تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 75

نام تاپيک: 206 یا L90

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست من بحث سره فابریکی هست
    بازم اگر سره اسپرت خوری باشه 206 سر تره ولی l90 اسپرت بشه کاملا قابل قبول میشه قیافش (فقط ارتفاع!)
    راستش من هم 206 هم ال90 رو کلی وقت رو دستکاریشون گذاشتم ، درسته که قطعه و لوازم ال90 برای اسپرت خیلی کمه و گرون ولی به نظر من ال90 اسپورت خورش بهتره ، اما یه ایرادی که داره اینه که برای کاهش ارتفاع حتما باید فنر ها بریده بشه ولی 206 برای عقبش ریگلاژ میشه میاد پایین.

حالا خازج از این موضوع این ال90ه خوب شده ؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بین این دو نظر شخصیم روی ال نود فوله !

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

اگه از هر نظر بخوای بررسی کنید بازم تندر90 اتومبیل بهینه و سرتری نسبت به هم رده های قیمتیش هست.این ثابت شده و بحث هم فایده ای نداره.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

امروز یه 20دقیقه ای 206 تیپ5روتست کردم تو ستاری . بعدشم تو اتوبان کرج سمت ورزشگاه دوباره با ال90 شیطنت....

در مورد مقایسه ای که کرده بودم یه سری تغییرات میدم.

شتاب ال90 = شتاب206 موتور 1600

پس از لحاظ موتوری مثل هم هستن. البته بازم میگم من سال بعد میتونم گواهی نامه بگیرم شاید از خیلی چیزا سردرنیارم ولی بازم این نتیجه ای بود که امروز گرفتم .

ولی جاداری ال90 و امکاناتش یه چیز دیگس.
    شتاب 206 هاچ بک 9.6 ثانیه و لوگان هم 11.5 ثانیه است. این شتابیه که توسط کارخانه سازنده اعلام شده شده یعنی چیزی حدود 2 ثانیه اختلاف!
    9.6 هم یه عدد استثنائیه که از خیلی از ماشینای گرونتر و قویتر از خودش مثل مگان و زانتیا و کورولا و Gen2 سریعتره!
    من اگه خواستی شرطی کورس میندازم واست با تیپ 5 و لوگان!
    به نظر من شما یه بار دیگه آزمایش کن ایشالا دفعه بعد میگی تیپ 5 سریعتره!

امنیت ال90 خیلی بیشتره
    کیسه هوا و ای بی اس مدل فول
    توی تصادفات صندوق عقب خیلی مهمه که 206 نداره و اگه از پشت جمع بشه مسافران عقب ایمن نیستن
    206 یه زمانی که تازه اومده بود و بهترین ماشین اون زمان پراید بود طرفدار داشت نه الان

206 استاندارد Euro IV رو گرفت، منم در عجبم که رو چطور میگید ایمن نیست!!
    اگه کلیپای آزمایش تصادف 206 رو دیده باشید میبینید که همه به هیچ وجه به داخل اتاقک صدمه ای نمیرسه.
    ولی اگه بخوایم با توجه به حرف شما بگیم که ماشینای هاچ بک ایمن نیستن پس یعنی پراید از بنز کلاس A و B هم ایمن تره!!

....
    اما نظر من:
    لوگان ماشین خیلی خوبیه و من اون رو از بین ماشینای زیر 20 تومن بهترین میدونم (البته با توجه به قیمتش نسبت به 206)
    اما اگه قیمت رو کنار بگذاریم 206 با موتور 1600 هیچ چیز از لوگان کم نداره در حالیکه شتاب 206 بیشتره و قیافه خیلی قشنگتری داره و بنزین کمتر میسوزونه و دارای امکانات اضافی مثل ضدسرقت بودن و ... است.
    اگه هم صندوق مهم باشه میشه انتخاب رو روی SD V8 گذاشت که با توجه به اینکه از هاچ بک قشنگتر نیست اما هنوز از لوگان قشنگتره!

5. 3 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شتاب 206 هاچ بک 9.6 ثانیه و لوگان هم 11.5 ثانیه است. این شتابیه که توسط کارخانه سازنده اعلام شده شده یعنی چیزی حدود 2 ثانیه اختلاف!
    9.6 هم یه عدد استثنائیه که از خیلی از ماشینای گرونتر و قویتر از خودش مثل مگان و زانتیا و کورولا و Gen2 سریعتره!
    این عددها که کارخونه ها میگن که بهش نمیشه اعتماد کرد ، تول عمل معلوم میشه ...
    من اون اولشم گفتم هنوز سنم به گواهی نامه نرسیده وگرنه n بار تست میکردم در شرایط مختلف ، همون یه بارشم به زور صاحب ماشینو راضی کردم ....

اما توی این 3 سالی که میشینم پشت فرمون با تستی که کردم به نظرم فرق آنچنانی نمیکردن... یعنی 206تیپ5 مدل 81 (کارکرد فقط 10هزار) با لوگان e2 مدل 88
    البته من کرنومتر نگرفتم !! در کل گفتم
    اما شما خودت یه بار دیگه تست کن...

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این عددها که کارخونه ها میگن که بهش نمیشه اعتماد کرد ، تول عمل معلوم میشه ...
    من اون اولشم گفتم هنوز سنم به گواهی نامه نرسیده وگرنه n بار تست میکردم در شرایط مختلف ، همون یه بارشم به زور صاحب ماشینو راضی کردم ....

اما توی این 3 سالی که میشینم پشت فرمون با تستی که کردم به نظرم فرق آنچنانی نمیکردن... یعنی 206تیپ5 مدل 81 (کارکرد فقط 10هزار) با لوگان e2 مدل 88
    کلاً شتاب رو در شرایطی یکسان واسه همه ماشینا میگیرن:
    1- فقط یه سرنشین در خودرو باشه.
    2- همه اجزای خودرو سالم باشن.
    3- سطح کاملاً صاف باشه.
    4- از نظر آب و هم هوایی باد و عامل موافق و مخالف وجود نداشته باشه.
    و ...

8. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

اینجا همه طرفدار ال90هستن یکی دو نفر که طرفدار تخم مرغن چه زجری میکشن تا دفاع کنند!!

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

206 استاندارد Euro IV رو گرفت، منم در عجبم که رو چطور میگید ایمن نیست!!
    اگه کلیپای آزمایش تصادف 206 رو دیده باشید میبینید که همه به هیچ وجه به داخل اتاقک صدمه ای نمیرسه.
    ولی اگه بخوایم با توجه به حرف شما بگیم که ماشینای هاچ بک ایمن نیستن پس یعنی پراید از بنز کلاس A و B هم ایمن تره!!

....
    اما نظر من:
    لوگان ماشین خیلی خوبیه و من اون رو از بین ماشینای زیر 20 تومن بهترین میدونم (البته با توجه به قیمتش نسبت به 206)
    اما اگه قیمت رو کنار بگذاریم 206 با موتور 1600 هیچ چیز از لوگان کم نداره در حالیکه شتاب 206 بیشتره و قیافه خیلی قشنگتری داره و بنزین کمتر میسوزونه و دارای امکانات اضافی مثل ضدسرقت بودن و ... است.
    اگه هم صندوق مهم باشه میشه انتخاب رو روی SD V8 گذاشت که با توجه به اینکه از هاچ بک قشنگتر نیست اما هنوز از لوگان قشنگتره!

در شتاب بالای تیپ 5 هیچ شکی نیست ولی این تیپ مدت زیادی است که تولید نمیشه (بجاش V8 جایگزین شده که شتابش کمتر از لوگان هست) و ضمنا مدتی است که موتور TU5 درصد بالایی ساخت داخل شده و خلاصه کیفیتش در مقایسه با موتور K4M لوگان پایینتره...
    در ضمن شما 11.5 ثانیه ذکر کردی درحالی که 10.2 اعلام شده (البته من ارقام مطرح شده از سمت ایرانخودرو رو قبول ندارم و تندرهای ایرانخودرو رو هم قبول ندارم)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن تمام تیپ های لوگان سیستم ضدسرقت (ایموبلایزر) داره .

11. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نميدونم چرا تا بحث كم مياريد هي ميريد سر كيفيت !!! تندر الان كيفيتش از 206 خيلي كمتره !!! نمونش همين عموي بد بخت من كه امروز اومده لوگان باكيفيتشو ببره انواع و اقسام عيب هاشو برطرف كنه !!!
    اون موقع كه تندر تازه اومد كيفيتش خيلي عالي بود . بازم نمونش همين شوهر خالم .
    درضمن كيفيت موتور TU5 اصلا از لحاظ كيفيت مشكلي نداره و چون اگه مشكلي داشت روسيه به سمند هاي TU5 ايرانخودرو گير ميداد !!!

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

ظاهرا اینجا یکی هست زیاد از ما خوشش نمیاد.اما من بازم نظرمو میگم.اگه بحث بحثه اقتصادی امنیت و بهینه بودن وسیله نقلیه باشه تندر تو رنج قیمت زیر 20 تومن از همه سر تره البته با توجه به کلیه مباحث مربوطه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •