آین خبر که خیلی قدیمیه تازه فهمیدی گلم!![]()
آین خبر که خیلی قدیمیه تازه فهمیدی گلم!![]()
صد در صد 7 بهتره وچون با داشتن DX10 وقدرت گرافیکی بالا بازی ها رو با کیفیت بالاتر و زیباتر و روان تر اجرا می کنه.
نکته:البته این به سخت افزار سیستم شما و پشتیبانی کارت گرافیک از DX10 نیز مربوط می شه.
ویندوز هفت فعلا ازهمه بهتره خیلی هم قدرتمندتره مخصوصا واسه اونایی که مثلا3-4ترا بایت حافظه احتیاج دارن بنهایت توصیه میه چون سیم ثانیه همه چیو باز میکنه![]()
منظورشون DirectX 11 هست!
DirectX 10 برای Vista
من الان هم 7 دارم هم xp خود ویندوز 7 خیلی کامل نیستش مثلا من کامپیوترم با دوستام شبکه هست و ویندوز7 به دلیل نداشتن NET MEETING مجبورم از XP استفاده کنم ولی در هر حال بنظر من 7 ازنظر سرعت و کارایی بهتره.
البته خیلی ها هستن SEVEN و VISTA رو بازی نمی کنن چون میگن که سرعت رو میاره پایین ولی زهی خیال باطل...
برادرا من از ویستا استفاده میکنم ....
اگه اینطوره منم 7 میگیرم.....ببینم چطوره
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
منظورشون DirectX 11 هست!
DirectX 10 برای Vista
فرقی نداره ....
مگه چه کارتایی از DirectX 11 پشتیبانی میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
منظورشون DirectX 11 هست!
DirectX 10 برای Vista
فرقی نداره ....
مگه چه کارتایی از DirectX 11 پشتیبانی میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور من همون DX10 هستش !!
هنوز خیلی کارت های DX10 ساپورت نیستن.بعدش تازه شرکت AMD کارت هایی با قابلیت DX11 ساخته و از
nvidia خبری نیست و داره روش کار میکنه.بعد شما میگی DX11 !!
در واقع صحبت کردن درباره DX11 برای به رخ کشیدن قدرت Microsoft هستش که بگه ویندوز 7, DX11 ساپورته.
و هنوز استفادش عمومی نشده.و نکته ی دیگه اینکه بازی هایی که ما می کنیم نمی دونن DX11 چیه؟!!![]()
فقط اینتل ، اه ببخشید یادم رفت بحث سر چی بود،
اگه سخت افزار قوی باشه که بدون شک 7 از همه بهتره اما با 1 گیگ رم که کار خود ویندوز هم مثلا راه نمیفته. سی پی یو و کارت گرافیک که جای خود.
خواهش ميكنم جواب بدين :
با اين سيستم XP نصب كنم واسه بازي بهتر جواب ميده يا 7
intel()pentium() 4 cpu 3.00GHZ
RAM 3.5GB
GRAPHIC CARD:RADEON ATI 4850 MSI
MADERBORD: نميدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)