تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 68

نام تاپيک: سوال دارم : آیا زنده کردنِ آدمِ مرده امکان پذیر هست ؟؟؟

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

تاپیک از زیرشاخه ی "پرسش و پاسخ پزشکی" منتقل شد به بخش اصلی علوم زیستی چون بحث شبیه سازی بحث گسترده ای هست و از جهات مختلف میشه روش تبادل نظر کرد.

ولی همینجا یه نکته رو یادآور بشم؛
    دوستان این انجمن "موضوعات علمی" و این بخش هم بخش "زیست و بهداشت هست" بنابراین موضوعات مرتبط با متافیزیک از قبیل روح و زندگی پس از مرگ و ... در حوزه ی مباحث این تاپیک قرار نمی گیرن. بر همین اساس از همگی خواهش می کنم که بحث رو در چارچوب انجمن علمی بر اساس دانش خودشون پیش ببرن.

پستهای مرتبط با متافیزیک خذف شدند و اگر روال تاپیک منطبق با حالتی که عرض کردم نباشه حذف اون ناگزیر خواهد بود.

ممنونم و موفق باشید

2. این کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kral_pontiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا من فقط فعلا دو سه پست اول رو خوندم كه بقيه ش رو هم ميخونم .
    ولي بهتر دونستم اين نكته رو يادآور بشم كه طبق نظريه انتشتين امكان نداره يه نفر در آن واحد در يك مكان باشه .
    اين از اين

در مورد شبيه سازي كه دوستاني گفته اند كه هنوز انسان در اول اين راه هست ، من اينو قبول ندارم
    چون تا حالا هم ممكنه كشورهايي مثل آمريكا به اين تكنولوژي دست يافته باشه كه بتونه يك انسان كامل رو شبيه سازي كنه كه اصلا بعيد نيست !!

در مورد اطلاعات كسب شده توسط هر فرد در طول زندگي نظزي ندارم . چون تا حالا به اين موضوع فكر نكردم كه باقي ميمونه يا نه !!
    ولي طبق نظريه پايستگي انرژي ، انرژي از بين نميرود .
    البته چند سال پيش دانشمندان هم نظر داده بودند كه حتي ممكنه انرژي صوتي باقي مونده از هزاران سال قبل رو جمع آوري كرد و آناليز كرد .

4. 3 کاربر از kral_pontiac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چون تا حالا هم ممكنه كشورهايي مثل آمريكا به اين تكنولوژي دست يافته باشه كه بتونه يك انسان كامل رو شبيه سازي كنه كه اصلا بعيد نيست !!
    من در توانستن دانشمندان حرفی ندارم، ولی در زمان ریاست جمهوری بیل کلینتون که همزمان با اولین شبیه سازی موفق در انگلستان بود، دولت ایالات متحده قانونی تصویب کرد که هر گونه تلاش برای شبیه سازی انسان رو ممنوع میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام از نظر علمی این کار در مورد انسان سوخته انجام پذیر نیست ولی علم ژنتیک ثابت کرده که می توان از تا موی انسان های مومیایی شده انسانی هایی را عین خودشان بوجود آورد مثلا مومیایی متعلق به ناپلئون قرنxپیدا شده و در دست برررسی است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

دقت كنيد كه يك گاو كه شبيه سازي شده همه ي كار هايي رو انجام ميده كه هر گاو ديگه اي ميكنه و يعني ميدونه كه چيكار بايد بكنه
    و همچنين صفات اكتسابي ارثي نيستند يعني اگه يك نفر براي نشان دادن تواضغ كمي خم بشه و سرشو بندازه پايين و تا ابد اون براش يك عادت بشه ديگه اگه اونو شبيه سازي كنن اونا همشون پاك ميشن و ميرن
    صفاتي كه جانور به دست مياره توي مغزش ذخيره ميشن و اگه ما از كروموزوم و DNA نمونه برداري كنيم فقط موجودي به دست مياد كه صفات اوليه ي جاندار رو داره
    پس براي اينكه دوباري يادش بياد قبلا كي بوده بايد مغز قبليشو با مغز جديدش پيوند زد !!!
    كه البته بازم يادش نمياد كي بوده چون روح مانند player هست كه اون اطلاعات رو اجرا كنه و انتقال روح كه ... قابل درك نيست
    و و و مگر اينكه به فرد صحناتي رو شبيه سازي كنن كه قبلا توي اون محيط ها بوده(يعني دقيقا مثل اينكه حافظش رو از دشت داده)
    Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 08-03-2010 at 17:31.

8. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ساختن کلیه قسمت ها توسط پزشکی انجام میشه یا شبیه سازی
    اطلاعات توسط ماده ای در قسمتی از مغز ذخیره میشه (توی موش ها امتحان شده و حافضه دیگری رو انتقال دادن به اون یکی پس میشه با شبیه سازی انتقال حافضه از جسم مرده با زنده رو داشت )
    و سرانجام روح
    تعریف انرژِی رو به یاد بیارید
    پس روح هم انرژی هست که بعد از مرگ وجود داره
    جسم روح رو در خودش داره
    جسم مرده بدون روح هست
    جسم زنده جاذب روح هست
    جسم ساخته شده عین یک اهنربا (اهنربا فقط فلز رو جذب میکنه نه مس رو و نه ... جسم من انرژی خودم رو جذب میکنه نه کس دیگه ای رو) انرژی رو جذب میکنه
    حالا دونفر مادر زادی نه شبیه سازی شده وجود داشته باشه انرژی بین 2 جسم تقسیم میشه
    یکی از بین بره اون یکی فرد جاذب انرژِی هست که جسم مرده شبیه به اون از دست داده
    روح قالب خودش رو داره و جسم ساخته شده قالب همان روح اولیه هست
    Last edited by B U L U T; 08-03-2010 at 18:39.

10. این کاربر از B U L U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

بابا این چه سئوال بی خودیه

یعنی چی مردرو زنده کنیولی فکر کنم بشه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بابا این چه سئوال بی خودیه

یعنی چی مردرو زنده کنیولی فکر کنم بشه
    سلام

تشکر از حضرتون

میبخشین اگه سوالم بابِ طبعتون نیست

===========================

خب پس شما هم عقیده دارین که محال نیست

داره خودمونی میشه Dexter 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    No where Land

11

به نظر من باید مشخص کنید منظورتون از مرده چیه

یه نفر منظورش کسیه که 100 سال پیش مرده , یکی هم منظورش کسیه که یه دقیه پیش سکته کرده رفته کما ( خدای ناکرده)
    حالا منظور شما دقیقا چیه؟

14. این کاربر از Dexter 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

به نظر من باید مشخص کنید منظورتون از مرده چیه

یه نفر منظورش کسیه که 100 سال پیش مرده , یکی هم منظورش کسیه که یه دقیه پیش سکته کرده رفته کما ( خدای ناکرده)

حالا منظور شما دقیقا چیه؟
    سلام دوستان

ممنون از حضور شما و توجهتون به این موضوع

سوال بنده این بود :

آیا از نظرِ علمی و پزشکی ، امکانِ داره انسانی رو که مرده و تبدیل به خاک شده یا کاملاً سوخته و خاکستر شده دوباره زنده کرد ؟

من زنده کردنِ انسانی که تبدیل به خاک شده یا خاکستر شده رو مورد بررسی قرار دادم چون این دشوارترین و سخت ترین حالتِ بود در نظرِ من . علتِ اینکه دشوارترین حالت رو ذکر کردم هم این بود که اگر امکانِ زنده کردن چنین انسانی وجود داشته باشه ، در اونصورت زنده کردنِ انسانی که تازه مرده و هنوز بدنش سالم هست دیگه بی شک امکان پذیر هست .

اما انسانی که سکته کرده و به حال کما رفته که دیگه از همۀ حالتها آسونتر خواهد بود . همۀ ما تا حالا در موردی بسیاری از اینجور آدمها شنیدیم که حتی دفن شدند اما از حالت کما در اومدند یا به اصطلاح عوام " زنده شدند ".

ممنون از توجهتون و وقتتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •