تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 66

نام تاپيک: بازگشت علی کریمی به تیم ملی | مصاحبه جنجالي با او

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

محظ اطلاعتون بگم کریمی اولین بازیکن ایرانی هست که به تیم درجه اول اروپا رفته اونم به صورت مستقیم نه مثل دایی از تیمهای مثل هرتابرلین و... شروع کنه تا برسه به نیمکت بایرن
    جواب

جدا؟؟
    اینترنت در دسترستون هست که ، سرچ کنید
    علی دایی و کریم برای اولین بار توی آلمان ، توی آرمینیا بیله فلد بازی میکردن ، خداداد توی کلن!
    همشون هم دسته اول بودن!
    علی دایی از اونجا رفت بایرن ، بعدشم بدلیل بی خاصیت بودن توی بایرن ، رفت هرتا!
    خواهشا این حرفا رو جای دیگه نزنید (برای خودتون میگم)
    حتما بخون .....

حرف شما با حرف من مشکلی نداره
    من نگفتم دسته 2 المان گفتم تیم دسته پایین منظورم
    تیم های با کیفیت پایین در دسته خودشون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

جواب

حتما بخون .....

حرف شما با حرف من مشکلی نداره
    من نگفتم دسته 2 المان گفتم تیم دسته پایین منظورم
    توجیه نفرمایید!!
    تا اونجایی که ما میدونیم دسته با rank و درجه خیلی تفاوت داره ، دسته به یه گروه میگن و درجه اون تیم رو توی اون دسته یا گروه تعیین میکنند!
    المغالطه!!
    مغالطه برای اثبات حرف غلط!
    شما میتونی یه دور آموزش مغالطه پیش دکتر شریفی بری!
    دوستان قانونی رو که ایشون میگه ، ببینید چطور درمیاد:
    "از تیم های محترم بوندس لیگا خواهشمندیم اگه پارسال توی جدول از رتبه 1 تا 5 شدید ، بازیکنی از کشوری بنام ایران که کیفیت پایینی داره پذیرش نفرمایید ، با تشکر!"
    البته حسن صالح حمید زیچ احتمالا همون موقع از تیم ملی با کیفیتی به بایرن منتقل شده بود!!
    ضمنا جهت اطلاع عرض کنم که یادمه اون موقع وضعیت کلن که خداداد رفت ، خوب بود
    Last edited by Mahdi.p30; 26-02-2010 at 20:38.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

توجیه نفرمایید!!
    تا اونجایی که ما میدونیم دسته با rank و درجه خیلی تفاوت داره ، دسته به یه گروه میگن و درجه اون تیم رو توی اون دسته یا گروه تعیین میکنند!
    المغالطه!!
    مغالطه برای اثبات حرف غلط!
    شما میتونی یه دور آموزش مغالطه پیش دکتر شریفی بری!
    ببخشید حرف غلط رو توجیه نکردم حرف من این هست
    منظورم این بود. هر کسی میتونه بفهمه منظورم چی بود یا حداقل حالا چی هست

عنوان تایپک هم به چیزی که باید قبلا بو تصحیح شد!
    Last edited by B U L U T; 26-02-2010 at 20:49.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اینکه کریم بهترین بازیکن ایران حرفی درش نیست اما هم چیز به بازی خوب نیست کریم هم مثل دایی مشهور تا محبوب چون اخلاق درست حساب (ادمی)نداره
    من یه استقلال اما برای کریم باقری احترام میگذارم چون خیلی بازیکن خوبی و اخلاق درست حسابی هم داره بااینکه توی پیروزی اما از طرفدارشم اما کریمی
    خیلی ها هستند که می توانند جاشو بگیرن

داره خودمونی میشه LeBron 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

علی کریمی هنوز نتونسته یک دهم افتخارات علی دای رو کسب کنه
    علی کریمی و علی دایی اصلا قابل مقایسه نیستن

داره خودمونی میشه LeBron 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

علی کریمی زیاد هم تو بایرن موفق نبود که شما اینطوری دارین تبلیغش میکنین.
    Last edited by LeBron 1; 26-02-2010 at 21:25.

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

این عزیزی که اینجا از کریمی طرفداری می کند ، درست اخلاق کریمی رو ازش ارث برده !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در اینکه قابل مقایسه نیستن ، شکی نیست
    چون بازی دایی برعکس کریمی بیشتر بازی با اعصاب انسانها بود
    ولی بازم میگم ، تا الان مهاجمی و تمام کننده ای بهتر از اون نداشتیم (البته این ضعف فوتبال ایرانو میرسونه)
    شما تراختوریا ، این تعصب رو باید حتما چاشنی کارتون بکنید
    بعد ببخشید ، میشه لیست افتخاراتشو بگید تا با کریمی مقایسه کنیم ، ببینیم نسبتش چند میشه؟
    این که شد غلط اندر غلط!
    Last edited by Mahdi.p30; 26-02-2010 at 21:49.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یه دوستمون گفت که عشق کریمی چشمان جناب manreza71 را پر کرده و باعث شده یک سری حقایق رو نبینه...
    دوست عزیز، دوستانی که هی دوست دارید بد یکی از این دو بازیکن بزرگ مملکت رو بگید و اختصاصا مخاطبم این دوستمون هست که حاضر نیست حقایق مثبت راجع به علی دایی ببینه... خواهش می کنم این متن پایین رو بخونید و انصافا فکر کنید که چرا آدم باید بدون دلیل و مدرک از خودش حرف بزنه:

اول اینکه این دوستمون یه جا میگن، سایه علی کریمی رو سر علی دایی هستش... در جایی دیگه میگن که دایی رو به عنوان اسطوره فوتبال در دهه های اخیر قبول ندارن و علی کریمی اسطوره هستند... بد یه جا هم می فرماین که دایی فلانه، دایی به آذری زبان ها توهین کرد، دایی روپایی بلد نیست بزنه، دایی.... خوب عزیز من، اگه سایه علی کریمی روی سره دایی هستش و دایی یه آدم بی عرضس، دیگه معنی این زیر آب زدن ها و انتقاد ها نسبت به دایی چیه؟ اگه شما مطمئنی علی کریمی بهترینه، چرا به جای اینکه بیای با توجه به داشته های کریمی اونو اثبات کنی، چرا میای آرشیو سوتی های دایی رو جمع میکنی و کلیپ درست می کنی؟

دوم: ایشون میگن که چلسی زمانی که دایی بهش گل زد، تیم درجه چندم اروپا بوده... خیر برادر من، چلسی در فصل 98-99 به مقام سوم لیگ برتر رسید (با اختلاف 4 امتیازی نسبت به یونایتد که قرمان شد) هرتا هم همون سال در بوندس لیگا (سالی که علی دایی با بایرن بود و به فینال لیگ قهرمانان رسید) هرتا هم همون سال سوم لیگ آلمان شد با 16 امتیاز اختلاف نسبت به بایرن. چون بحثمون راجع به این دو تیمه دیگه میلان رو مطرح نمی کنم... میخوام بگم اگر چلسی رو از هرتا برتر ندونیم حداقل مساوی بودن... سال بعدش یعنی فصل 99-2000 به هم خوردن تو مرحله گروهی، و هرتا چلسی رو برد، اخر فصل لیگ برتر پنجم لیگ شد و هرتا ششم بوندس لیگا... ضمنا تو مرحله گروهی چمپیونز لیگ اون سال، چلسی تو گروه اول شد و هم گروهیش هرتا دوم...
    با دیدن آمار بالا به نظر من خیلی مسخرس که بگیم چلسی اون سال ها تیم درجه چندم اروپا بوده و هرتا بارسلونای الان اون موقع!!!

سوم: کی گفته علی کریمی وقتی تو بایرن بوده هفت تا گل زده... طبق این دو لینک پایین، عکلی کریمی در 33 بازیش واسه بایرن، 3 گل زده و دایی در 23 بازیش 6 گل زده...

اینم لینک ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درباره گل های دایی هم یه مطلبی بگم:
    این دوستمون میگن که 8 تا گل به لائوس زده،5 تا به فلان تیم زده و... دوست عزیز چرا خودتو گول می زنی... همین مورد 8 تا گلی که دایی به لائوس زده در طی سه بازی رسمی بوده که ایران در طی این 3 بازی 20 گل به لائوس زده... که هشت تاشو یه مهاجم زده.... خوب مهاجم باید چی کار کنه... بگه چون تیم ضعیف هستش بزارم علی کریمی گل بزنه چون 36 تا گل رسمی زده و من بیشتر گل زدم؟ مهاجم باید چی کار کنه... باید گل بزنه... نه مثل مهاجم های الانمون که تو آخرین بازی تیم ملی برابر مالدیو دقمون دادن گل بزنن... نه عزیز من... این طرز تفکرت غلطه... علی کریمی نصف گلای علی گریمی هم به تیمای ضعیف بوده... شک نکن اگه علی کریمی تو پست دایی بازی می کرد به جای 4 تا گلی که به گوام زد، قطعا بیش از این تعداد میزد... کاری نداشت تیم ضعیفه... قویه... طبق آمار غیر رسمی که مسابقات دوستانه ای که خارج از فیفا دیت برگزار شده، دایی 120 گل زده... حالا که 109 گل از 149 بازی هستش، بازهم یه آمار فوق العاده است... چرا نمیای بگی که هر دو تا بازیکن گل های ملی زدن که منو شما تو گل کوچیک خیابون به زور گل می زنیم...

دوست من به هیچکس نامی هست که میگه: اسمت هرچی هست، امین محسنم که نیستی، حداقل صادق باش... دوست عزیز با خودت حداقل صادق باش... هیچ کس اینجا نیومد منکر موفقیت های علی کریمی بشه یا بگه که دوسش نداره... این شما هستی که قانون "به هم نخندیم، باهم بخندیم" رو زیر پا گذاشتی و کلا دایی که بین خیلی ها حداقل از نظر افتخارات محبوب هست، زیر سوال بردی...
    ببخشید پرحرفی کردم و خارج از بحث اصلی تاپیک پست دادم.
    قربون همتون
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 26-02-2010 at 23:01.

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

داداش واقعا خیلی افت داره که کسی که بلد نیست 4 تا روپایی بزنه رو با مارادونای آسیا مقایسه کرد
    کریمی رو با مارادونا و رونالدینیو و زیدان و... مقایسه میکنن نه بان اون دایی که همه چیز بلده جز فوتبال
    البته بعد از اینکه کریمی در سال 2004 بهترین بازیکن آسیا شناخته شد تو برنامه 90 اونو با رونالدینیو مقایسه کردن (مقایسه رو مجید جلالی انجام داد)

راستی من کلیپی از مقایسه کریمی ومارادونا هم دارم
    ...........
    الانم دارم کلیپ هایی از دایی که بلد نیست پاس بده ، بلد نیست توپ رو استپ کنه ، و... رو پیدا میکنم وبه شما نشان خواهم داد

تو بازیهای مهم بین المللی که هردو همزمان بودن دایی در برابر کریمی هیچی نبوده ،مصداق میاررم توئ بازیهای مهم بین الملی که هردوبودن

1-بازی ایران ورم که علی کریمی بهترین بازیکن زمین شد
    2- بازی ایران وآلمان سال 2004 که کریمی بهترین بازیکن زمین شد
    3- بازی ایران وکرواسی سال 2006 که علی کریمی بهترین بازیکن زمین شد

و...
    میبینیم که داییدربرابر کریمی هیچی نیست
    پ.ن: فیلم این سازی رو هم دارم

پس چی شد دایی رو میشه با اون ترینیداد وتوباگوییه مقایسه کرد که مثل خودش گلهای درپیتی زده والان 69 گل داره (شاید رکورد مزخرف دایی رو بزنه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •