سلام
سوال این دوستمون برای من هم پیش اومده
چرا اینقدر تفاوت قیمت بین با گارانتی و بدون گارانتی وجود داره ؟
سلام
سوال این دوستمون برای من هم پیش اومده
چرا اینقدر تفاوت قیمت بین با گارانتی و بدون گارانتی وجود داره ؟
پس ارزون شده نسبت به قبل اردیبهشت - با گارانتی یاس گرفته بودم 580
با کدوم گارانتی میدن 540 ؟ کاربرد داره گارانتیش ؟
اون موقع با گارانتی یاس قیمتش 540 بود ...
الان ارزونتر شده mobile.ir قیمت زده 385 تومن ولی نزده با کدوم گارانتی !
شما خودت این گوشی رو داری؟ ازش راضی هستی ؟ مشکل خاصی نداره ؟
من 1 ماه پیش شایدم بیشتر 380 گرفتم بدون گارانتی
پس خوب گرفتم
انصافا گوشی فوق العاده خوش دستی هست![]()
آره : گوشی ای هست که اکثر نیاز ها رو برطرف میکنه ، هنگ منگ هم تو کارش نیست ! مشکل خاصی هم نداره به جز چند چیز کوچیک : توی نور آفتاب نمیشه خوب نوشته ها و منو هارو دید ! محافظ لنز نداره ولی ایراد نیستن اینا
طراحیش به خاطر ساده بودنش خیلی خوش دستش کرده : به راحتی تو کف دست جا میشه
آنتن دهیش که خیلی خوبه - امکاناتی که خودش داره از لحاظ گوگل مپ و نت و ... 90 درصد نیازا رو حل میکنه
کلا اندروید هم خوبه ولی برا اینکه استفاده کنی از گوشیت و راضی نگهت بداره همین ویندوز موبایل گزینه ایده عالیه و چیز خاصی کمتر از دیگران نداره که تفاوت فاحش باشیه ( لنز دورین رو فاکتور بگیرین )
با گارنتی بودنش واسم اول مهم نبود ! ولی وقتی فهمیدم مزیتهای یاس چیه با گارنتی گرفتمش : تفاوت قیمتش هم واسم مهم نیست چون گوشی بسیار خوبی هستش و معمولا سری های اول هم بهتر از سری های بعدی هستش که میاد تو بازار
مبارک کسایی که خریدنش
سلام دوستان
واسه رام 1.10.720.1 بهترین فارسی ساز چیه؟
دوستان، چرا تاچ اين گوشي اينقدر اذيت ميكنه؟ براي كيلك هر نقطه بايد بالاتر از اون مكان رو فشار بدين. بارها پيش اومد بارها فشار دادم تا تاچش كار كنه.
بدون تعصب، شما هم چنين چيزي متوجه شدين؟
gps این گوشی چه جوری فعال می شه؟
نقشه داره؟
چه نرم افزاری برای gps می شه روش نصب کرد؟
سلام.
اول باید برنامه نصب کنید.برنامه های زیادی هستن مثل گارمین, ازیکس,نویتل و.... و هر کدوم نقشه های خودشون رو دارن اگر تهران یا شهرهای بزرگ هستید برنامه گارمین برنامه خوبیه مراجعه کنید به قسمت GPS حتما" پیدا میکنید.![]()
من این گوشیو چند روز پیش خریدم ، خیلی گوشی خوبیه ،
فقط یه مشکلی باهاش دارم ، اینکه تو قسمت music وقتی آهنگ هایی که روش ریختم رو play میکنم بعد از حدودا ۳۰ ثانیه گیر میکنه و دوباره برمیگرده اول آهنگ!!
فکر میکنم مربوط به update album art باشه ، ولی هرچقدر که update میکنم فایده نداره ، اگه کسی از دوستان کمکم کنه ممنون میشم !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)