متشکرم
ولی آخه چطوری باید ساین کنم؟
متشکرم
ولی آخه چطوری باید ساین کنم؟
سلام دوست عزیز تایپک زیر رو بخونیـــد
آموزش ساین کردن همراه با عکس توضیح داده شـــده
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!
با تشکر از زحمات دوستان.
همه ورژن های 1.51 رو دانلود کردم و تست کردم هیچ کدومشون نصب نشد (از سایتهای دیگه هم همین ورژن رو دانلود کردم). تا مرحله انتخاب درایو برای نصب میره ولی بعد از انتخاب خطای زیر رو میده:
Requested application access not garantedمشکلش از کجاست. مدل گوشی هم نوکیا 5800 با ورژن نرمافزاری 50.0.005 هستش. در ضمن ساین هم میکنم و گوشی هم -- نشده.
تنها ورژنی (X-Plore v1.51) که نصب شد از سایت سازندش بوده که البته محدودیتهایی داره.
با تشکر.
با تشکر از زحمات دوستان.
تمام ورژنهای 1.51 این سایت و اغلب سایتهای دیگه رو دانلود کردم و موقع نصب تا مرحله انتخاب درایو میره ولی بعدش خطای زیر رو میده.
Requested application access not garanted
مدل گوشی نوکیا 5800 با ورژن نرمافزاری 50.0.005 هستش. گوشی -- نشده و با ساین کردن نصب کردم.
حالا با این اوصاف مشکل از کجاست؟
ممنون...
سلام
دوست عزیز شما باید گوشیتون رو هـک کنید! یا اینکه با 3 ثانیه نسخه تریل بسازید!
شاد باشید![]()
منظورتون از نسخه تریل چیه؟
ممنون میشم که بیشتر راهنمایی کنید چون با چند نرمافزار دیگه هم این مشکل (Requested application access not garanted) رو داشتم.
موفق باشید...
منم دقيقا همين مشكل رو دارم
درضمن اينم بگم قبل از اقدام به نصب، برنامه رو ساين ميكنم
ولي چه ساين كرده چه نكرده هيچ فايده اي نداره
همين ارور رو ميده كه دوستمون گفتن
من این برنامه رو تا یه ماه پش رو گوشیم داشتم که یه روزی مجبور شدم گوشیمو فلش کنم.
بعد از اینکه فلش کردم دیگه هر کاری کردم برنامه نصب نشد و پیغام Requested application access not granted رو میداد.
امروز این فایل X-Plore رو تو برنامه هام پیدا کردم و راحت نصب شد.
برای شما هم گذاشتم که دانلود کنین، به احتمال زیاد برای شما هم نصب خواهد شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by The DarKnight; 10-12-2010 at 14:06.
دوتا سوال داشتم !!!
اول اینکه چرا یکی از ماها که شرایطشو داره کاری نمیکنه که ما بتونیم از شرکتش خریداری کنیم؟
خب پولشو میدیم!
دوم اینکه روی ایکس 6 سایزش کوچیکه و دست روش قرار نمیگیره.راهی هست که سایزش بزرگ بشه تا انگشتمون اشتباهی نخوره؟البته منظورم از طریق تنظیمات اپشنش نیست ! راهی به جز این.
اگه با نسخه ی تریل مشکلی ندارین میتونید اونو از سایت سازنده ی برنامه بگیرید
اینجا
واقعا سه ثانیه انقدر مهمه ... بی خیال بابا ، خوب سه ثانیه وایساکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)