یک مطلب در این باره تو اینترنت منتشر شده:
LEDها فاقد پرتوهای مادون قرمز و فرابنفشی هستند که سایر صنایع روشنایی ایجاد میکنند و LEDها به سلامت چشم و محیط آسیب نمیرسانند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک مطلب در این باره تو اینترنت منتشر شده:
LEDها فاقد پرتوهای مادون قرمز و فرابنفشی هستند که سایر صنایع روشنایی ایجاد میکنند و LEDها به سلامت چشم و محیط آسیب نمیرسانند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Nocturne; 19-10-2010 at 19:49.
همونطور که دوستان گفتند منبع و تاییدیه معتبری بر اینکه LED ها برای چشم کمتر از CCFL ها ضرر داشته باشن وجود نداره، و دلیل این که تا حالا هم عرضه نشده اینه که واقعا تفاوت خاصی نیست... چون اگه تفاوت محسوسی بود تا حالا هم بارها بطور گسترده دربارش تبلیغ شده بود و هم مقاله ها و خبرهای معتبری دربارش عرضه می شد.
یک نگاه به یک جمله دیگه از همین متن بندازیم:
بهکارگیری لامپهای LED در تولید مانیتور و تلویزیون باعث میشود وضوح تصویر حدود ۱۰۰ برابر بالاتر از LCDهای معمولی شود.که البته متن هم منبع معتبر نداره. کلا این جوسازی ها و مغلطه ها و ... همیشه درباره محصول های جدید وجود داشته و خواهد داشت.
این درسته. البته منظور کنتراست و توانایی تولید رنگه. کنتراست led ها الان 5 ملیونه. (در یکی از تبلیغ ها میگفت) در حالی که lcd های معمولی در حد چند ده هزار هست...یک نگاه به یک جمله دیگه از همین متن بندازیم:
بهکارگیری لامپهای LED در تولید مانیتور و تلویزیون باعث میشود وضوح تصویر حدود ۱۰۰ برابر بالاتر از LCDهای معمولی شود.که البته متن هم منبع معتبر نداره. کلا این جوسازی ها و مغلطه ها و ... همیشه درباره محصول های جدید وجود داشته و خواهد داشت.
شاید حرف من خیلی مستند و علمی نباشه... ولی چطوری میگید lcd و led فرقی ندارن؟
من خودم در مغازه ها وقتی تلویزیون های led رو می بینم واقعا تصاویرشون زنده هست و قابل قیاص با lcd ها نیست.
حالا اینکه این تصاویر زنده به led بودنشون برمیگرده یا چیزای دیگه رو کیفیتش رو بردن بالا نمیدونم ولی به هرحال خیلی عالی بنظر میان...
در اونجا ادعا شده بود "وضوح تصویر" ، که کوچکترین ارتباطی با نور پس زمینه نداره و به رزولوشن برمی گرده. اینکه بطور اسمی نسبت کنتراست تبلیغ شده (چیزی که در مشخصات نوشته میشه) نسبت به LCD ها بسیار بالاست، صحیحه و در پست اول همین تاپیک هم بهش اشاره شده و دلایل علمی هم ذکر شده.
در مورد ادعای توانایی تولید رنگ (که ارتباطی با کنتراست نداره!) ، هم در پست اول توضیحات دقیقی ارائه کردم... پیشنهاد میشه مطالعه کنید.
نگفتم تفاوتی ندارند، عنوان این تاپیک هم "LED یا LCD ؟ تفاوت ها و شباهت ها" است، تفاوت ها و شباهت ها توضیح داده شده.شاید حرف من خیلی مستند و علمی نباشه... ولی چطوری میگید lcd و led فرقی ندارن؟
گرچه بحث ما مانیتورهاست (تکنولوژی استفاده شده و فاکتورهای مهم در تلویزیون ها و مانیتورها زمین تا آسمون با هم متفاوته) ، ولی این بخش توضیحات من در پست اول هم مربوط به این صحبت شماست:من خودم در مغازه ها وقتی تلویزیون های led رو می بینم واقعا تصاویرشون زنده هست و قابل قیاص با lcd ها نیست.
حالا اینکه این تصاویر زنده به led بودنشون برمیگرده یا چیزای دیگه رو کیفیتش رو بردن بالا نمیدونم ولی به هرحال خیلی عالی بنظر میان...
بعضی مواقع دیده میشه عده ای می گند صفحات LED نسبت به LCD کیفیت خیلی خیلی بهتری دارند و دلیلشون هم تجربه نزدیک خودشون از کنار هم گذاشتن دو محصول است. باید گفت این می تونه سه دلیل داشته باشه:در نهایت پیشنهاد می کنم دوباره پست اول رو مطالعه کنید.
- فروشنده ای که دو مانیتور رو کنار هم گذاشته بطور عمد یا غیر عمد از تنظیمات بهینه ای برای مقایسه دو محصول استفاده نکرده. [احتمال زیاد]
- اون مانیتور LED واقعا محصول برتری بوده، ولی دلیل این برتری بهتر بودن پنل مانیتور بوده و نه نور پس زمینه. [احتمال متوسط]
- بعضی از افراد همیشه چیزی رو که دوست دارند ببینند، می بینند! [احتمال ...؟]
موفق باشید.
جناب Stream
باسلام
می شه نظر شخصیه شما رو در مورد LCD, LED بدونیم.
یعنی اگر بخواهید مثلا یک تلویزیون 46 بخرید سراغ کدوم یکی می روید؟
ممنون
اگر پنل ها یکی باشه کدوم یکی بهتره؟
1- نور led با رو شنایی 250
2- نور فلورسنت با روشنایی 300
؟
من کل تاپیک رو نخوندم و نمی دونم آیا به این مساله اشاره شده یا نه، ولی:
نازک بودن و سبک بودن و مصرف کم صفحات LED backlight در لپتاپ ها خیلی حائز اهمیت هست.
ولی این امتیازها برای یک تلویویزون خانگی یا یک مانیتور دسکتاپ اونقدرها هم مهم نیستن.
سلام
خود من هیچ تفاوتی تو کیفیت LCD با LED ندیدم
الان نزدیک ۶ ماه از VK266H LCD و به تازگی هم یه مدل Asus MS228H LED گرفتم که به جرات میگم تفاوتشون قابل تشخیص نیست.
بالای ۸ ساعت هم دارم حداقل در روز ازشون استفاده میکنم.
در خسته کردن چشم فرقی ندارن؟
نه فرق زیادی ندارن، کلا زیاد تفاوتشون محسوس نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)