چندتا پست فرستادم كه نيومد.اونجا توضيح دادم كه من 2هفته ي كامله كه پي 1564 بودم تا بالاخره 4شنبه خريدم.اين اطلاعات هم چيزايي بود كه من از صحبت با چندين نمايندگي بدست اوردم.اما راجبه گارانتيها مطمئنم
چندتا پست فرستادم كه نيومد.اونجا توضيح دادم كه من 2هفته ي كامله كه پي 1564 بودم تا بالاخره 4شنبه خريدم.اين اطلاعات هم چيزايي بود كه من از صحبت با چندين نمايندگي بدست اوردم.اما راجبه گارانتيها مطمئنم
كساني كه تسته بازي ميخواستن.pes2010 رو با بالاترين گرافيك اجرا كرد. windows Vista
یه پیشنهاد در صورت کاهش قیمت acer 5740G توصیه میشه در حال حاضر یک میلیون rیمت خورده, کانفینگ:
cpu core i5 430
hdd 640gig
vga ati 5650 512mb
ram 4gig
دوست گرامي roteal به نظرم اين مطلبه شما جاش اينجا نبود.اينجا تاپيكه 1564 هست نه ٍَACER.از شما كه پروفشنالي بعيده.ممنون
اگه تونستي دوباره بنويسشون![]()
Emperator لطفآ صفحه ي 5 .3 تا پست اخرم كه قبل از اخرين پست رو بخون.كامل توضيح دادم.صفحه ي 5 اخرش درست قبل از اخرين پست
بنچ مارک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by mojtaba.esparham; 05-08-2010 at 12:59.
با سلام. mojtaba من بازي جديد ندارم اما Call of duty:World at war(5( رو به خوبي و روون اجرا كرد.core i3
سلام . آقا من یه دونه از این لپ تاپ 1564 با سی پی یو core i3 و هارد 250 و رم 2 gig توی مشهد به 720 تومان خریدم . با توجه به کارم مجبودم روش ویندوز xp نصب کنم ، ولی هر سی دی ویندوزی که میذارم ، همون ابتدا موقعی که توی پنجره ی آبی رنگ داره فایلهای اولیه رو لود میکنه ، یک صفحه ی آبی میاد و ارور میده و ارورش هم دقیقا نخوندم ببینم چیه . ولی از اون مدل ارورهای سخت افزاریه ( 0x000000000 ) . خلاصه میخوام بدونم کسی تابحال ویندوز xp سرویس پک 3 یا 2 تونسته روی این لپ تاپ نصب کنه ؟ البته ویندوز من کرک شده است و اورجینال نیست ! یکی از دوستان میگفت باید ویندوز اورجینال روش نصب کنی که من باور نکردم . یعنی الان شک دارم . راهنمائیم کنید لطفا .
سلام Player جوابه شما اينه كه آقا راحتت كنم از خير نصب XP بگذر چون اصلآ درايوراش موجود نيست و سيستمت به مشكل مي خوره.حتي Performance 1564 تو VISTA هم خيلي پايينه.فقط ُSEVEN جواب ميده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)