دوست خوبم كار شما ارزشمند هست براي اينكه سو تفاهمي هم پيش نياد لطف كنيد و پسورد رو قرار بديد تا روال كار عادي پيش بره و دوستان با خيال راحت تري دانلود كنند
دوست خوبم كار شما ارزشمند هست براي اينكه سو تفاهمي هم پيش نياد لطف كنيد و پسورد رو قرار بديد تا روال كار عادي پيش بره و دوستان با خيال راحت تري دانلود كنند
پس حتما از اين مسابقه بي مزه هاست كه اخر برنامه رمز رو ميگنآقای نمی دونم چی شی نظر خودتون رو برای خودتون بزارید لطفا ، کار آدم رو بی ارزش نکنید
من نميدونم چه دليلي داره كه پس رو نميگي؟
منم هستم عزيز...پايتم من روزي 20 بار واست دانلود ميكنم....خودت كه ديگه منو خوب ميشناسي.!!!!!!!!!!
حق يارت.![]()
جیگرتو وولف جووووووون می خوامت هوار تانوشته شده توسط WolfHound
دانلود برنامه نارسیس 5: ( 6 قسمت دهم )
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (1.05 MB)
ادامه دارد .....
آموزش دانلود از رپید شیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که اعتماد کردید تا آخر این کار همراهی کنید و دارید می بینید که هر روز 1 مگا به 1 مگا دارم با دایا ل آپ آپلود می کنم ساعتها وقت می زارم . پس دیگه دلیلی نداره به این که قراره پسوورد رو در آخر کار بدم اعتماد نکنید ،
خوا هشا این همه ضد حال نزنید ، از اون موقعی که تصمیم گرفتم این کار رو برای همه بکنم ، همش ضد حال همش طعنه و همش توهین شنیدم ،
یه لحظه با خودتون فکر کنید ، فکر می کنید چرا با این که این نارسیس تقریبا 2 ساله تو بازار اومده هیچکس درست حسابی اقدام نکرده به آپلود کردنش ، هیچ کس تصمیم نگرفته که به بقیه ایرانیها حال بده ؟ به خاطر همین رفتار ها تون
به خاطر این که با این رفتار ها تون آدم رو دلسرد می کنید ( یا طعنه می زنید ، یا با کنا یه حرف می زنید ، یا به نوع کار ایراد می گیرید ، یا بدتر از همه جدیدا توهین هم بهش اضافه کردید ) . به خدا هر کس به جای من بود تا حالا دلسرد می شد ، خوبه که حداقل برای این کار هدف دارم .
خوا هشا تو رو خدا تو رو جون بچه ها تون هر کس قراره شک کنه ، ایراد بگیره ، اعتماد نداشته با شه دانلود نکنه ، یه قلطی کردیم فکر کردیم با این کار خیلی ها رو خو شحال می کنیم ، اشتباه فکر کردم تا درسی با شه برای کسانی که می خواهند به امثال بعضیها کمک کنند
به اون دسته از دوستانی هم که هی می گن " یه دفعه منصرف نشیو " ، میدونم شوخی می کنید ، مخلصتون هم هستیم ، من برای این کار هدف دارم پس مطمئن باشید تا آخرش هستم
Last edited by br0991; 07-04-2006 at 10:24.
کسی به شما نگفته در این مسابقه بی مزه شرکت کنید ، هر کس تا پیک های شما رو کمی مطالعه کنه می فهمه شما چی کاره هستید ، لطفا اوقات بی کاری خودتون رو یه جای دیگه تلف کنید .نوشته شده توسط p-uI╛l3
![]()
خواهش می کنم دوست خوبم ، حرف شما متین هست ، ولی می خوام پستی که در اون پسوورد رو به بچه ها میدم ، برای بچه ها یک سورپرایز باشهنوشته شده توسط MaFia
دانلود برنامه نارسیس 5: ( 6 قسمت یازدهم )
![]()
ادامه دارد .....
آموزش دانلود از رپید شیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)