تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 100

نام تاپيک: [توضیح] LED یا LCD ؟ تفاوت ها و شباهت ها

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مطلبی دال بر این موضوع که دقیق و صریح این مطلبو ذکر کرده باشه وجود نداره
    یک مطلب در این باره تو اینترنت منتشر شده:
    LEDها فاقد پرتوهای مادون قرمز و فرابنفشی هستند که سایر صنایع روشنایی ایجاد می‌کنند و LEDها به سلامت چشم و محیط آسیب نمی‌رسانند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Nocturne; 19-10-2010 at 19:49.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

همونطور که دوستان گفتند منبع و تاییدیه معتبری بر اینکه LED ها برای چشم کمتر از CCFL ها ضرر داشته باشن وجود نداره، و دلیل این که تا حالا هم عرضه نشده اینه که واقعا تفاوت خاصی نیست... چون اگه تفاوت محسوسی بود تا حالا هم بارها بطور گسترده دربارش تبلیغ شده بود و هم مقاله ها و خبرهای معتبری دربارش عرضه می شد.

یک مطلب در این باره تو اینترنت منتشر شده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک نگاه به یک جمله دیگه از همین متن بندازیم:
    به‌کارگیری لامپ‌های LED در تولید مانیتور و تلویزیون‌ باعث می‌شود وضوح تصویر حدود ۱۰۰ برابر بالاتر از LCDهای معمولی شود.
    که البته متن هم منبع معتبر نداره. کلا این جوسازی ها و مغلطه ها و ... همیشه درباره محصول های جدید وجود داشته و خواهد داشت.

3. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یک نگاه به یک جمله دیگه از همین متن بندازیم:
    به‌کارگیری لامپ‌های LED در تولید مانیتور و تلویزیون‌ باعث می‌شود وضوح تصویر حدود ۱۰۰ برابر بالاتر از LCDهای معمولی شود.
    که البته متن هم منبع معتبر نداره. کلا این جوسازی ها و مغلطه ها و ... همیشه درباره محصول های جدید وجود داشته و خواهد داشت.
    این درسته. البته منظور کنتراست و توانایی تولید رنگه. کنتراست led ها الان 5 ملیونه. (در یکی از تبلیغ ها میگفت) در حالی که lcd های معمولی در حد چند ده هزار هست...

شاید حرف من خیلی مستند و علمی نباشه... ولی چطوری میگید lcd و led فرقی ندارن؟
    من خودم در مغازه ها وقتی تلویزیون های led رو می بینم واقعا تصاویرشون زنده هست و قابل قیاص با lcd ها نیست.
    حالا اینکه این تصاویر زنده به led بودنشون برمیگرده یا چیزای دیگه رو کیفیتش رو بردن بالا نمیدونم ولی به هرحال خیلی عالی بنظر میان...

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این درسته. البته منظور کنتراست و توانایی تولید رنگه. کنتراست led ها الان 5 ملیونه. (در یکی از تبلیغ ها میگفت) در حالی که lcd های معمولی در حد چند ده هزار هست...
    در اونجا ادعا شده بود "وضوح تصویر" ، که کوچکترین ارتباطی با نور پس زمینه نداره و به رزولوشن برمی گرده. اینکه بطور اسمی نسبت کنتراست تبلیغ شده (چیزی که در مشخصات نوشته میشه) نسبت به LCD ها بسیار بالاست، صحیحه و در پست اول همین تاپیک هم بهش اشاره شده و دلایل علمی هم ذکر شده.

در مورد ادعای توانایی تولید رنگ (که ارتباطی با کنتراست نداره!) ، هم در پست اول توضیحات دقیقی ارائه کردم... پیشنهاد میشه مطالعه کنید.

شاید حرف من خیلی مستند و علمی نباشه... ولی چطوری میگید lcd و led فرقی ندارن؟
    نگفتم تفاوتی ندارند، عنوان این تاپیک هم "LED یا LCD ؟ تفاوت ها و شباهت ها" است، تفاوت ها و شباهت ها توضیح داده شده.
    من خودم در مغازه ها وقتی تلویزیون های led رو می بینم واقعا تصاویرشون زنده هست و قابل قیاص با lcd ها نیست.
    حالا اینکه این تصاویر زنده به led بودنشون برمیگرده یا چیزای دیگه رو کیفیتش رو بردن بالا نمیدونم ولی به هرحال خیلی عالی بنظر میان...
    گرچه بحث ما مانیتورهاست (تکنولوژی استفاده شده و فاکتورهای مهم در تلویزیون ها و مانیتورها زمین تا آسمون با هم متفاوته) ، ولی این بخش توضیحات من در پست اول هم مربوط به این صحبت شماست:
    بعضی مواقع دیده میشه عده ای می گند صفحات LED نسبت به LCD کیفیت خیلی خیلی بهتری دارند و دلیلشون هم تجربه نزدیک خودشون از کنار هم گذاشتن دو محصول است. باید گفت این می تونه سه دلیل داشته باشه:

• فروشنده ای که دو مانیتور رو کنار هم گذاشته بطور عمد یا غیر عمد از تنظیمات بهینه ای برای مقایسه دو محصول استفاده نکرده. [احتمال زیاد]
    • اون مانیتور LED واقعا محصول برتری بوده، ولی دلیل این برتری بهتر بودن پنل مانیتور بوده و نه نور پس زمینه. [احتمال متوسط]
    • بعضی از افراد همیشه چیزی رو که دوست دارند ببینند، می بینند! [احتمال ...؟]
    در نهایت پیشنهاد می کنم دوباره پست اول رو مطالعه کنید.

موفق باشید.

6. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جناب Stream

باسلام

می شه نظر شخصیه شما رو در مورد LCD, LED بدونیم.
    یعنی اگر بخواهید مثلا یک تلویزیون 46 بخرید سراغ کدوم یکی می روید؟

ممنون

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر پنل ها یکی باشه کدوم یکی بهتره؟
    1- نور led با رو شنایی 250
    2- نور فلورسنت با روشنایی 300
    ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه faghat AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    دره سیلیکون

پيش فرض

من کل تاپیک رو نخوندم و نمی دونم آیا به این مساله اشاره شده یا نه، ولی:
    نازک بودن و سبک بودن و مصرف کم صفحات LED backlight در لپتاپ ها خیلی حائز اهمیت هست.
    ولی این امتیازها برای یک تلویویزون خانگی یا یک مانیتور دسکتاپ اونقدرها هم مهم نیستن.

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    خود من هیچ تفاوتی‌ تو کیفیت LCD با LED ندیدم
    الان نزدیک ۶ ماه از VK266H LCD و به تازگی هم یه مدل Asus MS228H LED گرفتم که به جرات میگم تفاوتشون قابل تشخیص نیست.
    بالای ۸ ساعت هم دارم حداقل در روز ازشون استفاده می‌کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    خود من هیچ تفاوتی‌ تو کیفیت LCD با LED ندیدم
    الان نزدیک ۶ ماه از VK266H LCD و به تازگی هم یه مدل Asus MS228H LED گرفتم که به جرات میگم تفاوتشون قابل تشخیص نیست.
    بالای ۸ ساعت هم دارم حداقل در روز ازشون استفاده می‌کنم.
    در خسته کردن چشم فرقی ندارن؟

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در خسته کردن چشم فرقی ندارن؟
    نه فرق زیادی ندارن، کلا زیاد تفاوتشون محسوس نیست.

13. این کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •