تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 70

نام تاپيک: برتری 3 بر 2 منچستر یونایتد در مقابل آ ث میلان

داره خودمونی میشه jetfire72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    somewhere in time

پيش فرض

حق میلان نبود گل شانسی تر از اون دیگه نمیشه
    اسکول (scholes ) این پاش به اون پاش میگه زکی

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

از بحث ها که بگذریم باید بگم که منچستر تیمی بر پایه رونی و فرگوسن هستش که اگر این دو تا نباشن دیگه منچستری هم نیست...همونطوری که قبلا اثبات شده به همه.
    دوما هم باید بگم که زور زیاد هر تیمی به باخت در مقابل بارسا منتهی میشه...حالا چه منچستر بیاد بالا چه شانسچستر یا هر تیمه دیگه ای!
    (کاملا نظر اختصاصیم بود.بحث هم ندارم...)
    موفق باشین
    بر پایه رونی و فرگوسن؟؟؟قبل از رفتن رونالدو هم همینو میگفتین که اگه بره تیم میپاشه...دیدیم ....
    چرا 2 سال پیش که اسکولز از 35 متری گذاشت تو دروازتون به باخت مقابل بارسا منتهی نشد؟؟
    Last edited by majid_potter7; 20-02-2010 at 20:50.

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به به گودیسون پارک امروز قتلگاه منچستر شد ! امروز منچستر بازی رو به اورتون 3-1 واگذار کرد.

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

تو اون پستمم گفتم منپستر تیمه بزرگیه تو این شکی نیست.
    ولی این حرف با این حرفت که میگی منچستر شانسی کار میکنه در تناقضه...10 تا جام قهرمانی تو 23 سال شانسه آخه؟؟
    زیر حرفت نزن..اینکه میگی منچستر شانسی میبره واقعا بی منطقیه...حد اقل مثل بارسا با نامردی و به زور یوفا نمیاد فینال...بازی پارسال با چلسی رو میگم...

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

منچستر باخت منچستر باخت

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

منچستر باخت منچستر باخت
    بخند جونم بخند خنده بر هر درد بی درمان دواست
    گفتم به همین تیمم افتخار میکنم چون اونقدری که شما از باختش خوشحال میشید از برد تیم خودتون خوشحال نمیشید پس ما هم از خند های شما احساس غرور میکنیم
    اما این خنده های 1%اون حرص هایی که بهتون میدیم نمیشه حواستون باشه سکته نزنید
    یه توصیه هم بهتون میکنم چون پیشگیری بهتر از درمانه ((تیم خودتونو بچسبید)) که سالی صد بار حرص نخورید و جاش فقط ده بار بخندید

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

بخند جونم بخند خنده بر هر درد بی درمان دواست
    گفتم به همین تیمم افتخار میکنم چون اونقدری که شما از باختش خوشحال میشید از برد تیم خودتون خوشحال نمیشید پس ما هم از خند های شما احساس غرور میکنیم
    اما این خنده های 1%اون حرص هایی که بهتون میدیم نمیشه حواستون باشه سکته نزنید
    یه توصیه هم بهتون میکنم چون پیشگیری بهتر از درمانه ((تیم خودتونو بچسبید)) که سالی صد بار حرص نخورید و جاش فقط ده بار بخندید
    معلوم که از باخت منچستر خوشحالم چون طرفدار چلسی هستم
    اونم صفت سخت
    فعلا هم چلسی اوله شما حرص بخور

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بوبان: میلان باید منتظر معجزه باشد

ستاره سابق باشگاه روسونری معتقد است که این تیم تنها به لطف معجزه می تواند از سد یونایتد عبور کرده و به مرحله بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا صعود کند.

سایت گل - زونیمیر بوبان، ستاره سابق باشگاه میلان با بدبینی تمام به دیدار برگشت روسونری مقابل یونایتد در اولدترافورد می نگرد. این دیدار روز دهم ماه مارس در حالی برگزار خواهد شد که دیدار رفت این دو تیم در ورزشگاه سن سیرو با برتری 2-3 شیاطین سرخ پایان یافته بود.

بوبان در گفتگو با گاتزتا دلوسپورت در این رابطه گفت:« میلان تنها با یک معجزه می تواند رهسپار دور بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا شود.»

میلانی ها در دیدار رفت مرحله یک هشتم پایانی شان مقابل یونایتد در ابتدا با گل رونالدینیو از حریفشان پیش افتادند ولی در نهایت با دو گل وین رونی و پل اسکولز، دیگر گل دوم میلان که توسط سیدورف از راه رسید نیز نتوانست کار را به تساوی بکشاند.

بوبان در ادامه صحبتهایش گفت:« میلان در نیمه اول فرصتهای متعددی را از دست داد. جدا از حذف احتمالی میلان از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا باید به این نکته اشاره کرد که لئوناردو، مربی این تیم، هویت تاکتیکی خوبی به میلان داده است و این می تواند باعث شود تا روسونری رقابتهای این فصل را در رده دوم یا سوم جدول سری آ به پایان برد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/2/21

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

معلوم که از باخت منچستر خوشحالم چون طرفدار چلسی هستم
    اونم صفت سخت
    فعلا هم چلسی اوله شما حرص بخور
    عزیز من بنده اصلا شما طرفدارای تازه بدوران رسیده رو که تازه دیروز طرفدار چلسی شدید قبول ندارم شما حالا حالاها جا دارید واسه اینم که کم نیاری حرف تکراری نزن نگو که من از زمان زولا و .....طرفد ارش بودم که فقط باعث خنده میشه
    ما اغنا شدیم از بس جام بردیم چرا حرص بخوریم جواب همین قدر بسه ارزششو نداره

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منچستر باخت منچستر باخت
    خوبه حالا ما هفته 26 نیومدیم بگبم چلسی باخت! اون هم به همین اورتون...!
    تازه این باختا یه بخشی از فوتباله... اگه منچستر همیشه می برد که این همه طرفدار نداشت... ما به اورتونی باختیم که تیم هشتم جزیرس... بعد بارسلونا هفته پیش اومد به اتلتیکو مادریدی باخت که تیم 13 جدول بود... بعد اون باخت هم هیچکس مثل بالا پایین نپرید که آی بارسا باخت... چون هر کی هوادار یه تیم مطرح اروپاییه میدونه این نوع باختا طبیعیه و این مدل خوشحالی ها و متلک ها، مشابه اصطلاح.... بیخیال... بگم ناراحت میشی... خوبیت نداره....خلاصه اینکه حرفه ای نیست!!!
    ضمنا تو همین لیگ دوزاریه خودمون تیم دوم سوم با وجود اختلاف امتیاز 6 و 9 امتیازی با صدر جدول، امید به قهرمانی دارن تو لیگی که 34 هفته هستش و 27 هفتش گذشته...
    بعد تو لیگ برتر 38 هفته ای که 27 هفتش گذشته، و اختلاف امتیازی تیم اول و دوم 1 امتیازه، اینقدر خوشحالی و اسمایل خنده زیاد جالب نیست... (واسه این میگم یک امتیاز ما از اول فصل 3 امتیاز قطعی که از چلسی تو اولدترفورد گرفتیم رو گذاشتیم کنار...)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •