عزيز من من اگر به لينك بود كه خودم لينك همه adsl ها رو دارم معلوم نيست كه چي ميگننوشته شده توسط ebinem173
اي خدا چي ميشد كه ما هم adsl داشتيم
![]()
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
عزيز من من اگر به لينك بود كه خودم لينك همه adsl ها رو دارم معلوم نيست كه چي ميگننوشته شده توسط ebinem173
اي خدا چي ميشد كه ما هم adsl داشتيم
![]()
خیلی دوست دارم کمکت کنم ولی باور کن نمیدونم چی میخوای؟؟؟؟؟؟
مودم رو قرضی نمیدن دیگه
سرعت 128 رو برای یک ماه در حدود 30 تومن میتونی بگیری با مودم که 40 تومن هست میشه 70 تومن واسه یک ماه نمیصرفه
نمیدونم جوابت رو گرفتی یا نه؟
من محلمون تو اميرآباده(تهران)!!!! يعني منطقه مخابراتي قدس!!! حسرت داشتن Adsl رو مي خورم خواهشمندم يراي اين جانب حقير دعا بفرماييد چون تو محلمون ADSL ساپورت نميكنه!!!![]()
![]()
قرضكه ميدن البته يه چك ميدم بعدا كه مودم داديم پس ميگيريمنوشته شده توسط ebinem173
من که از امشب برای شما دعا میکنمنوشته شده توسط پسرك
![]()
اینو نمیدونستمنوشته شده توسط masoud908
متاسفانه دیگه کسی مودم را قرضی نمی ده و حتی با چک هم نمیده .نوشته شده توسط mhentezari
سپنتا یه اشتراک تابستونی درست کرده که مودم را هدیه می ده . قیمت ها را در یک پست می گذارم تا اطلاع داشته باشید .
نوشته شده توسط masoud908
پيشنهاد من اشتراک تابستونی سپنتاست .با یک مودم هدیه و بدن هیچ هزینه دیگه ای کلا برای سه ماه 119 هزار تومان.
اگه مودم هم داشته باشی ، پول مودم را هم ازت کم می کنن .
نوشته شده توسط mazdak22
آقای محترم . لطفا با دلیل و مدرک صحبت کنید .
مشکلتون را بگید و بگذارید بقیه قضاوت کنند . شما اولین کسی هستید که از سپنتا بد میگید .
من به عنوان یک مشترک سپنتا که تا به حال هیچ مشکلی برام پیش نیا مده می خوام بدونم شما متوجه چه مطلبی شده اید که از دید من دور مانده و به اون توجهی نکرده ام . بگید تا ما هم روشن شیم . شاید داره سر ما هم کلاه میره!
Last edited by b.ghadaksaz; 29-06-2006 at 15:31.
نوشته شده توسط mammad81
جانا سخن از کلام ما می گویی .
ولی یه چیزی را از قلم انداختی . سپنتا مشکل قیمت بالای خودش را با طراحی پکیجهای سه ماهه و یک ساله حل کرده و با اون پکیجها دیگه مشکل قیمت هم حل می شه .
فقط یکی از پکیجها را مقایسه می کنم .
پکیج 128 تابستانی سپنتا :
قیمت مودم 50 هزار تون
هزینه نصب 10 هزار تومان
آبونمان سه ماه مخابرات 9000 تومان
عوارض و مالیات 9 هزار تومان
این مبالغ جمعا به مقدار 78 هزار تومان می شود که اگر از 119 تومان کم کنیم می ماند حدودا 40 هزار تومان
یعنی هزینه پهنای باند برای سرعت 128 برای سه ماه 40 هزار تومان ، یعنی ماهانه کمتر از 14 هزار تومان
کجا اینقدر ارزون می دن؟
Last edited by b.ghadaksaz; 29-06-2006 at 15:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)