تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 140

نام تاپيک: جی میل برای شما هم باز نمیشه ؟

داره خودمونی میشه pedramharmonica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

فقط میتونم بگم متاسفام ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض مشکل کنونی جیمیل و راه حل آن

4 روزه نمیتونم وارد gmail بشم همه کارای عادیم مختل شده آخرش باکلی جستجومشکلم رو حل کردم قابل توجه اونهایی که با جیمیلشون مشکل دارندمطلب زیر به کارتون میاد
    IPمربوط به سرور جیمیل را Trace Route کنید/مشاهده می شود بین سه آی پی که با 195.146.63 شروع می شوند یک loop بسته ایجاد شده است. در واقع اطلاعات ارسالی آنقدر بین سه آی پی یاد شده می چرخند که Time out ایجاد شود. تمام آی پی های 195.146.63 مربوط به Telecommunication Company of Iran -TCI است! به عبارتی با دستکاری غیر قانونی و غیر اخلاقی در جدولهای Routing توسط غیورمردان متخصص در مخابرات این مشکل برای جیمیل ایجاد شده است.
    می دانم که این مشکل واقعا"کارهای عادی مردم ودانشجویان عزیز را مختل می کند،اما راه چاره برای این مشکل دوستان عزیز:
    دی ان اس های خود را به دی ان اس های گوگل تغییر دهید برای این کار به ترتیب زیر عمل کنید
    به کانکشن خود که با آن به اینترنت وارد می شوید بروید و بر روی properties کلیک کنید بعد networking را انتخاب کنید روی Internet protocol(TSP/IP) دوباره properties بزنید ،بعد در قسمت پایین صفحه use the following DNS server addresses را تیک بزنیدودر سطر اول و دوم به ترتیب اعداد زیر را وارد کنید
    8.8.8.8
    8.8.4.4
    تغییرات را ذخیره کرده کانکشن خود را قطع کرده مجددا" وصل شوید وبراحتی وارد جیمیل شوید واگر موفق بودید یک فاتحه ای به روح اموات من و خودتان بخوانید.

3. 3 کاربر از saramin_es بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بعد از 2 2 بهمن درست میشه.حمله ای هم در کار نیست. دلیل فیلتز کردن رو همه میدونید...

5. این کاربر از pars20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

واسه من امروز بدون مشکل باز میشه!!!

داره خودمونی میشه pedramharmonica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

بعد از 2 2 بهمن درست میشه.حمله ای هم در کار نیست. دلیل فیلتز کردن رو همه میدونید...
    ای بابا تازه بدبختی از بعد 22 بهمنه الان دلیلش یه چیزه بعد 22 بهمن هم دلیلش دیگه بیشتره میزنن کل اینترنت رو میبندن دیگه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

4 روزه نمیتونم وارد gmail بشم همه کارای عادیم مختل شده آخرش باکلی جستجومشکلم رو حل کردم قابل توجه اونهایی که با جیمیلشون مشکل دارندمطلب زیر به کارتون میاد
    IPمربوط به سرور جیمیل را Trace Route کنید/مشاهده می شود بین سه آی پی که با 195.146.63 شروع می شوند یک loop بسته ایجاد شده است. در واقع اطلاعات ارسالی آنقدر بین سه آی پی یاد شده می چرخند که Time out ایجاد شود. تمام آی پی های 195.146.63 مربوط به Telecommunication Company of Iran -TCI است! به عبارتی با دستکاری غیر قانونی و غیر اخلاقی در جدولهای Routing توسط غیورمردان متخصص در مخابرات این مشکل برای جیمیل ایجاد شده است.
    می دانم که این مشکل واقعا"کارهای عادی مردم ودانشجویان عزیز را مختل می کند،اما راه چاره برای این مشکل دوستان عزیز:
    دی ان اس های خود را به دی ان اس های گوگل تغییر دهید برای این کار به ترتیب زیر عمل کنید
    به کانکشن خود که با آن به اینترنت وارد می شوید بروید و بر روی properties کلیک کنید بعد networking را انتخاب کنید روی Internet protocol(TSP/IP) دوباره properties بزنید ،بعد در قسمت پایین صفحه use the following DNS server addresses را تیک بزنیدودر سطر اول و دوم به ترتیب اعداد زیر را وارد کنید
    8.8.8.8
    8.8.4.4
    تغییرات را ذخیره کرده کانکشن خود را قطع کرده مجددا" وصل شوید وبراحتی وارد جیمیل شوید واگر موفق بودید یک فاتحه ای به روح اموات من و خودتان بخوانید.
    جواب نداد. فکر کنم ارتش سایبری جمهوری اسلامی ایران، با اقتدار هر چه تمام تر این یکی رو هم به ملکوت فرستاد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه چیزی رو کاملا نادیده گرفتین. ببخشید که اینطور مینویسم. اما حقیقته که همه هم میدونن.
    تا وقتی که سرمونو میگیریم پایین تا پس گردنیه بعدی رو محکمتر بخوریم همینه که همینه. مقصر خود ما هستیم.
    تا حالا شده فقط و فقط یک بار روبروی سازمان تنظیم مقررات تجمع اعتراض آمیزی شکل بگیره؟
    دروود بر شما
    دوست گرامی،نمی خواهم جستار را به س***است بکشانم،اما آیا می پاندارید اگر اینگونه کنیم،چه می شود؟؟کمترین آن ایسنت که برادران گرامی بسیجی،به ما یورش می برند و بار دیگر قله های ترقی را طی می کنند!!!

10. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

از امروز ساعت 5 بع بعد یاهو برای من باز نمیشه ! جی میل همینطور ! اس ام اس هایی هم که به همراه اول میفرستم رد نمیشه!
    بازهم ف یلترشدن ! این ها اعمال دیکاتورهاست تنها راه رفتن از این ایران نابود شده هست !

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یاهو رو هنوز صبانت ف ی ل ت ر من با ف ی ل ت ر شکن وارد Gmail میشم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دروود بر شما
    دوست گرامی،نمی خواهم جستار را به س***است بکشانم،اما آیا می پاندارید اگر اینگونه کنیم،چه می شود؟؟کمترین آن ایسنت که برادران گرامی بسیجی،به ما یورش می برند و بار دیگر قله های ترقی را طی می کنند!!!
    اولا که این پست 30یا30 نیست. بعدشم وظیفه ی من و شما اینه که دیگه حداقل باید بتونیم از حقوق مجازی! خود دفاع کنیم. داشتم این پست دل آبکن رو از وبلاگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میخوندم که کلی دلم آب شد. این گوگل باز، عجب چیزیه. اما حیف که ما به لطف بعضیها ازش محرومیم.
    ببینیم بعد از 22 همن چی میشه.

14. این کاربر از pershianix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •