تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 74

نام تاپيک: سپاسي از جهنم گريخت!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اصلا قبول ندارم چه ربطی داره شما فرض کن سپاهان و تراکتور به جای استقلال و پرسپولیس قدرتمند بشند چه فرقی داره یعنی اگر بخواهیم تیم ملی قوی باشد حتما باید به سرخابی ها برسیم ؟ این هم از اون حرفهاست
    در مورد بودجه سپاهان هم میتونم اینو بگم که سپاهان داره زور بازوش رو میخوره شما هر وقت تونستید تو این چند سال این همه قهرمانی و نایب قهرمانی آسیا رو بیارید اونوقت حرفتون قبوله
    میدونین با رفتن سپاهان به فینال لیگ آسیا چه پولهایی سرازیر باشگاهش شد پس این پولها زور بازوشه نه چیزه دیگه
    از مدیران خواهش میکنیم این تایپیک رو نبندند چون صحبت های بسیار خوبی در حال انجام هست
    بنده تا حالا نه توهینی کردم نه کل کل فقط چون سرنوشت دیگر تایپیک ها را دیدیم چشممون ترسیده که نکنه پست ما هم حذف بشه یا تایپیک بسته بشه
    تایئد

گفتم که

نه عزیزم علت اصلی سقوط تیم ملی فلج کردن تیم های شهرستانی بویژه تبریز و تراکتور بود
    چون زمان اوج ، تیم ملی ایران 3 الی 6 بازیکن top از اذربایجان داشت

این ها هم فکر کردن که تیم ملی فقط از پیروزی و استقلال باید گزینه اش رو انتخاب کنه تیم ملی یه تیم که از کل
    تیم ها بازیکنانش انتخاب میشن

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

نه عزیزم علت اصلی سقوط تیم ملی فلج کردن تیم های شهرستانی بویژه تبریز و تراکتور بود
    چون زمان اوج ، تیم ملی ایران 3 الی 6 بازیکن top از اذربایجان داشت
    خیلی خنده بود
    چرا اینقدر گیر می دین دوستان تراکتوری ؟
    بابا توی هر تاپیکی دارین می رین روی بحث استقلال و پرسپولیس
    آقا من که یه استقلالیم قبول دارم پرسپولیسیا از ما بیشترن شماها قبول ندارین ؟

یکم تواضع داشته باشین
    تا تراکتور مساوی می کنه توی هر بازی یه تاپیک میاد بالا که تراکتور فلان و فلان
    به نظرتون الان من یا خیلی از استقلالیای دیگه باید تاپیک بزنن که استیل آذین جلوی استقلال نابود شد ؟
    یا پرسپولیسیا باید تاپیک بزنن ؟ فرقی نداره
    میگید چرا هوادارای سرخابی نمیان ورزشگاه چون ماها انقدر رفتیم که دیگه راهش رو حفظیم.
    فعلا هوادارای تراکتور جو گیرن. بعد دو تا فصل اگه نرن دست یک دیگه بیشتر از 10 هزار نفر نمیرن ورزشگاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اقا اصلا چرا این قدر بحث می کنید
    شما خودتان بگید تراکتور چقدر طرفدار دار ؟
    10 میلیون 20میلیون چقدر
    خواهشا همی طرفداری تراکتور جواب بدهند
    من طرفدار تراکتورم و این تیم رو با هیچ تیمی عوض نمیکنم من همیشه سعی کردم تو زندگیم با منطق صحبت کنم من نمیگم طرفدار تراکتور بیشتر از استقلال و پرسپولیسه چون این یه واقعیته که در اکثر شهرهای دیگه سرخابی ها طرفدار دارند ولی تراکتور و سپاهان اینجوری نیستندولی من میتونم اینو بگم اختلاف رایی که در برنامه 90 بود برخلاف گفته آقای فردوسی پور واقعیت فوتبال ایران نیست اختلاف با این میزان رای اصلا نمیتونه واقیعیت داشته باشه البته من گفتم فردوسی پور رو دوست دارم و ایراد رو از جانب اون نمی بینم ذلیلش هم اون پیامک هایی بود که اصلا فرستادنش تو شهر ما تقریبا غیر ممکن بود تو خوابگاه از 100 تا دانشجو حدودا 15 یا 20 نفرشون تونستن بفرستن شاهدش خودمم چون خودمم دانشجو هستم
    انشالله شما یک روز که تراکتور بازی داره پاشو بیا تبریز ببین شهر کلا با روزهای دیگش فرق میکنه خیابونها آروم میشه و هر چند دقیقه صدای شیپور شنیده میشه خلاصه عالمی شده این تراکتور تو شهر ما الحق که پرشورترین تماشاگران لیگ هستند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خیلی خنده بود

یکم تواضع داشته باشین
    تا تراکتور مساوی می کنه توی هر بازی یه تاپیک میاد بالا که تراکتور فلان و فلان
    به نظرتون الان من یا خیلی از استقلالیای دیگه باید تاپیک بزنن که استیل آذین جلوی استقلال نابود شد ؟
    یا پرسپولیسیا باید تاپیک بزنن ؟ فرقی نداره
    میگید چرا هوادارای سرخابی نمیان ورزشگاه چون ماها انقدر رفتیم که دیگه راهش رو حفظیم.
    فعلا هوادارای تراکتور جو گیرن. بعد دو تا فصل اگه نرن دست یک دیگه بیشتر از 10 هزار نفر نمیرن ورزشگاه
    تو این چند ساله تو دسته 1 چون ورزشگاه اختصاصی تراکتور کوچیک بود ظرفیت 30 هزار نفری همیشه پر بود تازه دسته 1 اگر اینطور باشه که شما میگید نباید اون همه آدم میرفت ورزشگاه اگر اون همه کمک دولت نبود شما خیلی وقت بود دسته یک بودید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خیلی خنده بود
    جوابی داره بگو
    والا چنین صحبت های نشانه کم اوردن هست نه چیز دیگه ای

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

قربون ادم منطقی
    انشالله شما یک روز که تراکتور بازی داره پاشو بیا تبریز ببین شهر کلا با روزهای دیگش فرق میکنه خیابونها آروم میشه و هر چند دقیقه صدای شیپور شنیده میشه خلاصه عالمی شده این تراکتور تو شهر ما الحق که پرشورترین تماشاگران لیگ هستند
    من هم قبول دارم شما پرشورترین تماشاگران لیگ هستید نه بیشترین طرفدار درست
    حالا اختلاف مهم نیست چون پیام من هم نرفت چرا چون اصلا نفرستادم
    من هم کرمانی الویتم مس کرمان بعد استقلال
    این چیز عادی که هر کس طرفدار تیم شهرش
    از اینکه از ا ین به بعد یه تیم دیگه هم بجز پیروزی هست که بشه با طرفدارش کل کل کرد خیلی خوشحالم
    دیگه از بس با هوادر پیروزی کل کل کردیم خسته شدیم

داره خودمونی میشه ROOTKIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اصلا قبول ندارم چه ربطی داره شما فرض کن سپاهان و تراکتور به جای استقلال و پرسپولیس قدرتمند بشند چه فرقی داره یعنی اگر بخواهیم تیم ملی قوی باشد حتما باید به سرخابی ها برسیم ؟ این هم از اون حرفهاست
    در مورد بودجه سپاهان هم میتونم اینو بگم که سپاهان داره زور بازوش رو میخوره شما هر وقت تونستید تو این چند سال این همه قهرمانی و نایب قهرمانی آسیا رو بیارید اونوقت حرفتون قبوله
    میدونین با رفتن سپاهان به فینال لیگ آسیا چه پولهایی سرازیر باشگاهش شد پس این پولها زور بازوشه نه چیزه دیگه
    از مدیران خواهش میکنیم این تایپیک رو نبندند چون صحبت های بسیار خوبی در حال انجام هست
    بنده تا حالا نه توهینی کردم نه کل کل فقط چون سرنوشت دیگر تایپیک ها را دیدیم چشممون ترسیده که نکنه پست ما هم حذف بشه یا تایپیک بسته بشه
    اینو من نمیگم خیلی از کارشناسها میگند نمونه های زیادی هم براش وجود داشته برای مثال قهرمانی ایران در بازهای آسیایی پکن برابر بود با زمانی که استقلال تو اوج قرار داشت بعد از اون پرسپولیس و استقلال( سقوط به دسته های پایین تر) افت کردن نتیجه اش این شد که تیم ملی هم جام جهانی نرفت و هم تو بازیهای آسیایی هیروشیما از گروهش بالا نیومد اما از زمانی که استقلال و پرسپولیس تو لیگ آزادگان دوباره اوج گرفتن بازیهای درخشان ایران تو جام ملتها و بازیهای آسیایی بانکوک و جام جهانی شروع شد . تو لیگ برتر هم این دو تیم مثل لیگ آزادگان و یا لیگ کشوری قدیم هیچگاه بطور مطلق قدرت برتر نبودن و نتیجه اش این شده که هر سال فوتبال ایران داره نزول میکنه.

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بابا چرا شما ها اینقدر ساده این اینها همه بازی های سیاسی که سر ملت رو با این حرف ها گرم کنن !!!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اینو من نمیگم خیلی از کارشناسها میگند نمونه های زیادی هم براش وجود داشته برای مثال قهرمانی ایران در بازهای آسیایی پکن برابر بود با زمانی که استقلال تو اوج قرار داشت بعد از اون پرسپولیس و استقلال( سقوط به دسته های پایین تر) افت کردن نتیجه اش این شد که تیم ملی هم جام جهانی نرفت و هم تو بازیهای آسیایی هیروشیما از گروهش بالا نیومد اما از زمانی که استقلال و پرسپولیس تو لیگ آزادگان دوباره اوج گرفتن بازیهای درخشان ایران تو جام ملتها و بازیهای آسیایی بانکوک و جام جهانی شروع شد . تو لیگ برتر هم این دو تیم مثل لیگ آزادگان و یا لیگ کشوری قدیم هیچگاه بطور مطلق قدرت برتر نبودن و نتیجه اش این شده که هر سال فوتبال ایران داره نزول میکنه.
    دوست عزیز باور کن ربطی نداره میدونی چرا کارشناسها اینو میگن چون ما هیچ وقت تیمهای شهرستانی قدرتمندی نداشتیم لاجرم وقتی استقلال و پرسپولیس بازیکنای خوب و تیم قوی داشتند تیم ملی هم قوی بود چون او موقع تیمهای شهرستانی بازیکنان خیلی خوبی نداشتند که به تیم ملی بدهند اصلا شما فرض کن استقلال پرسپولیس نباشن مشخصه وقتی چند تا تیم قدرتمند دیگه باشند که بتونند جای این دو تا تیم رو پر کنند دیگه این قضیه نقض میشه
    تیمهای مورد علاقم رو میگم تا فکر نکنین بنده تعصب چشمم رو کور کرده
    1. تراکتور که همیشه اول میمونه با هیچ تیمی عوضش نمیکنم
    2.فولاد خوزستان که به خاطر خطه فوتبال خیزش و بازیکنایی که به کشور تحویل داده
    3.سپاهان به خاطر تولد یک تیم شهرستانی بزرگ که تمام تیمها رو به باور رسوند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببین شما اسامی بازیکنان رو که اون رمون بازی داشتن رو ببینی می فهمی من چی میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •