ماتاتا خوب اومدی کلا اون پستو کارهای سیروان خیلی جالبه............ .هم تنظیمای الکترونیکش و هم تنظیمای آکوستیکش.
ماتاتا خوب اومدی کلا اون پستو کارهای سیروان خیلی جالبه............ .هم تنظیمای الکترونیکش و هم تنظیمای آکوستیکش.
در اینکه کار سیروان عالیه شکی نیست اما کارهای کوشان حداد هم خیلی قویه، گوش دادی..؟
رفقا لطفا يه تاپيك جدا گانه با نظر سنجي ايجاد كنيد در اونجا بحث بفرماييد خواهشاتاپیک هوادارن پدر تنظیم مدرن ایران---Dj Soroush S.G Track
منم هستم
جناب ماتاتای عزیز
اصلا کوشان حداد نابغه ی ایران زمین!!!!اصلا خدا!
من نمیفهمم!تنظیم هاش چی داره که شما هی میگید کوشان کوشان کوشان!!!
اینجا تاپیک تنظیم های اســــتـــــاد دی جی سروش هست!!!نه تاپیک نظر سنجی بهترین تنظیم کننده ایران!!!
اصلا سروش کاراش چندرغاز نمیارزه!!!اصلا از موسیقی سر در نمیاره!!!اصلا چییزی حالیش نیس!!اصلا اینجا فقط منو جناب Chaghal طرفدارش هستیم!!!اصلا تو کل ایران ما طرفداراش هستیم!!!پس بی زحمت تاپیک رو واسه ما خالی کنید و برید سر تاپیک خود کوشان جان شاه گل موسیقی ایران...
از جامد خوشم میاد چون داره منظقی صحبت میکنه و با دلیل و منطق!!!!آره!!!اون همه امکانات مالی و آزادی ها فردی tiesto رو داره با سروش مقایسه میکنن بعضی!!!این نشون میده سروش در حد مقایسه هست و از این خوش حالم!!!!هر چقدر تو این مقایسه ها ضعیف باشه!!!!
Last edited by Feli; 05-04-2010 at 19:52.
من فکر می کردم تاپیکش نیست و یدونه زدم ولی مشخص شد قبلا زده شده...
این آدرسشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا لابد یه چیزی داشته که رقابت های بین المللی رتبه آورده، اشکان تو مصاحبه آخرش گفت که دارن با گروه اسکوتر مذاکره می کنن...
باشه داداش مشکلی نیست، چرا دعوا داری؟ اگر مزاحم شما و جناب چاقال بودیم معذرت می خوام....![]()
كسايي كه ادعاشون ميشه (به جز سروش ) از اون تراكها بذارن دانلود كنيم ببينيم چطوره
نه متاسفانه....... .
بابا دوست عزیز ناراحت نشین...داریم بحث می کنیم دیگه ..زیبایی یه فروم به همینه که بهمون فرهنگ بحث کردن رو یاد میده.اصلا سروش کاراش چندرغاز نمیارزه!!!اصلا از موسیقی سر در نمیاره!!!اصلا چییزی حالیش نیس!!اصلا اینجا فقط منو جناب Chaghal طرفدارش هستیم!!!اصلا تو کل ایران ما طرفداراش هستیم!!!پس بی زحمت تاپیک رو واسه ما خالی کنید و برید سر تاپیک خود کوشان جان شاه گل موسیقی ایران...
از جامد خوشم میاد چون داره منظقی صحبت میکنه و با دلیل و منطق!!!!آره!!!اون همه امکانات مالی و آزادی ها فردی tiesto رو داره با سروش مقایسه میکنن بعضی!!!این نشون میده سروش در حد مقایسه هست و از این خوش حالم!!!!هر چقدر تو این مقایسه ها ضعیف باشه!!!!
تازه کسی به سروش توهینی نکرده ...من خودم شاید یه خواننده ای رو دوست داشته باشم که خیلی ها هم از اون بهتر باشن..این دلیل نمیشه که کارای خواننده یا آهنگساز یا ...محبوب من هم زیر سوال بره.
آقا منبع داری؟؟؟خبر جالبیه..... .والا لابد یه چیزی داشته که رقابت های بین المللی رتبه آورده، اشکان تو مصاحبه آخرش گفت که دارن با گروه اسکوتر مذاکره می کنن...
حامد ایرانی باشه؟؟منظور مال بر و بچ ایرانی باشه........ .؟؟
والا ما که چیزی نشنیدیم...
هر چی شنیدیم یه چیز واقعا ساده بوده و شاید هر تنظیم کننده ای از پسش بر میومده...
تو سابقات بین المللی؟؟؟؟بابا اول بیاید ببینه تو ایران چندمه!!!سروش ب کنار!!!
خیلی راه داره تا بزنه رو دست :
شهاب اکبری
دی جی عابد
میلاد ترابی
پیام شمس
بهروز صافاریان
محمدرضا چراغعلی
و .....
خیلی راه داره!!شما دارید ملودی های پیام شمس رو با این یارو مقایسه میکنید؟
فدات شم بي كلام باشه عاليه من اپسكر ها 14 هزار وات با 4 استريو 6 جهته دارم يه چيزي بده بياد كه با اينا حال كنم ديگهحامد ایرانی باشه؟؟منظور مال بر و بچ ایرانی باشه........ .؟؟
البته دوستان
هنوز سی دی اورجینال علی اصحابی رو گیر نیاوردم!!
ولی دانلود کردم و دارم گوش میدم!!!یه سری تنظیم ها بی نظیره!!!توش چندتا کار کوشان حداد(داداش ماتاتا) هست!!نمیدونم کدوماست!!!
ولی تنظیم های این آلبوم بی نظیره:
یه تست کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم کدوماشو رو اون یارو تنظیم کرده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)