تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 27 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 267

نام تاپيک: باند چی بگیرم؟ 718 یا jbl یا کدنس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    از نظر قدرتی کاملا برای یک جفت لیمیتد کافیه
    فقط میتونم بپرسم این آمپ رو چند تهییه کردین؟
    حالا میمونه تیوتر ها که با یه آمپ مناسب باید درایو بشن
    من از یکی از دوستان که خیلی در مورد لیمیتد اطلاع داره میگفت که حداقل بای وات به تیوتر ها داد که صدای خوبی بده
    البته من امروز خودم به جون سیستم افتادم و یک نکته جالب رو دیدم که خروجی پخش رو به تیتور ها دادم اصلا صداشون در نمیومد و خیلی کم بود -
    حالا نمیدونم این تیوتر ها مرخص شدن یا 18 - 20 وات برای تیوتر ها کافی نبوده
    خلاصه تا حدود یه هفته تا 10 روز دیگه مشخص میشه
    چون خودم قصد خرید یه آمپ نسبتا پر قدرت برای ووفر ها(TNT1000W/2) و یه آمپ که حداقل 2 تا 60 وات به تیوتر ها بده هستم
    ولی منو به خاک سیاه نشوند این لیمیتد اینقدر که خرجش کردم
    دوست عزیز نگران تیوترهات نباش . چون من هم وقتی آمپ و وصل کردم اول به کانکت تیوترها زدم و عین مال شما صداش خیلی ضعیف بود. بعد از ظهر من دفترچه لیمیتد و میخوندم به همان نکته که شما اشاره کردین برخوردم به همان رابط میان تیوترها و ووفرها. تو دفترچه اش نوشته که اگه بخواین از 2 آمپ استفاده بکنید باید این رابط توسط سیم چین قطع بشه و جداگانه آمپها وصل بشن. من آمپمو 110000 هزار تومن خریدم البته تو تبریز که من زندگی میکنم قیمتش رو حدود 180000 تا 200000 هزار تومن میگن . بهتون گفته بودم که این آمپ و من شانسی تو یه مغازه پیدا کردم که از 4 سال پیش مونده بود و طرف زیاد از قیمتش خبر نداشت و میشه گفت قیمتش براه بود . فقط چیزی که منو نگران کرده اینه که بعضی ها تو تبریز میگن که لیمیتد از 7 - 8 سال به این ور دیگه کیفیت سابق رو نداره و اگه جدا درایو بشه حتما تیوترها میسوزن . با اینکه باندای من مال 3 سال پیشه باز این موضوع منو نگران کرده. لطفا اگه در اینمورد هم اطلا عی دارین به من هم بگین. موضوع دیگه اینکه تو دفترچه قبل از آمپ یه کراس اور کشیده من تا اون جاییی که میدونم کراس اور فقط یه فیلتر درسته؟ تو این مورد هم منو راهنماییم کن . با تشکر فراوان از شما دوست عزیزم

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز نگران تیوترهات نباش . چون من هم وقتی آمپ و وصل کردم اول به کانکت تیوترها زدم و عین مال شما صداش خیلی ضعیف بود. بعد از ظهر من دفترچه لیمیتد و میخوندم به همان نکته که شما اشاره کردین برخوردم به همان رابط میان تیوترها و ووفرها. تو دفترچه اش نوشته که اگه بخواین از 2 آمپ استفاده بکنید باید این رابط توسط سیم چین قطع بشه و جداگانه آمپها وصل بشن. من آمپمو 110000 هزار تومن خریدم البته تو تبریز که من زندگی میکنم قیمتش رو حدود 180000 تا 200000 هزار تومن میگن . بهتون گفته بودم که این آمپ و من شانسی تو یه مغازه پیدا کردم که از 4 سال پیش مونده بود و طرف زیاد از قیمتش خبر نداشت و میشه گفت قیمتش براه بود . فقط چیزی که منو نگران کرده اینه که بعضی ها تو تبریز میگن که لیمیتد از 7 - 8 سال به این ور دیگه کیفیت سابق رو نداره و اگه جدا درایو بشه حتما تیوترها میسوزن . با اینکه باندای من مال 3 سال پیشه باز این موضوع منو نگران کرده. لطفا اگه در اینمورد هم اطلا عی دارین به من هم بگین. موضوع دیگه اینکه تو دفترچه قبل از آمپ یه کراس اور کشیده من تا اون جاییی که میدونم کراس اور فقط یه فیلتر درسته؟ تو این مورد هم منو راهنماییم کن . با تشکر فراوان از شما دوست عزیزم
    سلام
    در مورد T595 اینطور که من پرسیدم سری قدیمش برای خودش غولی بوده ولی ماله گذشته هست ولی الانم تقریبا با همون کیفیت البته یه خورده پایین تر تولید و صدا میده و در اینکه در حال حاضر هم از نظر قدرت و ... از خیلی از باند ها قویتر هست شکی نیست و وات خیلی زیادی رو میتونه تحمل کنه ولی درسته سری خیلی قدیمی بهتر بودن و مثل اینکه ان زمان T595 بوده و واژه Limited رو نداشته
    در مورد تیوتر هم من شاید از 7 - 8 نفر که لیمیتد داشتن پرسیدم
    حتی یه نفر که 4 - 5 جفت لیمیتد تا الن عوض کرده
    همه اعتقاد داشتن که باید حداقل 1170 - 80 وات به ووفر ها داد و حدود 50 - 60 وات به تیوتر ها که در صورتی که این کار رو انجام ندیم و وات زیادی به جفتشون بدیم احتمال سوختن تیوتر ها هست و کیفیت لازم رو در ولوم های بالا هم نخواهد داشت و به قول دوستان صدای قابلمه میده
    در مورد کراس آور هم خودتون به درستی اشاره کردین
    یه فیلتر هست که میشه فرکانسهای بالا و پایین رو کات کرد که باعث بالا رفتن کیفیت میشه و کراس آور در کامپوننت ها و در بعضی از اسپیکر های بیضی استفاده میشه ولی تا جایی که میدونم 595 کراس آور نداشته ولی میشه استفاده کر براش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    در مورد T595 اینطور که من پرسیدم سری قدیمش برای خودش غولی بوده ولی ماله گذشته هست ولی الانم تقریبا با همون کیفیت البته یه خورده پایین تر تولید و صدا میده و در اینکه در حال حاضر هم از نظر قدرت و ... از خیلی از باند ها قویتر هست شکی نیست و وات خیلی زیادی رو میتونه تحمل کنه ولی درسته سری خیلی قدیمی بهتر بودن و مثل اینکه ان زمان T595 بوده و واژه Limited رو نداشته
    در مورد تیوتر هم من شاید از 7 - 8 نفر که لیمیتد داشتن پرسیدم
    حتی یه نفر که 4 - 5 جفت لیمیتد تا الن عوض کرده
    همه اعتقاد داشتن که باید حداقل 1170 - 80 وات به ووفر ها داد و حدود 50 - 60 وات به تیوتر ها که در صورتی که این کار رو انجام ندیم و وات زیادی به جفتشون بدیم احتمال سوختن تیوتر ها هست و کیفیت لازم رو در ولوم های بالا هم نخواهد داشت و به قول دوستان صدای قابلمه میده
    در مورد کراس آور هم خودتون به درستی اشاره کردین
    یه فیلتر هست که میشه فرکانسهای بالا و پایین رو کات کرد که باعث بالا رفتن کیفیت میشه و کراس آور در کامپوننت ها و در بعضی از اسپیکر های بیضی استفاده میشه ولی تا جایی که میدونم 595 کراس آور نداشته ولی میشه استفاده کر براش

با سلام خدمت دوست عزیزم. من از یه چیز این سایت که خیلی خوشم اومد اطلاعات بسیار زیاد بچه های گل این سایته . من تو تبریز به این بزرگی از این همه مغازه که رفتم هیچکس حتی بهترین سیستم بنداش هم نمی فهمن که وقتی لیمیتد و کانالا شو یکی ببندی همونقدر که به ووفر ها میره همونقدر م به تیوترهاش میره واین یعنی سوختن تیوترها.البته از پری روز که شما بهم گفتین من دیگه تو وولوم خیلی کم گوش میدم تا اینکه تیوترهاش صدمه نبینن. تا به امید خدا یه آمپ 2 کانال براش بگیرم. راستی تو وولوم کم خطری برای تیوترها نیست؟ یه چیز دیگه اگه کراس اوور بخوایم استفاده بکنیم کجا و چطور باید وصل بشه و آیا قیمتش زیاد گرون نیست. اگه شما هم آمپ خریدین حتما ما رو هم تو جریانش بذارین. پاینده باشید شما وهمه برو بچه های گل واستاد این سایت

4. این کاربر از pemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیزم. من از یه چیز این سایت که خیلی خوشم اومد اطلاعات بسیار زیاد بچه های گل این سایته . من تو تبریز به این بزرگی از این همه مغازه که رفتم هیچکس حتی بهترین سیستم بنداش هم نمی فهمن که وقتی لیمیتد و کانالا شو یکی ببندی همونقدر که به ووفر ها میره همونقدر م به تیوترهاش میره واین یعنی سوختن تیوترها.البته از پری روز که شما بهم گفتین من دیگه تو وولوم خیلی کم گوش میدم تا اینکه تیوترهاش صدمه نبینن. تا به امید خدا یه آمپ 2 کانال براش بگیرم. راستی تو وولوم کم خطری برای تیوترها نیست؟ یه چیز دیگه اگه کراس اوور بخوایم استفاده بکنیم کجا و چطور باید وصل بشه و آیا قیمتش زیاد گرون نیست. اگه شما هم آمپ خریدین حتما ما رو هم تو جریانش بذارین. پاینده باشید شما وهمه برو بچه های گل واستاد این سایت
    سلام دوست عزيز.از محبتتون ممنون.واقعا تو اين فروم هركي هرچي بلده از آموزش به ديگران دريغ نميكنه .
    خود اسپيكر ليميتد به نوعي كراس اور داره.البته با اوكتاو پائين.براي تيوترها 12dB/Octave و براي ووفر 6dB/Octave
    البته راه انداختش كار مشكلي هست.بايد به ووفر 180 -200 وات ورودي بدي.

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز آیا تو وولوم کم باز هم خطر سوختن تیوترها است.حتی اگه وات زیادی هم بهش بدی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز آیا تو وولوم کم باز هم خطر سوختن تیوترها است.حتی اگه وات زیادی هم بهش بدی؟
    سلام
    اصلي ترين قاتل اسپيكر Distortion هستش.
    تيوتر به خاطر نوع طراحيش بيشتر در معرض اسيب ديدن هست.نميشه گفت آسيب ميبينه يا نه.ولي اصولا تو ولومهاي كم چون جريان دهي آمپ ضعيفه نبايد مشكلي پيش بياد.ولي بايد حواستون باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز تو نصب یکی دو بار این حالت پیش اومد وقتی داشت آمپو تنظیم میکرد باند یه صدای عجیبی دادن. این صدمه نرنه به باندام ؟ خیلی فکرمو ناراحت کرده. تو رو خدا بهم بگین distortion یکی دو بارش هم میتونه باندو خراب کنه؟. با تشر فراوان

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز تو نصب یکی دو بار این حالت پیش اومد وقتی داشت آمپو تنظیم میکرد باند یه صدای عجیبی دادن. این صدمه نرنه به باندام ؟ خیلی فکرمو ناراحت کرده. تو رو خدا بهم بگین distortion یکی دو بارش هم میتونه باندو خراب کنه؟. با تشر فراوان
    نه با یکی 2 بار خراب نمیشه ولی اگه مدتی فشار وارد کنیم احتمال خرابی هست

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه با یکی 2 بار خراب نمیشه ولی اگه مدتی فشار وارد کنیم احتمال خرابی هست
    سلام
    همونطور كه امير گفت با يكي دوبار اتفاقي نمي افته ولي نبايد تو حالت Distort مدت طولاني موزيك گوش كردن.من ديدم بعضي از ماشينها براي اينكه مثلا صدا رو به بيرون از خودرو منتقل كنن" براي چرخوندن سرها" چنان فشاري هم به اسپيكر بدبخت كه توانائي اينهمه فشار رو نداره و از اون مهمتر به گوشهاي خودشون ميارن كه نگو
    زماني كه جريان بيش از حد به اسپيكر وارد بشه و تحت اون شرائط كار كنه،به دليل عدم توانائي در خنك شدن كوئل،ابتدا عايق روي كوئل و در ادامه سيم پيچ سوخته شده و از بين ميره.در برخي موارد پارگي رابر هم به وجود مياد به خاطر Xmax خارج از محدوده مجاز.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

driver عزیز آیا آمپ گرفتی ؟ من با یکی از سیستم بندا صحبت میکردم بهم گفت که چند بار تیوتر و ووفرها رو جدا از هم وصل کرده و اصلا نتونسته صدای خوبی ازلیمیتد بگیره . من چند روز پیش به صدای سینمای خانگی پایونیر گوش میدادم rs70 خیلی صدای نازی داشت هم بیس قوی داشت و هم تفکیک عالی و هم اینکه خیلی نرم ودلنشین بود . یعنی ما تو انتخابمون اشتباه کردیم ؟ یعنی 6975 بهتره؟ این لیمیتد اعصابمو خراب کرده اگه شما ویا هرکدوم از دوستان صدای لیمیتد درایوشده ر و شنیدین برامون از تجربه تون بگین. من 953 رو شنیدم خیلی صداش خوب بود و من رو همین حساب لیمیتدو گرفتم چون 953 rms اش 110 واته و من رو این حساب که لیمیتد 150 واته خریدمش. حالا موندم که چیکار کنم آیا به نظر شما برم یه آمپ 2کانال بگیرم ؟ شما مطمئنید که با این کار صداش درست میشه ؟ پاینده باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •