تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 17 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 167

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی دی جی سروش Dj Soroush S.G Track

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

والا هر تاپیکی زده میشه سیروان با اکثریت قاطع اول میشه، اما کوشان حداد با تنظیم های جدید و منحصر به فردش و فعالیت خوبش بین خواننده ها (در آلبوم فرزاد فرزین، علی اصحابی و آلبوم آینده محسن یگانه) داره به مرور به مطرح ترین تنظیم کننده ایرانی تبدیل میشه.

یه بیوگرافی کوتاه از کوشان حداد:

کوشان موسیقی را در دهه ۷۰ اغاز ودر سال ۷۷وارد دنیای موسیقی به صورت حرفه ای شد.او یکی از موزیسینهای بین المللی کشورمان میباشد که با شرکت در مسابقات مختلف رتبه ورنکینگ موسیقی ایران را بالا برده است.

کوشان تا به حال ۴بار در مسابقات بین المللی شرکت کرده است .که کسب مقام نهم - چهارم - وکسب مقام اول ۲بار درسالهای2007-2008حاصل تلاش او میباشد.

کوشان حداد تنظیم کننده اهنگهای (عشق من) و (تو راست میگی و فقط تورودارم)در البوم علی اصحابی میباشد.

آخرین کاری که فعلا انجام داده کار آلبوم شانس فرزاد فرزین بود که حضور او کاملا حس میشه و به خصوص در آهنگ (اون تو نیستی) به گفته خود کوشان یکی از بهترین میکس مسترینگهای خودش بوده.

کوشان در آهنگ جدید امیر نیز یکی از بزرگترین شاهکار های تنظیم خود را انجام داده و معتغد است این آهنگ با سبک کاملا جدید وارد موسیقی ما شده و با عث بالا بردن موسیقی ما در سطح بین المللی می شود.

آخرین آهنگ کوشان :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موزیک ویدئوی زیبای همین اثر:
    کد:
    در مورد میزان و رای ملت هم حق با شماست اما من به صورت کلی عرض کردم..!

ماتاتا خوب اومدی کلا اون پستو کارهای سیروان خیلی جالبه............ .هم تنظیمای الکترونیکش و هم تنظیمای آکوستیکش.

2. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ماتاتا خوب اومدی کلا اون پستو کارهای سیروان خیلی جالبه............ .هم تنظیمای الکترونیکش و هم تنظیمای آکوستیکش.
    در اینکه کار سیروان عالیه شکی نیست اما کارهای کوشان حداد هم خیلی قویه، گوش دادی..؟

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

تاپیک هوادارن پدر تنظیم مدرن ایران---Dj Soroush S.G Track
    رفقا لطفا يه تاپيك جدا گانه با نظر سنجي ايجاد كنيد در اونجا بحث بفرماييد خواهشا
    منم هستم

5. 2 کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

جناب ماتاتای عزیز
    اصلا کوشان حداد نابغه ی ایران زمین!!!!اصلا خدا!
    من نمیفهمم!تنظیم هاش چی داره که شما هی میگید کوشان کوشان کوشان!!!
    اینجا تاپیک تنظیم های اســــتـــــاد دی جی سروش هست!!!نه تاپیک نظر سنجی بهترین تنظیم کننده ایران!!!

اصلا سروش کاراش چندرغاز نمیارزه!!!اصلا از موسیقی سر در نمیاره!!!اصلا چییزی حالیش نیس!!اصلا اینجا فقط منو جناب Chaghal طرفدارش هستیم!!!اصلا تو کل ایران ما طرفداراش هستیم!!!پس بی زحمت تاپیک رو واسه ما خالی کنید و برید سر تاپیک خود کوشان جان شاه گل موسیقی ایران...
    از جامد خوشم میاد چون داره منظقی صحبت میکنه و با دلیل و منطق!!!!آره!!!اون همه امکانات مالی و آزادی ها فردی tiesto رو داره با سروش مقایسه میکنن بعضی!!!این نشون میده سروش در حد مقایسه هست و از این خوش حالم!!!!هر چقدر تو این مقایسه ها ضعیف باشه!!!!
    Last edited by Feli; 05-04-2010 at 19:52.

7. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رفقا لطفا يه تاپيك جدا گانه با نظر سنجي ايجاد كنيد در اونجا بحث بفرماييد خواهشا
    منم هستم
    من فکر می کردم تاپیکش نیست و یدونه زدم ولی مشخص شد قبلا زده شده...
    این آدرسشه:
    کد:

جناب ماتاتای عزیز
    اصلا کوشان حداد نابغه ی ایران زمین!!!!اصلا خدا!
    من نمیفهمم!تنظیم هاش چی داره که شما هی میگید کوشان کوشان کوشان!!!
    اینجا تاپیک تنظیم های اســــتـــــاد دی جی سروش هست!!!نه تاپیک نظر سنجی بهترین تنظیم کننده ایران!!!

اصلا سروش کاراش چندرغاز نمیارزه!!!اصلا از موسیقی سر در نمیاره!!!اصلا چییزی حالیش نیس!!اصلا اینجا فقط منو جناب Chaghal طرفدارش هستیم!!!اصلا تو کل ایران ما طرفداراش هستیم!!!پس بی زحمت تاپیک رو واسه ما خالی کنید و برید سر تاپیک خود کوشان جان شاه گل موسیقی ایران...
    از جامد خوشم میاد چون داره منظقی صحبت میکنه و با دلیل و منطق!!!!آره!!!اون همه امکانات مالی و آزادی ها فردی tiesto رو داره با سروش مقایسه میکنن بعضی!!!این نشون میده سروش در حد مقایسه هست و از این خوش حالم!!!!هر چقدر تو این مقایسه ها ضعیف باشه!!!!
    والا لابد یه چیزی داشته که رقابت های بین المللی رتبه آورده، اشکان تو مصاحبه آخرش گفت که دارن با گروه اسکوتر مذاکره می کنن...

باشه داداش مشکلی نیست، چرا دعوا داری؟ اگر مزاحم شما و جناب چاقال بودیم معذرت می خوام....

9. این کاربر از ماتاتا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

كسايي كه ادعاشون ميشه (به جز سروش ) از اون تراكها بذارن دانلود كنيم ببينيم چطوره

11. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در اینکه کار سیروان عالیه شکی نیست اما کارهای کوشان حداد هم خیلی قویه، گوش دادی..؟
    نه متاسفانه....... .

بابا دوست عزیز ناراحت نشین...داریم بحث می کنیم دیگه ..زیبایی یه فروم به همینه که بهمون فرهنگ بحث کردن رو یاد میده.
    تازه کسی به سروش توهینی نکرده ...من خودم شاید یه خواننده ای رو دوست داشته باشم که خیلی ها هم از اون بهتر باشن..این دلیل نمیشه که کارای خواننده یا آهنگساز یا ...محبوب من هم زیر سوال بره.

والا لابد یه چیزی داشته که رقابت های بین المللی رتبه آورده، اشکان تو مصاحبه آخرش گفت که دارن با گروه اسکوتر مذاکره می کنن...
    آقا منبع داری؟؟؟خبر جالبیه..... .

كسايي كه ادعاشون ميشه (به جز سروش ) از اون تراكها بذارن دانلود كنيم ببينيم چطوره
    حامد ایرانی باشه؟؟منظور مال بر و بچ ایرانی باشه........ .؟؟

13. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

والا ما که چیزی نشنیدیم...
    هر چی شنیدیم یه چیز واقعا ساده بوده و شاید هر تنظیم کننده ای از پسش بر میومده...
    تو سابقات بین المللی؟؟؟؟بابا اول بیاید ببینه تو ایران چندمه!!!سروش ب کنار!!!
    خیلی راه داره تا بزنه رو دست :
    شهاب اکبری
    دی جی عابد
    میلاد ترابی
    پیام شمس
    بهروز صافاریان
    محمدرضا چراغعلی
    و .....
    خیلی راه داره!!شما دارید ملودی های پیام شمس رو با این یارو مقایسه میکنید؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

حامد ایرانی باشه؟؟منظور مال بر و بچ ایرانی باشه........ .؟؟
    فدات شم بي كلام باشه عاليه من اپسكر ها 14 هزار وات با 4 استريو 6 جهته دارم يه چيزي بده بياد كه با اينا حال كنم ديگه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

البته دوستان
    هنوز سی دی اورجینال علی اصحابی رو گیر نیاوردم!!
    ولی دانلود کردم و دارم گوش میدم!!!یه سری تنظیم ها بی نظیره!!!توش چندتا کار کوشان حداد(داداش ماتاتا) هست!!نمیدونم کدوماست!!!
    ولی تنظیم های این آلبوم بی نظیره:

کد:
    یه تست کنید
    نمیدونم کدوماشو رو اون یارو تنظیم کرده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •