ایده ی قشنگ و زیباییه ... تا اینجاشم فکر میکنم خوب کار کردی و تمام تلاشت رو داری میکنی...
تکسچر و متریال جای کار داره...
موفق باشی پیسر جون![]()
ایده ی قشنگ و زیباییه ... تا اینجاشم فکر میکنم خوب کار کردی و تمام تلاشت رو داری میکنی...
موفق باشی پیسر جون![]()
نه اینطوریا هم نیست دیگه .....راستی من تو اون پست گفتم با فتوشاپ ساختما ولی انگار پاک شده ...مرسیعالیه یعنی حرف نداره!
مرسی سارا ... ندیده بودم شما را اینطرفها .... ؟ایده ی قشنگ و زیباییه ... تا اینجاشم فکر میکنم خوب کار کردی و تمام تلاشت رو داری میکنی...
موفق باشی پیسر جون![]()
متریال آب خیلی بهتر شده و رفلکت ها خوب شدن. اما تکسچرهای قایق هنوز کارتونی هستن.
آفرین
عقب کار قشنگ شده
آب هم قشنگ تر شده
روی جزئیات بیشتر وقت بزار
با تشکر از رضا و بهزاد ...
کلمه ایست بسی زیبا و باید بگم من این تکسچر و کلا متریال را اولین بار توی تریدی مکس 5 بود که باش آشنا شدم .. یه کتاب بود که گفت متریال .... من تا قبل از اون از تریدی خوشم نمیومد ... فقط قسمت خوشحال کنندش حرکت دادن یه دونه مکعب از زاویه ای به زاویه دیگر بود ... و از اون موقع که متزیال را در اون کتاب در حد سه چهار تا کلمه توضیح داده بود ( البته من سه چهارتاشا خوندم) تا الان هرچی از متریال می دونم خودم تجربی یاد گرفتم... قرض از این همه عریضه نویسی این بود که باید بگم باید برم توی دیویدیای gnomon بگردم و مبحص تکسچرینگ را از ابتدا تا انتها یاد بگیرم .... چون اطلاعاتی که ازش دارم در حد صفره ...تکسچر
حالا تا اینجا ... ایندفعه پینت را با خود منتال ری رندر گرفتم با سایشون .... بدون فتو شاپ ... چقدر چیز یاد گرفتم من تو این مسابقه ...
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
مدت مدلینگ دو هفته .... رندرینگ 10 دقیقه .... آپبود 20 دقیقه![]()
موج های آب خیلی خوب شدن
شاید بهتر باشه آب کمی تیره تر بشه (سلیقه خودم)
طرف پُشت مدل ها -نسبت به خورشید- قاعدتا باید ضد نور شده و کمی تاریک تر بشن
منتظر منتظر تکسچرهای با جزئیات بیشتر هستیم![]()
ای ول خیلی خوب شد ... قایقش قایق شد .... اسکله ولی هنوز تو چش می زنه ... نمی دونم چه مرگشه الواراش کلفته ... سادس ... یه کاریش بکن
خیلی خوب شده،این منتال رو دست کم نگیر.سعی کن بیشتر از منتال استفاده کنی.اگه با قبلیا مقایسه کنی میبینی چقدر منتال بهتره به خصوص دریا که با منتال ری خیلی زیبا شده.
موفق باشی.
ایول واقعا که محشره.
همیشه به نظرم بهترین واسه رندر همین منتال ری هست.
خوبتر هم می شن موجها ..... تیرس هم می کنم ..... آره راس میگیا پس چرا نشده ؟ علت یابی می کنم حالا .... لطف داری شما دارم فعلا یادی می گیرم...موج های آب خیلی خوب شدن
شاید بهتر باشه آب کمی تیره تر بشه (سلیقه خودم)
طرف پُشت مدل ها -نسبت به خورشید- قاعدتا باید ضد نور شده و کمی تاریک تر بشن
منتظر منتظر تکسچرهای با جزئیات بیشتر هستیم![]()
ای ول به خودت .... آره این از اون مدلاس که عرق از مغزم در اومد ..... آره می دونی چرا چون تو دو دقیقه ساختمش باید برم یه نجاری دیگه روش بکنم اونقد که عرق از مغزم دربیاد ( خیلی این عرق مغز که گفتی بهم روحیه داد هرموقع دارم خسته می شم تو مدلسازی یاد این حرفت می افتم و ادامه می دم ) ....ای ول خیلی خوب شد ... قایقش قایق شد .... اسکله ولی هنوز تو چش می زنه ... نمی دونم چه مرگشه الواراش کلفته ... سادس ... یه کاریش بکن
چهار بار گفتی منتال یعنی 400 بار دیگه باید رندر بگیرم تا درست در بیاد .... وای مادر....خیلی خوب شده،این منتال رو دست کم نگیر.سعی کن بیشتر از منتال استفاده کنی.اگه با قبلیا مقایسه کنی میبینی چقدر منتال بهتره به خصوص دریا که با منتال ری خیلی زیبا شده.
موفق باشی.
بله منتال ری برترین است .... ممنونایول واقعا که محشره.
همیشه به نظرم بهترین واسه رندر همین منتال ری هست.
ویک نکته عجیب که چرا یک نفر اومده ولی نظر نداده ؟
هادی چرا هوچی نگفتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)