تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 62

نام تاپيک: کسی از آموزش زبان نصرت استفاده کرده؟؟ لطفا" راهنمایی کنید

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بستگی به سطح کسی داره که میخواد ازش استفاده کنه همینطور که دوست دیگمون هم گفته فقط برای شروع خوب هست
    اصلا به این فکر نکنید که میتونید با نصرت به سطوح خیلی بالا برسید . مخصوصا اون دوستمون که گفته دارم میرم پذیرش بگیرم.
    من رو تجربه خودم میگم ببین دوست من شما تو نصرت یه سری جمله رو هی میشنوی و بعد یواش یواش حفظ میکنی حالا شما فکر میکنی تو واقعیت وقتی با یه فرد انگلیسی زبون روبرو میشی چقدر این جملات به دردت میخوره. شما باید کلاس زبان بری - فیلم گوش بدی - گفتگو کنی - بحث کنی تا یواش یواش راه بیفتی - با حفظ کردن چند جمله از قبل که نمیشه انگلیسی رو تمام کمال یاد گرفت . اگه میشد با حفظ کردن چند جمله زبان یاد گرفت حافظه کامپیوتر ها خیلی قوی تر از ما هست - تا حالا تونسته بودن رباتی بسازن که خیلی راحت از طریق جملات از پیش ثبت شده بدونه هیچ مشکلی حرف بزنه درست مثل انسان-

البته برای سطوح ابتدایی و پیداکردن یه سرنخ هایی که چطوری جمله سازی کنیم خوب هست ولی هرگز فکر نکنید میشه باش به سطوح بالا رسید و رفت خارج و هیجچ مشکلی نداشت

2. 5 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

1

به نظر من گوش کردن آموزش نصرت ارزششو داره، به شرط اینکه وقتت بی ارزش باشه! جدی میگم 90 تا ترکشو باید گوش کنی تا اندازه ی یک قسمت سریال فرار از زندان زیر نویس فارسی مکالمه یاد بگیری.
    سلام اره خوب یه 90 سال بشین گوش کن شاید..............

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

]سلام اگه بشه وقت گذذاشت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سي دي هاي خوبي براي اموزش مكالمه ابتدايي داره و براي مبتديان و مسافرت هاي كوتاه مفيده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من 50 جلسه کلاس خصوصی رفتم که خیلی مفید بود و در آخر کلی از پیشرفتم تعجب کردم. حالا بعد 4 سال که گذشته نصرت رو سر کار با mp3 player گوش میدم. خیلی کمک میکنه بهم,البته بیشتر کلمه ها رو که یاد میده بلد بودم.برای نگه داشتن زبانم خوبه ولی اگه کسی بخواد با نصرت تازه شروع کنه و فقط نصرت,فکر کنم زده و پشیمون بشه!

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

من 50 جلسه کلاس خصوصی رفتم که خیلی مفید بود و در آخر کلی از پیشرفتم تعجب کردم. حالا بعد 4 سال که گذشته نصرت رو سر کار با mp3 player گوش میدم. خیلی کمک میکنه بهم,البته بیشتر کلمه ها رو که یاد میده بلد بودم.برای نگه داشتن زبانم خوبه ولی اگه کسی بخواد با نصرت تازه شروع کنه و فقط نصرت,فکر کنم زده و پشیمون بشه!
    بله همونطوری که دوستان گفتن نصرت تنها برای راه افتادن کسی که سواد ابتدایی داره ، مناسب هست.
    کسانی کـــه به صورت حرفه ای کار میکنن ، معمولن دوست ندارن کارشون رو به صورت انگلیسی-پارسی
    دنبال کنن.

8. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Naadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من برای یادگیری زبان و تسلط بیشتر هرچیزی خوبه . منتهی یکی خوبتره یکی عالیه ! اگر تنها منبع یادگیریتون رو نصرت بذارید، انقدری قوی نیست که بتونه این بار رو حمل کنه . جفتتون زمین می خورید. ولی در کنار چیزهای دیگه چرا که نه ! نکته بعدی اینه که توش درباره چیزهای کم اهمیت حرف زده میشه. مباحث و سبک مکالمات روزمره خیلی با چیزهایی که توی نصرت دربارش حرف زده میشه فرق داره. برای یادگیری هیچ چیزی بد نیست. هر چیزی تا اندازه ای می تونه آموزنده باشه.

10. 3 کاربر از Naadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pinokio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خیلی بد زمونه ای شده. همه می خوان از نیاز دیگران جیبشون رو پر کنن. با وقت و عمر و سرمایه و زحمت دیگران.حالا هم مهم نیست این وسط دیگران ضرر ببینن یا نه. آخرش هم معلوم نمی شه چی خوبه چی بده.من هر وقت رفتم تو این فرومها راجع به چیزی تحقیق کنم اخرش گیج شدم وبه خودم هم شک کردم.هر کی راه افتاده کلاس زبان زده. کتاب تبلغ می کنه بفروشه. سی دی و دی وی دی بفروشه.شاید همشون خوب باشن یا بعضی خوب و بعضی بی خود باشه. کی میدونه والا!!!!. هیچکی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی بد زمونه ای شده. همه می خوان از نیاز دیگران جیبشون رو پر کنن. با وقت و عمر و سرمایه و زحمت دیگران.حالا هم مهم نیست این وسط دیگران ضرر ببینن یا نه. آخرش هم معلوم نمی شه چی خوبه چی بده.من هر وقت رفتم تو این فرومها راجع به چیزی تحقیق کنم اخرش گیج شدم وبه خودم هم شک کردم.هر کی راه افتاده کلاس زبان زده. کتاب تبلغ می کنه بفروشه. سی دی و دی وی دی بفروشه.شاید همشون خوب باشن یا بعضی خوب و بعضی بی خود باشه. کی میدونه والا!!!!. هیچکی.
    ببین برای زبان اولا باید ببینی انگیزه خودت چیه؟ قویه یا ضعیف؟

من خودم برای علاقه ای که به زبان دارم دوست دارم یاد بگیرم با اینکه میدونم احتمال اینکه بدردم بخوره کمه .

من خودم از 7 الی 8 ماه پیش به خودم گفتم من خودم رو مثل یه بچه ای که تازه به دنیا اومده و تازه میخاد زبان یاد بگیره فرض کردم که تازه توی محیطی نیست که همه به اون زبان حرف بزنن ، و به خودم گفتم که باید چندین سال تمرین بی وقفه کنم تا بتونم یادش بگیرم ،

حقیقت هم همینه ، اگر کلاس نخای بری و از طریق راه های مجانی بخای یاد بگیری صددرصد شدنی است ولی پشتکار خیلی بالایی میخاد . منبع انگلیسی هم که تا دلت بخاد ریخته مفت و بلاش ، برو تو نظرات یاهو با امریکایی ها کل کل کن خیلی هم هال میده همشون هم مافوق استاد زبان اند .

نظر من بود . نه تعریف سی دی ای دادم نه چیزی ...!!!

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

نصرت کمکم کرد برای آغاز مکالمه ی انگلیسی ....

منم موافقم با دوستان که نصرت فقط برای شروع خوبه ، فقط در همین حد که به آدم ثابت کنه ، میشه مکالمه ی انگلیسی رو یاد گرفت ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •