Shayan ببين بين اين 3 مدل گرافيكه مدل Acer از همه قويتره اما اينو در نظر داشته باش كه كشه 1564. 3 هست در حالي كه 2 مدله ديگه 2.و كش خيلي مهمه
Shayan ببين بين اين 3 مدل گرافيكه مدل Acer از همه قويتره اما اينو در نظر داشته باش كه كشه 1564. 3 هست در حالي كه 2 مدله ديگه 2.و كش خيلي مهمه
منم میخوام 1564 با cpu core i5 و گارانتی معتبر بخرم
ولی زیگورات فقط صورتی داره
آیا شرکت دیگه ایی وارد کننده هست که مشکیشو داشته باشه و معتبر باشه؟
m_1980 1 نگا به اين بنداز.بهت پيشنهاد ميدم 1سر بري دل ايران تو پايتخت اونجا احتمالآ دقيق ملگه كه كي رنگهاي ديگه هم مياد اما من شنيدم مشكي و حتي نقره ايشم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه از شانس بد ما ! زیگورات 1564 نداشتند !
هنوز تو سایتش هست قیمتشم 900 تومنه ..!!!!متاسفانه از شانس بد ما ! زیگورات 1564 نداشتند !![]()
اين امتيازات درست نيست ويستا مشكل داره
كارت گرافيكت بهتره از اينتل چرا 1 !!!!
1564 با ويستا مشكل دارخ
بيزحمت GTA IV تست كن مرسي
باهاشون تماس گرفتم نداشتند
کانفیگی که من میخواستم 840 بود.
دوست من تا این یکی نپریده خوب برو بگیر 50 تومن کهیزی نیست 2 هفته یا شاید 1 روز بعد خرید یادت رفت.باهاشون تماس گرفتم نداشتند
کانفیگی که من میخواستم 840 بود.![]()
سلام mojtaba ويندوزه من ويستا هست نه 7.و همونطور كه بارها گفتم 1564 روي 7 بهترين performance رو داره نه VISTA و اگه شما هم ويستا نصب كني ميبيني كه امتيازه 1564 به مراتب پايينتر از 7 هست.من فردا امتيازاته 1564 رو 7 كه قراره نصب كنمو ميزارم
من این لپ تاپو دارم از لحاظ گرافیک روی چند تا بازی که گرافیک بالایی نیاز دارند نصب کردم و بهترین نتیجه رو گرفتم البته اون مدلی که ATI داره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)