیگ انگلیس بود که ...
    مثلا در رنکینگ فقط بارسلوناست که بالای چلسی و منچستر یونایتد قرار گرفته.
    اون 2 سالی که متوالیا من یو بالای بارسا بود هم این حرفو میزدی؟؟حتی اون سالی هم که من یو قهرمان اروپا نشد من ویو اول بود...
    فقط به یه سوال من جواب بدین شما:
    تیمی که یه بازیکنش مصدوم شه 4-1 بخوره و بازیکنش برگرده 4-0 ببره اونم چند بار،تاکتیکیه یا بازیکن محور؟؟؟(رونالدینیو رو که یادتونه...)
    اونوقت حال و روز من یو که بهترین بازیکن جهان تو سال رو از دست داده ولی حال روزش رو میتونید ببینین که رو اوجه..خود رفتن کریس رونالدو نشون میده که من یو بازیکن محور نیست و تاکتیکی و تیم محوره..
    Last edited by majid_potter7; 22-03-2010 at 16:33.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فقط به یه سوال من جواب بدین شما:
    تیمی که یه بازیکنش مصدوم شه 4-1 بخوره و بازیکنش برگرده 4-0 ببره اونم چند بار،تاکتیکیه یا بازیکن محور؟؟؟(رونالدینیو رو که یادتونه...)
    اونوقت حال و روز من یو که بهترین بازیکن جهان تو سال رو از دست داده ولی حال روزش رو میتونید ببینین که رو اوجه..خود رفتن کریس رونالدو نشون میده که من یو بازیکن محور نیست و تاکتیکی و تیم محوره..
    یعنی چی؟!چه ربطی داره؟!از اون حرفا بودا!
    هربازی شرایط خودشو داره!
    پس لابد توو بازی برگشت چون رونالدینیو بود تیم تونست 4 تا گل بزنه و تازه گل نخوره!چون حتما رونالدینیو دفاع هم کرده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •