با سلام مجدد ...
راستی دوست عزیز در کنار قیمت P6X58D Premium توی لیون کامپیوتر نوشته شفارشی روشم یه خط کشیده توی قسمت نحوه ی پرداختش نوشته این کالا رو باید سفارش بدید و پس از 2 تا 4 هفته براتون وارد کنیم به نظر شما این حرف درسته یا نه ؟؟؟
با سلام مجدد ...
راستی دوست عزیز در کنار قیمت P6X58D Premium توی لیون کامپیوتر نوشته شفارشی روشم یه خط کشیده توی قسمت نحوه ی پرداختش نوشته این کالا رو باید سفارش بدید و پس از 2 تا 4 هفته براتون وارد کنیم به نظر شما این حرف درسته یا نه ؟؟؟
نمی دونم باید از خودشون بپرسید!با سلام مجدد ...
این مادربورد تو بازار ایران هست؟
P6X58D Premium
میگن لیون به صورت سفارشی وارد میکنه!این مادربورد تو بازار ایران هست؟
P6X58D Premium
با سلام ...
دوستان بودجه من تا 1400 هم افزایش پیدا کرد ولی باز قطعاتی که می خواستم نشد .
در مورد P6X58D PREMIUM هم ، هفته پیش به لیون کامپیوتر زنگ زدم گفت سه هفته دیگه وارد می کنیم و این هفته زنگ زدم گفت 5 هفته دیگه کم کم دارم از خریدنش منصرف می شم ؟
با این شرایط شما خرید EX58 UD7 پیشنهاد می دید یا نه ؟ یا باز صبر در این وضع بهترین حربه هستش .
حقیقتاَ خسته شدم .
من خواستم مینی بخرم که CORE I9 رو ساپورت کنه ولی تنها مدل های محدودی این قابلیت رو دارن ولی خوب سوکت تغییر نکرده نمی دونم همه مادربورد های 1366 این قابلیت رو دارن یا تنها اونهایی که توی مشخصات شون هست این قابلیت رو دارن .
نمی دونم سراغ P6T برم یا نه ؟
لطفاَ شما ما رو از این سردرگمی نجات بدید .
ممنون (خریدار دل شکسته)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)