تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 39 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 389

نام تاپيک: بررسی پلاسماهای 2010 پاناسونیک از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در نقد های این سایت ها درباره براینتس پلاسما ها پاناسونیک چیزی نگفته چون قرار بود امسال براینتس پلاسماهای پاناسونیک 4 برابر بشه

2. این کاربر از amir 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

در نقد های این سایت ها درباره براینتس پلاسما ها پاناسونیک چیزی نگفته چون قرار بود امسال براینتس پلاسماهای پاناسونیک 4 برابر بشه
    4 برابر نسبت به سال 2008 و 2 برابر نسبت به 2009 توی بعضی ریویوها به این مسئله اشاره شده که اولین چیزی که به چشم میاد همین مسئله هست.

4. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بهتره که از یه DVD پلیر خوب برای تماشای DVD های معمولی که رزولوشن پائین دارن روی این پنل استفاده بشه.

یعنی اگه از یک dvd player خوب استفاده کنیم این مشکل حل میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

بهتره که از یه DVD پلیر خوب برای تماشای DVD های معمولی که رزولوشن پائین دارن روی این پنل استفاده بشه.

یعنی اگه از یک dvd player خوب استفاده کنیم این مشکل حل میشه
    در حقیقیت چیزی به اسم مشکل وجود نداره که حل بشه اون یک مقدار خطا تصحیح میشه...

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان كسي راجع به مسله حك شدن تصوير يا جا موندن (burn in) كلا حل شده يا بازم وجود دارهاطلاعاتي داره؟
    Last edited by saeidghodrati; 23-05-2010 at 08:58.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من به شدت علاقمند بودم که G20 وقتی اومد به ایران بخرمش . اما ظاهرا مثل اینکه قراره به جای اون V20 به ایران بیاد . از دوستان و اساتید و بالاخص *Alucard* عزیز خواهش میکنم یه بررسی دقیق و تخصصی بین این دو تا داشته باشن و اگه از زمان ورود V20 به ایران و قیمتش هم یه اطلاعاتی بدید سپاسگزار میشم .

9. این کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان كسي راجع به مسله حك شدن تصوير يا جا موندن (burn in) كلا حل شده يا بازم وجود دارهاطلاعاتي داره؟
    مشکل Burn in در این پنلها به شکل خیلی عالی ای حل شده به طوری که این روزا دیگه کسی راجب این مشکل صحبتی نمیکنه البته احتباس موقتی تصویر (Image retention) روی این پنلها وجود داره که سایه ای از تصویر ثابت که مدت طولانی روی این پنلها نمایش داده بشه برای چند ثانیه روی پنل میمونه و محو میشه سیستم های ضد Burn in مثل پیکسل اوربیتر هم روی این پنلها برای اطمینان بیشتر وجود داره ولی در انتها این پنلها هنوز مستعد Burn in هستن به این معنی که اگر یه تصویر ثابت رو مدت زمان خیلی طولانی (بیشتر از 30 دقیقه) روی این پنل نمایش بدین ممکنه Burn in بشه دقیقا مثل تلویزیونهای CRT و حتی LCD ـها که مشکلی شبیه به Burn in براشون پیش میاد که بهشون میگن Image sticking ولی احتمال به وجود اومدن این مشکل در حد قابل قبولی کم هست دلیل وجود Screen Saver هم روی کامپیوترهای شخصی همین مسئله هست که مانیتور شما از این قبیل مشکلات پیدا نکنه چون روی کامپیوترهای شخصی تصاویر ثابت مدت زمان زیادی پخش میشه...
    سلام دوستان عزیز
    من به شدت علاقمند بودم که G20 وقتی اومد به ایران بخرمش . اما ظاهرا مثل اینکه قراره به جای اون V20 به ایران بیاد . از دوستان و اساتید و بالاخص *Alucard* عزیز خواهش میکنم یه بررسی دقیق و تخصصی بین این دو تا داشته باشن و اگه از زمان ورود V20 به ایران و قیمتش هم یه اطلاعاتی بدید سپاسگزار میشم .
    G20 مطابق با اسنادی که وبسایت رسمی پاناسونیک اعلام کرده از نظر مشخصات تصویری دقیقا مثل مدلهای اروپایی و آمریکایی G20/25 میمونه با این تفاوت که کابینت پنل رو عوض کردن.
    مثلا G20 از فیلتر Infinit Black استفاده میکنه که مدلهای V20 آسیایی هم از همین فیلتر استفاده میکنن در حالیکه مدلهای V20 اروپایی فیلتر Infinit Black PRO دارن احتمالا نتیجه این تغییرات باعث میشه که پلاسماهای V20 آسیایی بازتولید مشکی ضعیفتری نسبت به V20 اروپایی داشته باشن و بازتولید مشکیشون در سطح پنلهای G20 باشه...

11. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام *Alucard* عزیز
    من به شما خیلی خیلی زحمت دادم و همیشه تو انتخابهام که با راهنمائیهای شما بهترینها هم بوده مدیون شما هستم . سپاس .
    اگه برات زحمتی نیست یه مقایسه هم بین G10 که هم الان موجوده و قیمتش هم به حدود 1400 رسیده و V20 که موجود نیست و بنا به گفته ها 2...3 ماهه دیگه میاد و قیمتش هم اونجورکه بر آورد میشه باید حدود 2 تومن باشه ، داشته باشید و بفرمائید که آیا من منتظرش بمونم ( با پرداخت 600 پول اضافه تر ) یا همون G10 رو انتخاب کنم وقال قضیه رو بکنم ؟
    بسیار سپاسگزارم .

13. این کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAPNAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

Alucard جان ، نمايشگاه محصولات جديد پاناسونيك از پنجم تا هشتم خرداد ماه در هتل هما(شهيد خدامي)، هتل لاله( دكتر فاطمي) ، مراكز خريد گلستان (شهرك غرب) وميلاد نور(شهرك غرب) برقرار است. اگر مي تواني خودت برو يا يكي از متخصصان امر را به اين نمايشگاه بفرست ونتايج بازديد را با عكس براي علاقمندان قرار بده.
    با تشكر

15. 3 کاربر از MAPNAZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAPNAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

Alucard جان چي شد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •