تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 136 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

الان تو بعضی مناطق که مشکل بوده مشکل هنوز پا برجاست(یه هفته ای میشه)
    واسه مخابرات تیکت فرستادم زده کندی خطوط مخابراتی
    تا دیشب که در حال رسیدگی بود ولی الآن نوشته تیکت بسته شده (بدون اینکه مشکل حل شده باشه)
    البته مال من اصلا به 15 16 نمیرسه
    ولی موقعی که سالم بود رو همین 15 16 استیبل بود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من adsl ام رو وصل کردم ولی سرعت دانلودم به شدت متغیره ماکزیمم رو 15-16 و بعضی وقتا به 2هم میرسه نمیدونم مشکلی هست یا کلا همینه من با دیال آپ رو 6 فیکس دانلود داشتم اینجوری که این سرویس مفت گرونه؟ اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
    شما با دایال آپ یک ماه شبانه روز دانلود کنید چقدرپول تلفن می دید حالا فکر کن کارتت مجانی باشه.
    همین شاتل دزد 128 با 3 گیگ رو 13900 داره از مردم میگیره تازه سرعت توی شب که ترافیک رایگانه از 12 بالاتر نمیره.
    کلا سرویسهای نامحدود به اندازه خودشون سرعت دارند.

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من adsl ام رو وصل کردم ولی سرعت دانلودم به شدت متغیره ماکزیمم رو 15-16 و بعضی وقتا به 2هم میرسه نمیدونم مشکلی هست یا کلا همینه من با دیال آپ رو 6 فیکس دانلود داشتم اینجوری که این سرویس مفت گرونه؟ اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
    شما كدوم مركز مخابراتي هستين مركز با مركز فرق داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کسی می دونه dns مخابرات چنده؟
    من می خوام تورنت بگیرم و مودم dlink 2640U دارم. برای تنظیماتش نیاز به dns دارم...
    البته احتمال می دم که مشکل از طرف بسته بودن پورت ها از طرف مخابرات باشه.
    بعضی از پورت ها برای چند ثانیه جواب می دهند و سرعت بالا می ره ولی دوباره صرعت پایین میاد و پورت بسته می شه؟؟ جالب اینجاست که دقایقی بعد که چک می کنم همون پورت دوباره باز هستش!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من 1-2 هفته پیش که تورنت کار کردم مشکلی نداشت البته سرعتم 128 بود و بری تورنت با سیدر خوب حدود 12 به 3 داشتم که 12 تا دانلودم بود حدود 3 کیلو هم اپلود میکردم
    شما باید تنظیمات تورنتتو درست کنی ربطی به دی ان اس نداره . البته شاید توی این چند وقته خبرشون ... یه غلطی کرده باشند.
    ولی باید تنظیمات تورنت رو درستکاری کنید
    راهنمایی میکنم.
    شماره پورتها رو در عددهای بالا بزارید مثل 55000 اگه اشتباه نکنم ( متاسفانه دسترسی به سیستمی که تورنت کار میکردم ندارم )
    ولی سرعت پایین و کمبود دریافت مربوط به همچین چیزیه
    یه نکته دیگه هم مربوط به خود فایل هست
    در همون نرم افزار تورنت روی یکی از تورنتهاتون کلیک راست کنید و گزینه به روز رسانی ترکرها ( اگه اشتباه نکنم ) که تقریبا دوتا مونده به اخری هست رو کلیک کنید تا سیدرهی جدید رو شناسایی کند و جذب کند و نهایتانا ارتباط موفقی داشته باشید.
    ای کاش سیستمم بود تا کامل بهتون میگفتم. چون من خیلی تورنت کار کردم هم تورنت هم ایمول اصلا از سایتها دانلود نمیکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون.
    ولی همون طور که گفتم وقتی پورتی رو چک می کنم و باز هست و set می کنم سرعت می ره بالا چند ثانیه بعد دوباره میاد پایین و اون آیکون زرد یا قرمز هم همین رو می گه...
    در مورد تورنت هم امروز چند ساعتی مطلب خوندم و اون چیزهایی که گفتید رو می دونم ولی فرقی نکرد.
    نکته دوم هم این که من هنوز صبانت رو با خط دیگم دارم و با اون که تست کردم پورت ها باز بود و سرعت بالا بود . البته مودم اون یه مارک دیگست ...
    طبق راهنمایی خود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من به dns مخابرات نیاز دارم... هر چند تقریبا مطمین هستم که ایراد از پورت هاست...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نه عزیز DNS ربطی نداره 100% یا سرعتت مشکل داره که احتمال میدم کمتر از 128 داری ( یه چک بکن از یه سایت خوب و معتبر یه فایل بگیر ببین چند میده .
    یا اینکه اینها بازم گل کاشتن و زدن پورت تورنت رو بستن . که در اینصورت دیگه کاری نمیشه کرد مگه از برنامه های پورت فورواردینگ استفاده کنی که میاد P2P رو منتقل میکنه بروی HTTP که متاصفانه چون تا حالا به همیچن مشکلاتی نخورده بودم همچین برنامه ای رو استفاده نمیکردم.
    میدونی اینها تمام پورتها رو از داخل قیلترینگ رد میکنن و پورتهایی رو که میدونن باز میزارن خوب ؟ مثل این می مونه که من اب سرد و گرم خونه همیشاه رو بیارم توی خونمون و هر وقت دلم خواست بهشون اب سرد بدم یا هر وقت دلم خواست اب گرم بدم دقیقا همین مورد روی اینترنت کشور اتفاق افتاده ولی تا جایی که یادمه من بازم تاکید میکنم که تورنت برای من با سرعت 128 مشکلی نداشت.
    حالا اینجا هم بحث تورنت نیست ولی من باب کمک عرض کنم روی سرویس های ایمول که P2P هم هست و شبیه همین تورنته
    ما یه مشکلی داشتیم ترکرهای ما از دومینهایی با عناوین ص گ س استفاده میکردند که حالا وارد جزییات نمیشم ولی چون اسم دومینها به این عنوان بود متاسفانه امکان دانلودی هم نداشتم ولی اپلودش خد ا بود 10 کیلو رو راحت میفرستاد ولی دانودم 0 بود اول فکر کر دم از مخابراته ولی بعدا متوجه شدم داستان چیه !!!
    رفتم و با چیز پی ان کانکت شدم و در همون نرم افزار ایمول با کمال شگفتی دیدم دانلودم رسیده به 45 !!! خط من 512 بود اون موقع . خیلی برایم جالب بود که فهمیدم سرویس های مخابرت به کل قیلتره و باید همشونو دونه دونه چک کنی
    احتمالش هم هست برا این پهنای باند کم نیارن بساط تورنت رو جمع کردند ولی در مورد DNS بگم کاری نمیتونه بکنه چون قبلا امتحان کردم اون پورت فوروارد باید از داخل خود مخابرات جواب بده که کاری نمیکنند . اینم از حال و روز مملکت جالب ماست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببینید من کلیه مراحلی رو که طی کردم رو میگم:

اول اینکه اون علامت پایین صفحه utorrent زرد یا قرمز می شد که وقی تست رو زدم گفت (نوشت!) که پورت شما بسته و یا قابل دسترس نیست و برای اطلاعات بیشتر به
    کد:
    بروید.
    خوب اونجا یه راهنمایی کرده که اول پراکسی ویندوز رو چک کنید و برنامه رو اضافه کنید که برای من درست بود و سپس گفته که برنامه ها پراکسی رو چک کنید و خوب من اصلا برنامه پراکسی ندارم...
    مرحله بعد تنظیم مودم هست برای همون پورت فورواردینگ که خودتون گفتید:
    کد:
    اول کار گفته که برای این نوع مدل شما باید Static IP Address داشته باشید که اگه اون قسمت رو بخونید می بینید که dns می خواد ...

سرعت هم متغیر هستش . بعضی اوقات 12 بعضی اوقات هم 1 ...
    راستش من هم زمان با flashget هم تورنت می گیرم! و جایی تنظیم خاصی برای پورت نداره ...
    دانلود های زیادی رو در دو برنامه گذاشتم گاهی اوقات flashget بهتر می گیره گاهی اوقات utorrent...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببینید من کلیه مراحلی رو که طی کردم رو میگم:

اول اینکه اون علامت پایین صفحه utorrent زرد یا قرمز می شد که وقی تست رو زدم گفت (نوشت!) که پورت شما بسته و یا قابل دسترس نیست و برای اطلاعات بیشتر به
    کد:
    بروید.
    خوب اونجا یه راهنمایی کرده که اول پراکسی ویندوز رو چک کنید و برنامه رو اضافه کنید که برای من درست بود و سپس گفته که برنامه ها پراکسی رو چک کنید و خوب من اصلا برنامه پراکسی ندارم...
    مرحله بعد تنظیم مودم هست برای همون پورت فورواردینگ که خودتون گفتید:
    کد:
    اول کار گفته که برای این نوع مدل شما باید Static IP Address داشته باشید که اگه اون قسمت رو بخونید می بینید که dns می خواد ...

سرعت هم متغیر هستش . بعضی اوقات 12 بعضی اوقات هم 1 ...
    راستش من هم زمان با flashget هم تورنت می گیرم! و جایی تنظیم خاصی برای پورت نداره ...
    دانلود های زیادی رو در دو برنامه گذاشتم گاهی اوقات flashget بهتر می گیره گاهی اوقات utorrent...
    شما کانکشن رو روی ویندوز بسازی دیگه نمی خواد پورت فوروارد کنید و اون آیکون هم سبز میشه.
    وقتی اون قرمزه یعنی پورت به درستی فوروارد نشده. dns تو تظیماتش نداریم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

الان که مودم خودش کانکت هست چطور با ویندوز کانکشن بسازم و وصل بشم . یعنی باید به یک صورتی قطعش کنم؟؟ ( یه بار این کار رو کردم و با ویندوز کانکت شدم البته فقط برای کانکت اولیه بود و در حقیقت من اطلاعات رو برای مودم فرستادم و اون خودش کانکت شد- یعنی بعد از اینکه کانکشن رو پاک می کردم ارتباط برقرار بود ... الان هم می گه در قسمت connecting through wan miniport (PPPOE گیر می کنه و در نهایت ارور 678 می ده... )
    راستی من 2 pc دارم که به مودم وصل هستند و هر دو دارند از adsl استفاده می کنند...

من فقط یکی دو بار دیدم اون آیکون سبز شد و اون هم وقتی بود که port رو به صورت دستی set کردم و تا چند ثانیه که port باز بود سبز بودش... راستی رنگ اون علامت هم بیشتر مواقع زرد هست و گاهی هم که قرمز می شه زمانی هست که من زیاد باهاش ور می رم !
    Last edited by iran_adventure; 05-03-2010 at 06:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •