ترختور چند ساله تو لیگه ؟
چند بار تو لیگ ناکام بوده ؟
چه کسی تو تبریز اینقدر هوادارای استقلال رو با بطری آب زد که همه رفتن بیرون ؟
چند درصد ورزشگاه رو به استقلالی ها در تبریز اختصاص دادن ؟ چقدر از استقلالی ها بیرون موندن ؟
ترختور چند ساله تو لیگه ؟
چند بار تو لیگ ناکام بوده ؟
چه کسی تو تبریز اینقدر هوادارای استقلال رو با بطری آب زد که همه رفتن بیرون ؟
چند درصد ورزشگاه رو به استقلالی ها در تبریز اختصاص دادن ؟ چقدر از استقلالی ها بیرون موندن ؟
خودم استادیو بودم.
10 درصد دادن.که خیلیش خالی موند و یک قسمتش رو دادن تراکتور.(طرفدارای استقلال 7-8 ساعت قبل اومده بودن)
اول تماشاچی های شما کمالوند رو زدن که ما هم پاسخ دادیم به شما و همتون فرار کردین!!
ما امسال اصلا ادعای فنی و قهرمانی نداریم فعلا!
استقلالی که بودجش چند برابر ما بوده فقط 1 امتیاز از ما جلو هست!
چرا بحث رو عوض میکنی عمو جان !
بحث سره تماشاگر ها س !
شما بحث رو عوض می کنی.
این جواب همون سوالیه که پرسیدی(ترختور چند ساله تو لیگه ؟
چند بار تو لیگ ناکام بوده ؟)
جوابت رو هم در مورد هوادارای استقلال تو تبریز دادم!
خاک بر سرت!
انشالله نه تو این دنیا و نه تو اون دنیا خیر نبینی مرتیکه حیوون!
ممنون/![]()
بعد بگین هیچکس نمی خنده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خاک بر سر اشغالت با اون قیافه نحست به خاطر چی ببین چیکار میکنه کی میشه جامعه از این ادم های بیخود که فقط اکسیژن مصرف میکنند و غذا میخورند پاک بشه واقعا از خودم بدم میاد که هموطن این جور ادمام یهنی اصلا شرمم میشه
اين تاپيك هر چه سريع تر قفل بشه به نفع همست! استقلال و پرسپوليس و تراكتورسازي همشون از تيم هاي بسيار پرطرفدار فوتبال ايران هستن و واسه همشونم واجبه كه احترام همديگه رو نگه دارن!
تو همه جا ، همه تيم ها ، بين همه ي هوادارا همه جور آدمي پيدا ميشه و اصلا عاقلانه و منطقي نيست كه تيمي رو واسه هوادار بي فرهنگش بكوبيم و واسه هوادار بافرهنگش از ساير تيم ها برتر بدونيم!
با تشكر
Last edited by sina1100; 16-01-2010 at 17:47.
اونا که با رنگ قرمز مشخص شده دارن میخندد اونا که نارنجی اصلا تو باغ نیستند اون مردک هم که با رنگ ابیه داره فیلم میگیره ماشاااله که همم دارن به مرده تذکر میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)