یاهوووووووووووووووووووووو وووووو
Yahoo
گوگل(Gmail)
Msn
دیگر سرویس های پست الکترونیکی....
یاهوووووووووووووووووووووو وووووو
از دوستان کسی هست راجع به این سرویس ها ی رایج ایمیل بدونه که صاحبان این سرمایه های بزرگ چه کسانی هستندو چه می کنندبا این سرویس ها؟
ولی یکی از بزرگترین ایرادات جیمیل توی ایران که اصلا به خود گوگل ربط نداره اینه که هروقت اوضاع مملکت شیر تو شیر میشه،جیمیل هم تعطیل میشه.و دیگری هم اینه که از یاهو و هات میل برای اینترنت دایال آپ سنگین تره.و تقریبا اگه ورژنش رو اچ تی تی پی نکنی،استفاده ازش ممکن نیست.
با این وضعیت جیمیل که نمیشه واردش شد از یاهو استفاده میکنم . اما جیمیل امکاناتش بهتره
باور کنید جیمیل یه چیز دیگست تو یا هو میرم نمیتوتم از بین تبلیغاتها اینباکس رو پیداکنم و احساس میکنم خیلی سنگینو گنگه![]()
من هم از یاهو استفاده میکردم و هم از جیمیل ولی مدتی پیش به علت اینکه یه دوستی آدرس جیمیل ما رو داد به یه سری از این شرکتهای تبلیغاتی یهو چشممون رو باز کردیم و دیدیم روزی 100 تا 100 تا ایمیل تبلیغاتی میآد. هر کاری هم کردم که دیگه نیاد نشد. حوصله ی اینکه برم تنظیماتش رو بلد بشم و کاری کنم که این ایمیلها یه ضرب بره تو trash هم نداشتم بنابراین قید جیمیل رو زدم و الان چند وقتیه که به یاهو عادت کردم.
کاملا می بینید که شخصیه و نظر قطعی نمیشه داد. هر کدام مزایای خودشونو دارن. شاید واقعا این که بگیم کدوم بهتره سخت باشه. اما چون من از قبل یاهو رو استفاده می کردم و همه ی دوستامم با این بام در ارتباط هستن با یاهو بیشتر کار دارم ولی جیمیل هم دارم و از اونم راضی هستم.
faggat gmail
جیمیل خیلی امنتره یاهو امنیت نداره اگه میخواین ایمیلاتون از طرف .... خونده نشه از جیمیل استفاده کنید؛ دلیل اصلی مشکل .... هم با جیمیل همینه که هر دقیقه میبندنش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)