سلام دوســت عزیز برای ورژن گوشی شما نیست باید منتظر باشیــد برای ورزن 22 هم بیـاد !
اگه شما فایل های 21 و 20 رو فلش کنی روی 22 میشه دانگریــد و درصد زیاد گوشیتون دیگه بالا نیــاد !!!
موفق باشید!
سلام دوســت عزیز برای ورژن گوشی شما نیست باید منتظر باشیــد برای ورزن 22 هم بیـاد !
اگه شما فایل های 21 و 20 رو فلش کنی روی 22 میشه دانگریــد و درصد زیاد گوشیتون دیگه بالا نیــاد !!!
موفق باشید!
من اینکارو برای 5800 دوستم انجام دادم گوشیش خاموش شد دیگه روشن نشد مجبر شدیم ببریم بیرون برا درست کردنش
سلام دوست عزیزم اگه مراحل کار رو درست رفته باشیــن گوشیتون با موفقیت هـک و فلش میشـده !
مطمئن باشیــد یه جای کار رو اشتبــاه رفتیــد که باعث خاموش شدن گوشـی شده !!!
موفق باشید!
سلام به همه دوستان
فریم ور کوک شده N86 ورژن 30.009هست یا نه؟
سلام . بفرمایید :
دانلود فایل ppm و cnt برای هر دو رنگ همگی در یک فایل فشرده از لینک زیر :
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام؛من این فریمور روکه گذاشتین دانلود کردم؛اما متاسفانه وقتی با فونیکس کار میکنم usbگوشی شناسایی میشه ؛product رو هم وقتی scanمیکنی میشناسه اما موقع firmwere update ،product code رو نمیشناسه و وقتی روی دکمه بغل میزنی این پیغام رو میده؟؟؟؟
کمک کنید!
neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product,or the product cannot be identified
Last edited by naqdian; 10-11-2010 at 20:46.
سلام دوست عزیز یکبار با برنامه جــف تسـت کنیــدمن با فونیکس کار نکـــردم !!!
آموزشش پست نخسـت هست ببینیـــد
موفق باشید!
سلام،من متوجه شدم فریمور کامل گوشی شامل 8 تا فایله که حجمشون سره جمع حدود 130مگ میشه،و فونیکس همش رو میخواد
حالا واسه جف همه این فایل ها رو میخواد،مخصوصا فایل core که حدود 100 مگه؟؟؟
آخه سرعت اینترنتم خوب نیست؟
جــف هم این فایل 93 مگی رو میخواد و نیاز به فایل های MCU . PPM . UDA برای فلش با جف داری
موفق باشید!
سلام دوست عزیز؛خسته نباشی؛راستش من مبتدی هستم؛این گوشیم پدرمو درآورده آخه هیچی روش نصب نمیشه؛هرچی نرم افزار -- بود رو هم انجام دادم ولی هیچکدوم فایده نداشت؛راستش گوشیمو آپیدت هم کردم؛توروقرآن اگه راهی واسه -- کردنش هست بهم بگین؟لطفا خیلی ساده ی ساده توضیح بدین تا بدونم؛
راستی فریمور چیه؟فریمور کوک شده چی؟جون عزیزت کمکم واسه -- کردن گوشیم؛
n 86 ver:30.009
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)