تقریبا.حدودا ریش ریش هم میشه.پولک ریزی هم داره
تقریبا.حدودا ریش ریش هم میشه.پولک ریزی هم داره
آخه من دو تا سیلور دارم پولکی هاشون رنگش از بین رفته!
ولی باقی ماهی ها سر حال هستند!
سیلور اسکات سیلور شارک و دالر خیلی پولکهاشون حساسه.با پل عمودی جداشون کن و دارو توی قسمتشون بریز![]()
چرا اینجوری می شن؟!سیلور اسکات سیلور شارک و دالر خیلی پولکهاشون حساسه.با پل عمودی جداشون کن و دارو توی قسمتشون بریز![]()
پل عمودی چیه؟
وجود بعضی از باکتری های مضر توی اب(یا میکروب های اسیدی فضولات) که طی فرایند شکل گیری اکوسیستم آبی تولید میشن روی پوست این ماهیا تاثیر میزاره(پوستشون براق و حساسه).یک شیشه به صورت عمودی بزار وسط اکواریومت که 2 تا فضای مجزا بسازه.ماهیای مریض را جدا کن .سالم ها طرف دیگه پل باشند .داروهای ضد عفونی(anti fin rot,...) را بریز تو قسمت مریضا .چون تاثیرشو روی پوست های خراب میزاره بهتره به سالم ها نرسه.بعد از چند روز ترمیم میشه و پل را بردار![]()
اولیه برای تغییر رنگ ماهیهای پرت از زرد و ابی به قرمزه و تقویت رنگ. یه جور هورمون رشد هم هست
دومی بد نیست میتونی از بهترش استفاده کنی .اگه پرت نداری از اولی استفاده نکن.یک روز در میون دو وعده یا هر روز یک وعده.به تعداد هر ماهی حدود 10 دانه غذا.
اگر اینجوری بمونن می میرین؟وجود بعضی از باکتری های مضر توی اب(یا میکروب های اسیدی فضولات) که طی فرایند شکل گیری اکوسیستم آبی تولید میشن روی پوست این ماهیا تاثیر میزاره(پوستشون براق و حساسه).یک شیشه به صورت عمودی بزار وسط اکواریومت که 2 تا فضای مجزا بسازه.ماهیای مریض را جدا کن .سالم ها طرف دیگه پل باشند .داروهای ضد عفونی(anti fin rot,...) را بریز تو قسمت مریضا .چون تاثیرشو روی پوست های خراب میزاره بهتره به سالم ها نرسه.بعد از چند روز ترمیم میشه و پل را بردار![]()
من یک غذایی می دم یک دونه های ریزی به اندازه ی نصف نخودن قرمزن!اولیه برای تغییر رنگ ماهیهای پرت از زرد و ابی به قرمزه و تقویت رنگ. یه جور هورمون رشد هم هست
دومی بد نیست میتونی از بهترش استفاده کنی .اگه پرت نداری از اولی استفاده نکن.یک روز در میون دو وعده یا هر روز یک وعده.به تعداد هر ماهی حدود 10 دانه غذا.
روش نوشته سیچلید!
من باید به اکسار و فلاور 8 سانتی چند دونه بدم؟در هر وعده
من در روز سه وعده می دم
50% احتمالشه.اگه پوستشون خراب تر بشه میمیرن.بیشتر هم به خاطر این که یک ماهی مریض توی جمع بقیه ماهیا خجالتی و گوشه گیر میشه غذا هم کم میخوره یا اصلا نمیخوره بعد این ضعفش باعث میشه ماهیها اونو بزنن .مثلا اگه یکم از پوست یا پولکش نیمه کنده باشه یا اویزون با شه از بدنش ماهیهای سالم سعی میکنند با دهنشون اونو بکنن یا با هاش بازی کنند که باعث زجر ماهی مریض میشه
ببین اسم ماهی رو روی غذا مینویسن مثلا او غذای مخصوص سیچلایده.باید غذای عمومی تری بگیری البته درسته که همه میخورن ولی رشد نیکنن با پس میدن بیرون.
اسکار خیلی پر خوره اگه روزی 10 وعده هم بدی میخوره.بزار تا خوب گشنه بشه تا با میل کامل بخوره با همون طریق وعده ای که قبلا گفتم.
در مورد فلاور باید بگم که چون نداشتم نمیدونم.اصفهان خیلی فلاور گرونه نمیدونم چرا.زیر 80000 تومن ندیدم البته تقریبا بزرگن .فلاور ریز هم 10 الی 15 تومن که جالب نیستن اصلا قده رو سرشون نیست شاید اصلا فلاور نباشند
فلاور را چند میخری؟
یه غذایی هست من دارم دانه های سبز یشمی و قرمز .اسمش را فراموش کردم بعدا برات مینویسم برای همه نوع ماهی خوبه همشون میخورن![]()
منم دارم اسمش انرژی هستیه غذایی هست من دارم دانه های سبز یشمی و قرمز .اسمش را فراموش کردم بعدا برات مینویسم برای همه نوع ماهی خوبه همشون میخورن![]()
من اول ماهی گرفتم بهشون لوفاک می دادم می خوردن
رفتم مغازه لوفاک بگیرم گفت فعلا نمی یاریم
میگو گرفتم
میگو می خوردن ولی میگو آب رو کثیف می کرد
رفتم یک بسته غذای سیچلید گرفتم
اون رو هم نخوردن
رفتنم انرژی گرفتم اون رو هم نخوردن
حالا امروز دوباره لوفاک گرفتم الان نمی خورن
البته این غذا نخوردن فقط واسه یک اسکار اتفاق می افته و اسکار دیگه خوبه!
فلاور کوچیک رو 3000 تومن خریدمفلاور را چند میخری؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)