بابا تنظیم های الیاس شیرزاد فوق العادس ...
حالا شما بگید این سروش بهتر از الیاس هست !
در کل اگر 20 تا آهنگ در سال صدا کنند که قابل گوش دادن باشند حداقل 12 تاش کار الیاس هست
بابا تنظیم های الیاس شیرزاد فوق العادس ...
حالا شما بگید این سروش بهتر از الیاس هست !
در کل اگر 20 تا آهنگ در سال صدا کنند که قابل گوش دادن باشند حداقل 12 تاش کار الیاس هست
مجید رو که شنیدم خودش اصلا کلا دنبال مجوز نیست !
اما مجید یحیایی و علی اصحابی و ... رو درسته !
هنوز آدم نشده ارشاد ...![]()
ارشاد نامرده شما از کجا میدونی مجید دنبال مجوز نبوده؟؟؟
ارشاد فقط پارتی بازی میکنه نمونش بهنام علم شاهی
مجید هر چی باشه من قبولش دارم چه با جواز چه بی جواز
چه بسا که این همه مجاز داشتیم توانایی اجرای کنسرت نداشتن ولی مجید کم کم بالا سی چهل بار کنسرت گذاشته
به امید موفقیت روز افزون مجید عزیز.....یاعلی![]()
بازم مثل همیشه علی ترکوند ...
در ضمن سروش تنظیمش تعریفی نداره تنها چیزی که باعث شده تنظیمش مطرح باشه همون بیس بالا تنظیماشه ...همین
قربون چشات هم خیلی قشنگ بود
راستی چرا اینقدر تک آهنگ میده بیرون ؟
برای اینکه یه مدت داشت روی آلبومش کار میکرد چون اردیبهشت آلبومش میاد بیرون داره یه چند تا کار توپ میده بیرونراستی چرا اینقدر تک آهنگ میده بیرون ؟
تا همه چی آماده باشه برای فروش فوق العاده آلبومش ....
اي بابا!!!!
هي شما بگيد كه سروش كارش ضعيفه!نميخوام الكي جانب داري كنم!نه سروش داداشم نا داييم نه پسر خالم!به عنوان يه هوادار پر و پا قرص علي ميگم كه علي هرچي داره از سروشه!اينو بار ها گفته خودش!بار ها...
الياس شيرزاد يه 3-4 تا كار ساخته بقيه كاراش رو همونا رو تغيير داده و فروخته به اين و اون...
ولي سروش كاراش هيچ وقت تكراري نميشه!شما داريد تنظيم آروم آروم دارم از يادت ميرم و تك پر و زود رفتي گلم و مسافرم و ... رو با اين كار جديداش مقايسه ميكنيد؟؟؟؟
تو آلبوم جديد علي 4 تا ترك از دي جي سروش هست...خودتون قضاوت كنيد...
من يه 2-3 تايي رو شنيدم ولي فقط شنيدم و ندارم...
مطمئن باشيد اون 4 تا ترك باعث موفقيت اون آلبوم ميشه...
علی عبدالمالکی مدتهاست به دنبال مجوز آلبوم سوم خود به نام بگو ایمان نداری هست که در اوایل سال ۸۹ به صورت رسمی پخش خواهد شد.در این آلبوم دی جی سروش اس جی ترک، الیاس شیرزاد و فاتح نورایی با عبدالمالکی همکاری کرده اند.
والا ما که از علی عبدالمالکی با سروش بی سروش با الیاس بی الیاس هیچی نمی فهمیم!
ولی خداییش این سروشه خیلی صدای جالبی داره ها!
یه آهنگ داشتم ازش با علی خونده بود...
چقدر صداش چرت بود !!
انشاالله آلبوم ایشون هم بیاد و رکورد شکن بشه..
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)