تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 17 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 170

نام تاپيک: تاپیک مخصوص creative zenxfi 2

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

*منظور از سبک جدی تر، هر سبکیه که روی کل دامنه فرکانس تاکید داره و sweet شدن صدا (دستکاری صدا به قصد خوش صدا به گوش رسیدن که نتیجه اش کاهش صحت هستش) به ضررش تموم میشه.. از جمله کل مجموعه سبک هایی که تاکید روی باس سنگین ندارند (راک، کلاسیک،...)...

*اتفاقاً منظور من شنونده حرفه ای موسیقی هستش که اغلب بهش audiophile میگیم ..

اگه بحث شما صرفاً تجربه شما و دوستان تون بوده که مشکلی نیست؛ هرکس نظری داره که (قطعاً کیفیت هدفون، کیفیت پلیر، کیفیت decode ی که صورت گرفته برای فشرده سازی در بوجود آمدنش موثره) و اصلاً اگه یه نفر بیاد و بگه "آقا من بیت ریت 64 رو به کیفیت audio cd ترجیح میدم" ما میگیم "خوش بحالت!"(عیناً دوستی داشتیم در تاپیک دیگه، که هدفون تقلبی خریده بود و راضی هم بود از کیفیتش .. چه اشکالی داره؟ .. مهم اینه که راضیه- قصدم مقایسه نیست --- یه وقت جسارت نشه) .. همونطور که گفتم قرار نیست اینجا من کسی رو قانع کنم، نظرم رو براساس شناخت و تجربه میگم و حاضرم منبع معتبر هم ارائه کنم براش... اگه دوستی نظر خلاف داره، یا صرفاً نظرشه، یا اینکه استدلال فنی پشتشه.. در هر حالت از ادامه بحث استقبال می کنم..

چک فرمت کافی نیست .. این مثل پسوند avi میمونه که میتونه ده تا معنی بده ... یعنی مهمتر از اون کدک مورداستفاده برای فشرده سازی و همونطور که گفتم پروفایل هستش ... پلیرهای امروزی خیلی سخت گیر و وسواسی هستند .. در حالیکه نسل های قبلی اغلب مدلهای امروزی pmp روح آزادتری داشتند!

دیگه خداییش آدم 64 رو به audio ترجیح میده ؟؟!!! خیلی جالب شد برام ... طرف آدم باحالی بوده
    بهر حال بحث شیرینیه که میطلبه بیشتر در موردش بحث بشه .. کلا یکی از ویژگیهای جالب فرومهایی چون پیسی همین مسالست که افراد با نظرها و مطالب خودشون سطح سواد رو در زمینه مورد بحث بالا میارند ...

من از یوتیوب یه فایلی رو دانلود کردم همین چند دقیقه پیش که فرمتش رو زده mp4 این همه متاسفانه پلیر اصلا تشخیص نمیده .. بهرحال باید بیشتر روش کار کنم و دلیلش رو ببینم چیه .
    . ممنون از پاسختون

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------

اصلا mp4 رو ساپرت نمیکنه...بهتره که با xmedia recode تبدیل کنی...
    میلاد جان اختیار داری .. اصلا فلسفه این اسمی که تو ایران مود شد یعنی mp4 بر این اساسه که mp4 رو ساپورت میکنه

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

من فکر میکردم زیرنویس رو نمیخونه یعنی ts ها رو ... ولی یه فایل که زیر نویس هم تو خود فایل گنچونده شده بود رو با زیر نویس اجرا کرد....

پس دوستان اگه فیلم میخوان با زیر نویس ببینن سعی کنن یجوری فایل زیر نویس رو با فایل خود فیلم یکی کنن در این صورت با تبدیلش به flv میتونه زیر نویس رو بخونه -
    Last edited by mamad gonzo; 16-02-2010 at 20:51.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من فکر میکردم زیرنویس رو نمیخونه یعنی ts ها رو ... ولی یه فایل که زیر نویس هم تو خود فایل گنچونده شده بود رو با زیر نویس اجرا کرد....

پس دوستان اگه فیلم میخوان با زیر نویس ببینن سعی کنن یجوری فایل زیر نویس رو با فایل خود فیلم یکی کنن در این صورت با تبدیلش به flv میتونه زیر نویس رو بخونه -
    واسه من avi رو که نخوند .. زیرنویسش هم ست بود کاملا .. راستی ts یه فرمت تصویریه منظورت رو نفهمیدم
    یعنی باید حتما تبدیل به flv کنیم ؟
    Last edited by Gilopa; 16-02-2010 at 20:56.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

چرا avi رو خوند ببین یه راه سادش اینه که با jetaudio کانورتش کنی با پیش تنظیم که برای d2 در نظر گرفتن ... البت با کمی تغییر و ور رفتن باش میتونی سایز تصویرم بزرگتر از مال 2 بکنی...
    شرمنده بسکه این روزا دارم ts ظبط میکنم دیگه قاط زدم منظورم srt بود ....
    نه به فرمت های دیگه هم که ساپورت میکنه میشه تبدیل کرد به شرط اینکه فایل زیر نویس و فایل ویدیو رو یجور ادغام بکنی...

من دنبال یه لینک درست با ریزوم ساپورت از این برنامه xmedia recorder میگردم ... دوستان اگه دارن دریغ نکنن !

5. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

بچه ها میدونم اینجا جاش نیس ولی این یه سوال کوچیک رو به بزرگیتون ببخشید... چون بحث بیت ریت و این چیزا شد
    mp3 VBR کیفیت در چه حده یعنی از 320 بالاتره از 320 کمتره تو چه مایه هاییه؟

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

میلاد جان اختیار داری .. اصلا فلسفه این اسمی که تو ایران مود شد یعنی mp4 بر این اساسه که mp4 رو ساپورت میکنه
    ببخشید اصلا حواسم نبود.تو سایت کریتیو این رو زده
    This product is not certified by DivX Inc. and may not play all DivX 4 and DivX 5 files. XviD encoded files are playable if they are encoded as standard MPEG-4 Simple (SP) or Advanced Simple Profile (ASP) without GMC and QPEL support. Other formats, for example MPEG-1 and MPEG-2, may be transcoded with the bundled software. Appropriate codecs must be preinstalled.

من دنبال یه لینک درست با ریزوم ساپورت از این برنامه xmedia recorder میگردم ... دوستان اگه دارن دریغ نکنن !
    منظور شما از ریزوم ساپورت چیه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by milad_takjoo; 17-02-2010 at 10:04.

8. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان لطفاً سوالات خارج از مبحث رو در تاپیک های خودش مطرح کنید .. ممنونم.

بچه ها میدونم اینجا جاش نیس ولی این یه سوال کوچیک رو به بزرگیتون ببخشید... چون بحث بیت ریت و این چیزا شد
    mp3 VBR کیفیت در چه حده یعنی از 320 بالاتره از 320 کمتره تو چه مایه هاییه؟
    اگه ساده و خلاصه بخوایم بگیم:

320 بالاترین بیت ریت برای mp3 هستش (یعنی کمترین فشرده سازی) ... بنابراین 320 CBR بهترین کیفیت رو داره .. 320 vbr در واقع معنا نداره (چون محدودیتمون همینه و این سقفمونه).. پس سقف بیت ریت vbr میشه حدود 250-260 یا کمی بالاتر ..
    من از یوتیوب یه فایلی رو دانلود کردم همین چند دقیقه پیش که فرمتش رو زده mp4 این همه متاسفانه پلیر اصلا تشخیص نمیده .. بهرحال باید بیشتر روش کار کنم و دلیلش رو ببینم چیه .
    . ممنون از پاسختون
    علتش اینه که فایل های MP4 یوتوب، کدک h264 دارند ... همونطور که گفتم mp4 فرمت container هستش یعنی توش یه فایل تصویری با فرمت دیگه میتونه باشه .. کدک موردحمایت xfi2 این نیست.

زیرنویس هایی که اصطلاحا hardsub شده ان .. یعنی زیرنویس جزئی از فایل ویدئویی هستش که مشکلی نداره . اصلاً برای دستگاه فرقی نداره در این حالت و بعنوان تصویر پردازش میشه.. منظور شما فکر می کنم همین باشه .. بحث سر فایل های زیرنویس جداگانه هستش که اغلب پردازش اضافی و کدک های بیشتر لازم داره که در پلیرهای بسیار کمی لحاظ شده.

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

توی تنظیمات دستکاه یک قسمت هست protect content ولی انگار هیچ تاثیری نداره....
    توی ویدیو یا عکس هم میرم گزینهای برای رمز گذاری نیست......

در آغاز فعالیت hooman_ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من به شدت با باتریش مشکل دارم .. دیشب باتریش فول بود تا الان شاید 1 ساعت آهنگ گوش دادم فقط اما low battery داده.
    چرا همچینه؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من به شدت با باتریش مشکل دارم .. دیشب باتریش فول بود تا الان شاید 1 ساعت آهنگ گوش دادم فقط اما low battery داده.
    چرا همچینه؟
    بحث باتری رو ما بخصوص این چند وقت اخیر مکرر داشته ایم در مورد مورد brand های دیگه پلیر، از جمله cowon و ipod .. برداشت من اینه (و البته قصد جسارت ندارم) که علت اصلی اش این باشه که خیلی از دوستان به تازگی پلیر خریدن و طبیعیه اگه انتظاراتشون با اون چیزی که مشاهده می کنن جور در نیاد ..

نکته مهم قضیه اینه که اعدادی که توسط کمپانی بعنوان عمر باتری مطرح میشه، اغلب در حالت خوشبینانه و طبق تست هایی که شرایط استانداردشون با اونچه شما بعنوان کاربر در نظر داری متفاونه، محاسبه میشن .. پاراگراف دوم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو در این باره ببین .. نتیجه اینکه اگه صدا رو تا ته زیاد کنی و هی موقع موسیقی گوش دادن با دستگاه ور بری و درخشندگی صفحه رو تا ته بالا برده باشی و EQ هم روشن باشه و چند تا پردازش موازی دیگه، مسلمه که به اون عمر که هیچی شاید به نصفش هم نرسی ..

مجدداً نحوه شارژ باتری که در میان مدت و بلندمدت میتونه روی عمر باتری اثر بذاره .. این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو درباره اش بخون.

و ضمناً در مورد این قضیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم صحبت کرده بودیم که شما ظاهرا گفتی درست شد.. یعنی دوباره خراب شد... بهرحال باز حرف اون پست رو تکرار می کنم... برای نتیجه گیری دقیق باید محاسبه عمر باتری دقیق صورت بگیره .. من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته ام که چطور باید تست صورت بگیره.
    توی تنظیمات دستکاه یک قسمت هست protect content ولی انگار هیچ تاثیری نداره....
    توی ویدیو یا عکس هم میرم گزینهای برای رمز گذاری نیست......
    شما احتمالاً منظورت بحث content protection هستش که ربطی به قفل کردن یه سری فایل برای جلوگیری از دسترسی دیگران نداره، بلکه بحث DRM و CPRM هستش که یه سری فن آوری ها برای حفظ کپی رایت فایل ها هستند... خیلی بدرد ما که در ایران 99% فایل ها رو بدون کپی رایت تهیه می کنیم نمی خوره.. یعنی نه مشکلی ایجاد می کنه، نه خاصیتی محسوب میشه.

14. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •