والا من زیاد طرفدار محسن چاووشی نیستم، ولی به نظرم آلبوم قبلیش خیلی غم بود که نظرا متفاوته یکی خوشش میاد یکی نه و به نظر آلبوم ژاکت بهتر از آلبوم قبلی هست چون هم شاد تره هم متفاوته.
ژاکــت
یه شاخه نیلوفر
هیچکدام ( آلبوم ها و تراک ها پیش از این )
والا من زیاد طرفدار محسن چاووشی نیستم، ولی به نظرم آلبوم قبلیش خیلی غم بود که نظرا متفاوته یکی خوشش میاد یکی نه و به نظر آلبوم ژاکت بهتر از آلبوم قبلی هست چون هم شاد تره هم متفاوته.
47 نفر اهنگای بعد از متاسفم و سنتوری رو دوست داشتند و 44 نفر اهنگای قبلشو
نتیجه یکسانه
دقت كردين اكثر پاپ خون ها دارن ضعيف ميشن
محسن چاوشي هم از آلبوم يك شاخه ي نيلوفر تا ژاكت ضعيفتر شده و خدا نكنه ادامه پيدا كنه ...
نه ... نتیجه یکسان نیست.47 نفر اهنگای بعد از متاسفم و سنتوری رو دوست داشتند و 44 نفر اهنگای قبلشو
نتیجه یکسانه
یه شاخه نیلوفر و ژاکت دو تا آلبومن ولی اونا چند تا آلبومن
پس فعلا ژاکت اوله![]()
دوست عزيز اون آهنگ هايي كه ازشون نام برديد به هيچ وجه شاهكار محسوب نميشن ! شاهكار يعني چيزي كه منحصر به فرد و تك باشه در حاليكه هر 5 تاي اين ترك ها قابل قبول محسوب ميشن چون ميتونستن خيلي بهتر از اين باشن !نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا تنظيم يه تيكه از ترك خنده كپي برداري از آهنگ تو كه نيستي آلبوم قبلش بود !
صداي محسن هم مثل متاسفم نمي تونه هر شنوندي رو درگير خودش كنه كلا صداي محسن صدايي نيست كه بتونه
كشش جذب همه نوع مخاطبي رو داشته باشه ( اميدوارم دوستان طرفدار ناراحت نشن )
والا من فكر نمي كنم كسي از حرص و سوختگي حداقل تو اين فروم حرف بزنه چون هر كسي كه انتقاد كرده يه
استدلالي هم براي نقدش آورده ولي متاسفانه برخي طرفداراي چاووشي هستن كه علاقه اي به شنيدن انتقاد
ندارن و جواب طرف مقابل رو به دور از ادب ميدن . وگرنه محسن از هنرمنداي كشور ماس و حسودترين آدم هم
دوست داره يه كسي به عنوان هنرمند باشه تا ازش لذت ببره حالا هر كسي يه سليقه اي داره .
محسن چاووشی صداش برای خوندن آهنگ های شاد خوب نیست ..
برای کارهای که حس نفرت و انتقام و شکست توشه صداش خیلی عالیه ..
حامد هاکان هم همین طور..
من که هیچ شباهتی بین آهنگهای خنده و تو که نیستی نمیبینم ! البته شاید شما خیلی حرفه ای باشید که می تونید آهنگهارا با هم مقایسه کنید و شباهت و تفاوتاشون و بگین !
والا من نمی دونم شما به چی میگین شاهکار ، مثلا باید چی بخونه که اون آهنگ بشه شاهکار !
شاید منظورتون عروس قصه یه شاهکار بوده !
بهر حال شاید شما نظراتی که برخی از دوستان راجع به آلبوم می دادن نخوندی ! راجع به آلبوم که هیچ راجع به خود محسن هم تو تاپیک خواننده ی مورد علاقه خودش توهین می کرده ،
البته اینم قبول دارم بعضی از طرفدارای چاوشی هم تعصبی جواب می دادن !
ولی اشتباه نکنید ! دقیقا بعضی افراد هستند تو همین فروم از رو حسودی میان راجع به محسن چاوشی نظر می دن !
دوست عزيز اون آهنگ هايي كه ازشون نام برديد به هيچ وجه شاهكار محسوب نميشن ! شاهكار يعني چيزي كه منحصر به فرد و تك باشه در حاليكه هر 5 تاي اين ترك ها قابل قبول محسوب ميشن چون ميتونستن خيلي بهتر از اين باشن !
مثلا تنظيم يه تيكه از ترك خنده كپي برداري از آهنگ تو كه نيستي آلبوم قبلش بود !
صداي محسن هم مثل متاسفم نمي تونه هر شنوندي رو درگير خودش كنه كلا صداي محسن صدايي نيست كه بتونه كشش جذب همه نوع مخاطبي رو داشته باشه ( اميدوارم دوستان طرفدار ناراحت نشن )
والا من فكر نمي كنم كسي از حرص و سوختگي حداقل تو اين فروم حرف بزنه چون هر كسي كه انتقاد كرده يه
استدلالي هم براي نقدش آورده ولي متاسفانه برخي طرفداراي چاووشي هستن كه علاقه اي به شنيدن انتقاد
ندارن و جواب طرف مقابل رو به دور از ادب ميدن . وگرنه محسن از هنرمنداي كشور ماس و حسودترين آدم هم
دوست داره يه كسي به عنوان هنرمند باشه تا ازش لذت ببره حالا هر كسي يه سليقه اي داره .
به نظر من محسن چاوشی خودش مواظبه که یه موقع یکی از آهنگاش کپی یکی دیگه نشه !!
صدای محسن هنوزم طرفدار داره ... پس حرف شما نادرسته !!![]()
چقدر خوبه که نظرسنجی نتایج رو نشون میده : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)