فقط میتونم بگم متاسفام ..
4 روزه نمیتونم وارد gmail بشم همه کارای عادیم مختل شده آخرش باکلی جستجومشکلم رو حل کردم قابل توجه اونهایی که با جیمیلشون مشکل دارندمطلب زیر به کارتون میاد
IPمربوط به سرور جیمیل را Trace Route کنید/مشاهده می شود بین سه آی پی که با 195.146.63 شروع می شوند یک loop بسته ایجاد شده است. در واقع اطلاعات ارسالی آنقدر بین سه آی پی یاد شده می چرخند که Time out ایجاد شود. تمام آی پی های 195.146.63 مربوط به Telecommunication Company of Iran -TCI است! به عبارتی با دستکاری غیر قانونی و غیر اخلاقی در جدولهای Routing توسط غیورمردان متخصص در مخابرات این مشکل برای جیمیل ایجاد شده است.
می دانم که این مشکل واقعا"کارهای عادی مردم ودانشجویان عزیز را مختل می کند،اما راه چاره برای این مشکل دوستان عزیز:
دی ان اس های خود را به دی ان اس های گوگل تغییر دهید برای این کار به ترتیب زیر عمل کنید
به کانکشن خود که با آن به اینترنت وارد می شوید بروید و بر روی properties کلیک کنید بعد networking را انتخاب کنید روی Internet protocol(TSP/IP) دوباره properties بزنید ،بعد در قسمت پایین صفحه use the following DNS server addresses را تیک بزنیدودر سطر اول و دوم به ترتیب اعداد زیر را وارد کنید
8.8.8.8
8.8.4.4
تغییرات را ذخیره کرده کانکشن خود را قطع کرده مجددا" وصل شوید وبراحتی وارد جیمیل شوید واگر موفق بودید یک فاتحه ای به روح اموات من و خودتان بخوانید.![]()
بعد از 2 2 بهمن درست میشه.حمله ای هم در کار نیست. دلیل فیلتز کردن رو همه میدونید...
واسه من امروز بدون مشکل باز میشه!!!
ای بابا تازه بدبختی از بعد 22 بهمنه الان دلیلش یه چیزه بعد 22 بهمن هم دلیلش دیگه بیشتره میزنن کل اینترنت رو میبندن دیگه !
جواب نداد. فکر کنم ارتش سایبری جمهوری اسلامی ایران، با اقتدار هر چه تمام تر این یکی رو هم به ملکوت فرستاد.
دروود بر شما
دوست گرامی،نمی خواهم جستار را به س***است بکشانم،اما آیا می پاندارید اگر اینگونه کنیم،چه می شود؟؟کمترین آن ایسنت که برادران گرامی بسیجی،به ما یورش می برند و بار دیگر قله های ترقی را طی می کنند!!!
![]()
از امروز ساعت 5 بع بعد یاهو برای من باز نمیشه ! جی میل همینطور ! اس ام اس هایی هم که به همراه اول میفرستم رد نمیشه!
بازهم ف یلترشدن ! این ها اعمال دیکاتورهاست تنها راه رفتن از این ایران نابود شده هست !
یاهو رو هنوز صبانت ف ی ل ت ر من با ف ی ل ت ر شکن وارد Gmail میشم.
اولا که این پست 30یا30 نیست. بعدشم وظیفه ی من و شما اینه که دیگه حداقل باید بتونیم از حقوق مجازی! خود دفاع کنیم. داشتم این پست دل آبکن رو از وبلاگمیخوندم که کلی دلم آب شد. این گوگل باز، عجب چیزیه. اما حیف که ما به لطف بعضیها ازش محرومیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینیم بعد از 22 همن چی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)