نگاه کن برای این پستت یک چیزی میتونستم بگم اما به همون دلیلی که اون پست ویرایش شد این یکی رم....
استغفرا... ( خدایا توبه!!!)
نگاه کن برای این پستت یک چیزی میتونستم بگم اما به همون دلیلی که اون پست ویرایش شد این یکی رم....
استغفرا... ( خدایا توبه!!!)
شما آقایی من نوکرتم هر مشکلی بود به من بگو درخدمتم
دوستان بازم تاکید میکنم که در بازه KANETSUGU NAOE صحبت یا بحث نشود ممنون
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان بازم تاکید میکنم که در بازه KANETSUGU NAOE صحبت یا بحث نشود ممنون![]()
چون سندی واسه وجودش درتاریخ پیدا نکردم همین یه دونه ها بقیه بودن
اگر کسی از دوستان پیدا کرد بگه ما هم بیو گرافیشو میزاریم
چاکرشون هم هستیم![]()
مژده مژده به تمامی دوستان راهاشو پیدا کردم واسه گرفتن سلاخها معنیشون میکنم بهتون میگم ولی حالا واسه تاداکاتسو باید 5بار داستانیشو تموم کنیو تو دفعه پنجم توهمه مراحل 1000نفر بکشی مثل این واسه کیجی گرفتم نیگاه:
Naoe Kanetsugu رهبر خاندان يوئسگي سامورايي ژاپني است كه ابتدا بعنوان koshō در خدمت Uesugi Kenshin بود. پس از مرگ Uesugi Kenshin او به گروه Kagekatsu پسر كنشين ملحق شد و او را در كارهايش حمايت كرد. Kanetsugu در حوالي قلعه Sakato در روستايي بنام Higuchi Yoroku به دنيا آمد. پدر او Higuchi Sōemon Kanetoyo افسر ارشد ارباب قلعه Sakato يعني Nagao Masakage بود. پس از اينكه به بزرگسالي رسيد با بيوه اي جوان بنام Osen كه همسر قبلي Naoe Nobutsuna يكي از افسران در خدمت Nagao Masakage كه در جنگ كشته شده بود ازدواج كرد. البته اين ازدواج جنبه هاي سياسي نيز داشت. او قابليت هاي فوق العاده فرماندهي و جنگ آوري خود را ثابت كرد و در جنگ هاي سواحل ژاپن با Maeda Toshiie و Sassa Narimasa به پيروزي هاي ارزشمندي دست يافت. او همچنين بابت رفتارهاي خاندان يوسگئي در قبال متحدان Tokugawa واكنش نشان داد كه منجر به تسليم شدن خاندان يوئسگي در مقابل Tokugawa شد. پس از نابودي همه چيز خاندان Tokugawa اجازه داد تا او و همراهانش در روستايي كوچك بنام Yonezawa مستقر شوند و حقوق ساليانه 60000 كوكو (واحد پول آن زمان ژاپن) را برايشان در نظر گرفتند. پس از مرگ او در سال 1620 همسرش Osen موهاي خود را زد و يك راهبه مذهب بودا و بعد ها Uesugi Sadakatsu رهبر لايق و شجاع خاندان يوسئگي را براي گرفتن انتقام همراهي كرد اما نتوانست خورشيد پيروزي را ببيند و بصورتي اتفاقي در سن 81 سالگي در سال 1637 در گذشت. Naoe Kanetsugu از لحاظ شخصي پيروزي هاي زيادي بدست نياورد و نتوانست به جايگاه واقعي خود برسد و شايد دليل اصلي اين مسئله خيانت نكردن و وفادار ماندن به خاندان يوئسگي بود.
ترجمه از انگليسي به فارسي : Дttractive ζ
لينك رسمي از Wikipedia :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شد یه دلیل منطقی دوستمون آترکتیو خیلی چیزا بلده از ایشون میخوام که اگه ممکنه بچه هارو راهنمایی کنن وبه این تایپیکم یهسری بزنند ممنون
راستی سلاح چهارم کیجیرو گرفتم پستارو نیگاه
آترکتیو جان شما که لطف کردی واسه کانتسوگو رو گرفتی واسه تاداکاتسو رم میگرفتی؟ نمیشد ممنون![]()
من اينو از جايي نگرفتم
از ويكي پدياي جهاني ترجمه اش كردم البته بخاطر شما زندگينامه تاداكاتسو رو هم ترجمه مي كنم
علی آقا جواب سوال ما چی شد...؟
فکر میکنم هنوز یکم مردی درون تو هست!!!
كدوم سوال دوست عزيزم ؟
خوب دقت كني جواب آخرين سوال شمارو علي در چند پست بالاتر داده
خوب دقت كن مي بيني البته اگه منظورت چيز ديگه اي نباشه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)