حق میلان نبود گل شانسی تر از اون دیگه نمیشه
اسکول (scholes ) این پاش به اون پاش میگه زکی
حق میلان نبود گل شانسی تر از اون دیگه نمیشه
اسکول (scholes ) این پاش به اون پاش میگه زکی
بر پایه رونی و فرگوسن؟؟؟قبل از رفتن رونالدو هم همینو میگفتین که اگه بره تیم میپاشه...دیدیم ....
چرا 2 سال پیش که اسکولز از 35 متری گذاشت تو دروازتون به باخت مقابل بارسامنتهی نشد؟؟
Last edited by majid_potter7; 20-02-2010 at 20:50.
به به گودیسون پارک امروز قتلگاه منچستر شد ! امروز منچستر بازی رو به اورتون 3-1 واگذار کرد.
ولی این حرف با این حرفت که میگی منچستر شانسی کار میکنه در تناقضه...10 تا جام قهرمانی تو 23 سال شانسه آخه؟؟
زیر حرفت نزن..اینکه میگی منچستر شانسی میبره واقعا بی منطقیه...حد اقل مثل بارسا با نامردی و به زور یوفا نمیاد فینال...بازی پارسال با چلسی رو میگم...
بخند جونم بخند خنده بر هر درد بی درمان دواست
گفتم به همین تیمم افتخار میکنم چون اونقدری که شما از باختش خوشحال میشید از برد تیم خودتون خوشحال نمیشیدپس ما هم از خند های شما احساس غرور میکنیم
اما این خنده های 1%اون حرص هایی که بهتون میدیم نمیشه حواستون باشه سکته نزنید
یه توصیه هم بهتون میکنم چون پیشگیری بهتر از درمانه ((تیم خودتونو بچسبید)) که سالی صد بار حرص نخورید و جاش فقط ده بار بخندید
معلوم که از باخت منچستر خوشحالم چون طرفدار چلسی هستمبخند جونم بخند خنده بر هر درد بی درمان دواست
گفتم به همین تیمم افتخار میکنم چون اونقدری که شما از باختش خوشحال میشید از برد تیم خودتون خوشحال نمیشیدپس ما هم از خند های شما احساس غرور میکنیم
اما این خنده های 1%اون حرص هایی که بهتون میدیم نمیشه حواستون باشه سکته نزنید
یه توصیه هم بهتون میکنم چون پیشگیری بهتر از درمانه ((تیم خودتونو بچسبید)) که سالی صد بار حرص نخورید و جاش فقط ده بار بخندید
اونم صفت سخت
فعلا هم چلسی اوله شما حرص بخور![]()
ستاره سابق باشگاه روسونری معتقد است که این تیم تنها به لطف معجزه می تواند از سد یونایتد عبور کرده و به مرحله بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا صعود کند.
سایت گل - زونیمیر بوبان، ستاره سابق باشگاه میلان با بدبینی تمام به دیدار برگشت روسونری مقابل یونایتد در اولدترافورد می نگرد. این دیدار روز دهم ماه مارس در حالی برگزار خواهد شد که دیدار رفت این دو تیم در ورزشگاه سن سیرو با برتری 2-3 شیاطین سرخ پایان یافته بود.
بوبان در گفتگو با گاتزتا دلوسپورت در این رابطه گفت:« میلان تنها با یک معجزه می تواند رهسپار دور بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا شود.»
میلانی ها در دیدار رفت مرحله یک هشتم پایانی شان مقابل یونایتد در ابتدا با گل رونالدینیو از حریفشان پیش افتادند ولی در نهایت با دو گل وین رونی و پل اسکولز، دیگر گل دوم میلان که توسط سیدورف از راه رسید نیز نتوانست کار را به تساوی بکشاند.
بوبان در ادامه صحبتهایش گفت:« میلان در نیمه اول فرصتهای متعددی را از دست داد. جدا از حذف احتمالی میلان از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا باید به این نکته اشاره کرد که لئوناردو، مربی این تیم، هویت تاکتیکی خوبی به میلان داده است و این می تواند باعث شود تا روسونری رقابتهای این فصل را در رده دوم یا سوم جدول سری آ به پایان برد.»
2010/2/21کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز من بنده اصلا شما طرفدارای تازه بدوران رسیده رو که تازه دیروز طرفدار چلسی شدید قبول ندارم شما حالا حالاها جا دارید واسه اینم که کم نیاری حرف تکراری نزن نگو که من از زمان زولا و .....طرفد ارش بودم که فقط باعث خنده میشه
ما اغنا شدیم از بس جام بردیم چرا حرص بخوریم جواب همین قدر بسه ارزششو نداره
خوبه حالا ما هفته 26 نیومدیم بگبم چلسی باخت! اون هم به همین اورتون...!
تازه این باختا یه بخشی از فوتباله... اگه منچستر همیشه می برد که این همه طرفدار نداشت... ما به اورتونی باختیم که تیم هشتم جزیرس... بعد بارسلونا هفته پیش اومد به اتلتیکو مادریدی باخت که تیم 13 جدول بود... بعد اون باخت هم هیچکس مثل بالا پایین نپرید که آی بارسا باخت... چون هر کی هوادار یه تیم مطرح اروپاییه میدونه این نوع باختا طبیعیه و این مدل خوشحالی ها و متلک ها، مشابه اصطلاح.... بیخیال... بگم ناراحت میشی... خوبیت نداره....خلاصه اینکه حرفه ای نیست!!!
ضمنا تو همین لیگ دوزاریه خودمون تیم دوم سوم با وجود اختلاف امتیاز 6 و 9 امتیازی با صدر جدول، امید به قهرمانی دارن تو لیگی که 34 هفته هستش و 27 هفتش گذشته...
بعد تو لیگ برتر 38 هفته ای که 27 هفتش گذشته، و اختلاف امتیازی تیم اول و دوم 1 امتیازه، اینقدر خوشحالی و اسمایل خنده زیاد جالب نیست...(واسه این میگم یک امتیاز ما از اول فصل 3 امتیاز قطعی که از چلسی تو اولدترفورد گرفتیم رو گذاشتیم کنار
...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)