شتاب 206 هاچ بک 9.6 ثانیه و لوگان هم 11.5 ثانیه است. این شتابیه که توسط کارخانه سازنده اعلام شده شده یعنی چیزی حدود 2 ثانیه اختلاف!
9.6 هم یه عدد استثنائیه که از خیلی از ماشینای گرونتر و قویتر از خودش مثل مگان و زانتیا و کورولا و Gen2 سریعتره!
من اگه خواستی شرطی کورس میندازم واست با تیپ 5 و لوگان!
به نظر من شما یه بار دیگه آزمایش کن ایشالا دفعه بعد میگی تیپ 5 سریعتره! .gif)
206 استاندارد Euro IV رو گرفت، منم در عجبم که رو چطور میگید ایمن نیست!!
اگه کلیپای آزمایش تصادف 206 رو دیده باشید میبینید که همه به هیچ وجه به داخل اتاقک صدمه ای نمیرسه.
ولی اگه بخوایم با توجه به حرف شما بگیم که ماشینای هاچ بک ایمن نیستن پس یعنی پراید از بنز کلاس A و B هم ایمن تره!!
....
اما نظر من:
لوگان ماشین خیلی خوبیه و من اون رو از بین ماشینای زیر 20 تومن بهترین میدونم (البته با توجه به قیمتش نسبت به 206)
اما اگه قیمت رو کنار بگذاریم 206 با موتور 1600 هیچ چیز از لوگان کم نداره در حالیکه شتاب 206 بیشتره و قیافه خیلی قشنگتری داره و بنزین کمتر میسوزونه و دارای امکانات اضافی مثل ضدسرقت بودن و ... است.
اگه هم صندوق مهم باشه میشه انتخاب رو روی SD V8 گذاشت که با توجه به اینکه از هاچ بک قشنگتر نیست اما هنوز از لوگان قشنگتره!
در شتاب بالای تیپ 5 هیچ شکی نیست ولی این تیپ مدت زیادی است که تولید نمیشه (بجاش V8 جایگزین شده که شتابش کمتر از لوگان هست) و ضمنا مدتی است که موتور TU5 درصد بالایی ساخت داخل شده و خلاصه کیفیتش در مقایسه با موتور K4M لوگان پایینتره...
در ضمن شما 11.5 ثانیه ذکر کردی درحالی که 10.2 اعلام شده (البته من ارقام مطرح شده از سمت ایرانخودرو رو قبول ندارم و تندرهای ایرانخودرو رو هم قبول ندارم)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن تمام تیپ های لوگان سیستم ضدسرقت (ایموبلایزر) داره .